|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 15:44:27 GMT -5
"Noh, näita mulle siis enda "kurja" poolt," sõnas Sophie itsitades ja hammustas alahuulde.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 15:47:04 GMT -5
Henry irvitas vaikselt. "Ei tea, kas tasub. Millega ma siis preili Sophiet halloweeni ajal hirmutan?" uuris nooruk lõbusal häälel, nõjatus siis neidisele väheke lähemale, nõnda et nende nägusid eraldas veel vaid mõni sentimeeter.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 24, 2009 9:29:09 GMT -5
"Oh, Halloweenile ma ei mõelnudki," ütles Sophie itsitades, kui pea noormehe õlale asetas. Teise käe libistas ta mööda Henry keha tema vabale õlale ja muigas endamisi.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 24, 2009 11:49:51 GMT -5
"Täiesti usutav." märkis Nicholas muigega, Sophie näolt üht märga juuksesalku ära lükates. "Selleni on ju veel aega." lisas noormees kergelt õlgu kehitades.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 24, 2009 12:00:19 GMT -5
"On jah, kuule," sõnas Sophie, kui pea Henry õlalt ära võttis ja teda muiates silmitsema jäi, "Tead, arvestades meie väga pikaajalist sõprust poleks ma uskunudki, et sellest sõprusest midagi enamat saab," ütles ta, kui meelde tuletas korvpalliplatsil juhtunut ja muigas.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 24, 2009 12:04:57 GMT -5
Nicholas muigas. Tegelikkuses kui mõelda, oli see temagi arust üsnagi üllatav. "Juhtus, mis juhtuma pidi." märkis ta viimaks naeratades.
|
|