|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 5:41:45 GMT -5
Lotte naeris, kuna tal oli kõdikartus..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 5:42:55 GMT -5
"Oo, mis ma avastasin," imestas Alexander ja ta mõtles seda selle kõdi kohta. Muiates tegi ta lõpuks Charlotte põsele musi..
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 5:50:01 GMT -5
Lotte irvitas ja vastas samaga, selle musi osas, aga neidis tegi selle Alexi huultele. Lotte naeratas ja puudutas nimetissõrmega Alexi nina otsa..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 5:53:43 GMT -5
"Kas läheme teeme midagi... või me jäämegi siia istuma?" küsis Alexander, endal suunurgad kergeks naeratuseks kaardumas. Ta silitas Charlotte juukseid ja muigas.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 5:58:25 GMT -5
"Poodi peaks tegelt minema, kuna piim saab kohe otsa ja muid söögi värke oleks veel vaja," lausus Lotte ja naeratas.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 6:01:53 GMT -5
"Jah... Ja ma pean ühes kohas käima," teavitas Alex, kui Lotte muiates oma sülest maha tõstis ja teda ärevalt silmitses.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 6:06:06 GMT -5
"Okei, aga sa võid siis minu ju poodi ära viia ja siis minna oma toimetamisi tegema," lausus Lotte naeratades. Järsku helises lauatelefon ja Lotte võttis selle köögikapilt. "Jaa..Umm,, tsau ema," lausus Lotte kahvatudes ja tõsinedes..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 6:08:05 GMT -5
Alex noogutas heakskiitvalt. Kui aga lauatelefon helises, kortsutas Al vaikselt kulmu ja sammus tüdruku juurde. Kuuldes sõna "ema" hüppas Alexander Charlottest kaks meetrit eemale. Ta vehkis seal meeleheitlikult kätega, kuna ta ei osanud midagi öelda. Järsku ta küsis Lottelt mingis väga haiges viipekeeles ja näitas veel suuga kaasa: "Kas sa ütled talle?!"
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 6:12:29 GMT -5
"Siis kui ta Itaaliast tuleb," tles Lotte hääletult ja vaid suud liigutades. "Siin on kõik kontrolli all.. Kuule, ma ei saa praegu rääkida, kuna ma pean kohe poodi minema," üritas Lotte end vabastada.. "Mhm,,jaa, tsau!" ütles Lotte ja pani toru ära. Neidis hingas sügavalt sisse..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 6:13:56 GMT -5
"Napilt pääsesime," lausus Alexander, kui oma tõsiste silmadega Charlotte't puuris ja talle lähemale sammus. Ta võttis ümber tüdruku piha kinni, ja ohkas raskelt. Nad seisid kaua, kaua vaikuses, kuni Alex päris: "Kas lähme?"
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 6:17:54 GMT -5
"Jaa, aga oota veidike," ütles Lotte ja jooksis üles. Ta tegi kiiresti ja varsti tormas ta juba alla seljas roosa topp, jalas lühikesed püksid ja leopardimustriga papud. Neidisel oli käes ka leopardi mustriline käekott.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 6:20:12 GMT -5
Alex muigas, kui Charlotte üles tormas. "Riideid vahetama," oli ta kindel ja sammus omale jalanõusid jalga tõmbama. "Õigesti arvasin, sa oled geenius!" mõtles ta veel märkamatult irvitades, kui Lotte juba alla oli jõudnud, seljas teised riided. Ta avas ukse ja silmitses Charlotte't.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 7:45:22 GMT -5
Lotte naeratas ja läks siis välja. Ta võttisaga enne auto võtmed. Ta avas garaaži uksed ja avas ka auto uksed.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 7:52:17 GMT -5
Alex järgnes Lottele. "Kumb sõidab?" küsis Alexander. Talle sobis ka, kui Lotte sõitis...
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 7:55:21 GMT -5
"Ma võin sõita aga ma pean märkima, et ma olen hull sõitja," lausus Lotteja istus siis rooli. Ta oli tänulik, et garaaži ukse sai ka lihtsalt nupust vajutades kinni panna. Sulgeud oma ukse pistis Lotte võtme võtmeauku ja käivitas mootori, oodates Alexi istumist..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 7:57:54 GMT -5
Alexander naeratas, kui siis Charlotte kõrvalistmele maha potsatas ja ukse kinni tõmbas. Ta kinnitas turvavöö ja lausus: "Sõida sa poodi, ma lähen teen seal mõned ostud ja siis lähen mujale... Ja pärast tulen jala koju." Ta noogutas Lottele, näitamaks, et ta võib sõitma hakata...
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 8:02:45 GMT -5
Lotte kinnitas vöö ja hakkas sõitma. Kui ad olid garaažist väljunud sirutas Lotte käeaknast koos võtmetega välja ja vajutas he jublaka peal olevat nuppu. Garaaži uks sulgus. "Oled kindel? Sa võid mulle ju pärast helistada ja ma tulen sulle järgi," lausus Lotte, sõites oma kodu alalt välja ja kiirendades sõitu..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 8:05:21 GMT -5
"Olen kindel. Ma arvan, et ma tahangi natukene jalutada," sõnas Alex, kui Charlottele õrnalt naeratas ja oma käe tõetruult Lotte põlvele pani..
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 8:07:18 GMT -5
Lotte naeratas hoides pilku teel ja pani oma käe Alexi käe peale.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 8:10:53 GMT -5
Umbes tunni aja pärast...
Alexander jalutas vaikides Charlotte kodu poole. Kui ta tüdruku hoovi keeras, nägi ta, et autot ei olnud veel maja ees. Imelik. Ta kortsutas kulmu, kui ukse avas ja sisenes. Koheselt tõmbas ta jalanõud jalast ja jalutas kööki. Ta pani mõned asjad laua peale ja nendeks ei olnud ka muu, kui mõned magusad asjad Charlottele. Poiss istus ühele toolile ja vaatas aknast välja..
|
|