|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 14:35:28 GMT -5
Christopher näitas isikut tõendavat dokumenti ja vajus ööklubi uksest sisse. Ta võttis suuna otsejoones baarileti poole ja tellis endale ühe väikese alkoholikokteili. Poisil ei olnud kavas täna purju jääda, aga see ei teinud midagi, kui ta isegi jäi. Purjusolekus on ta lihtsalt natuke lärmakam ja hulljulgem. Chris ulatas baarmanile raha ja sai kätte alkoholikokteili, millest ta kohe esimese sõõmu võttis. Ta viis pilgu tantsupõrandale, kus mitte keegi ei tantsinud, ja naeratas endamisi.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 12, 2009 15:19:23 GMT -5
Lotte näitas dokumenti ja kõndis siis klubisse. Neidis jalutas leti äärde ja tellis endale ühe kokteili nimega Cosmopolitan. Lotte võttis oma kotist rahakoti ja maksis. Samas pani ta oma dokumendi tagasi rahakotti. Pannud rahakoti kotti tagasi. Lotte sai oma joogi ja võttis lonksukese. Alles siis märkas ta enda kõrval üht noormeest. "Heips!" ütles Lotte tervitades ja lisas kohe oma tutvustuse, "Charlotte Claudia."ot. kleit www.trappingsvintage.com/catalog/organza_dot_dress_montage.jpg
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 11:10:00 GMT -5
Christopher viis pilgu kõrvale ja nägi enda kõrval istumas tüdrukut. Ta noogutas tervituseks ja vaatas uudishimulikult Charlottele otsa. "Chris," sõnas ta ka enda tutvustuseks, sest pikk nimi talle eriti ei meeldinud. Ta võttis järjekordse sõõmu enda alkoholikokteilist ja viis pilgu neiule.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 13, 2009 11:40:18 GMT -5
"Mis sa siis siin ka teed?" küsis Lotte muigega ja jõi lonksu. Ta oli varem noormeest kooli peal näinud..
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 11:42:31 GMT -5
"Lihtsalt tulin mõtlema," sõnas Chris siis, kui tema mõtted Lavender'le kandusid, aga ta raputas pead ja süvendus enda ja Charlotte jutule. "Ja sina?" oli poisil kombeks küsida.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 14, 2009 8:52:46 GMT -5
"Kellest sa küll mõtled?" ei saanud Lotte küsimata jätta. Neidis jõi lonksu. "Suht niisama tulin. Mul hakkas suht igav," tunnistas Lotte..
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:33:14 GMT -5
Kusagilt tantsuplatsi keskelt ilmus välja kergelt purjus Layla. Tal olid seljas mustad lühikesed teksad, peal valge topp ning selle peal must teksa jakk, mis eest lahti oli. Jalas olid tüdrukul mustad kontsakingad. Layla paksud, kergelt lokkis, blondid juuksed olid lahti. Neiu suundus kergelt tuikudes leti poole ning vaatas baarmani. "Ulata mulle palun veel üks viina pits" lausus ta ning naeratas, kui siis raha letile asetas.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:41:48 GMT -5
Portland Nightclub 'i uksed avanesid, kui sinna sisenes Alexander. Ta seadis kohe oma sammud baariletini. Esimese inimesena märkas ta Christopheri, tema kõrval aga Charlotte't. Kergelt kulmi kortsutades nägi ta siis juba Layla't. Kelle juurde pöörduda? Lõpuks jalutas ta ikka Layla juurde, kuna Christopher ja Charlotte rääkisid millegist, või kellegist. "Hei," lausus ta Laylale.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:46:25 GMT -5
Layla pööras suuna inimesele kes teda kõnetanud oli. Neiu jälgis teda mõnd aega nagu ei tunneks ta toda tüüpi ära. Peagi mõistis ta, et see oli Alex. "Alexxx!" hüüatas Layla siis rõõmsalt ning kallistas noormeest. "Kuidas läheb?" küsis tüdruk siis, kui taas pukile istus. Oli aru saada, et Layla oli pisut joonud. Nüüd sai Layla kätte oma viinapitsi. Neiu kallas selle ühe lonksuga kurgust alla ning krimpsutas siis hetkeks nägu. "Mis sind siia tõi?" küsis ta siis, kui oli taas silmad avanud, kuna jook oli kange.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:48:13 GMT -5
"Rohkem peaksin mina seda sinult küsima!" lausus Alexander veidi pahaselt, kui oli kätte võtnud Layla pitsi ja selle sisu nuusutanud. Ta ohkas kergelt ja pani selle oma õigele kohale tagasi, kui baarmanilt ühe Martini tellis ja pilgu tagasi Laylale seadis.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:56:06 GMT -5
Tüdruk muigas kergelt. "Ausalt öeldes, siis enamvähem" lausus ta ning muigas. "Kuigi alati võiks paremini minna.." lisas ta ning pilgutas õrnalt silma. Layla oli küll purjus, kuid mõistus oli veel korras. Ta sai aru mida ta rääkis. "Ja siia tõi mind see, et ma pole ammu pidutsenud" selgitas ta. "Sinuga veel eriti ammu.." lisas ta ning naeratas laialt, kui nüüd ühe küünarnuki letile asetas, pea käele toetas ning noormehe poole vaatama jäi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 4:05:42 GMT -5
Alex silmitses kerge muigega Laylat, kui ootava pilgu baarmanile viis ja talle sobivalt palju raha andis. "Noo... Tõenäoliselt jah," ütles ta lihtsalt õlgu kehitades ja oma kätte saadud joogist lonksu võttes.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 4:08:35 GMT -5
Layla vaatas kergelt küsiva ilmega Alexi poole. "Sa nii vaikne viimasel ajal" lausus ta siis, kui pea viltu asetas. "Kas ma olen midagi halvasti teinud?" küsis neiu siis hetke pärast ning naeratas armsalt, kui poisi poole vaatas.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 4:13:13 GMT -5
"Sinaa? Ja halvasti teinud? Eieiei, mitte seda!" eitas Alexander kergelt naeratades, kui pead raputas. Kõik oli korras, vähemalt tal. Layla ajas lihtsalt hetkel natukene segast juttu.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 4:19:00 GMT -5
Layla vaatas ikka küsiva ilmega Alexi poole. "Kindel?" küsis ta vaikselt ning tegi nii armast nägu, kui vähegi suutis. Peagi manas ta näole magusa muige, kui mõne hetke veel poissi vaatas. Mõne aja pärast suunas ta oma pilgu tagasi leti poole, kui siis oma tühja viinapitsiga lihtsalt mängima jäi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 4:25:40 GMT -5
Kergelt noogutanud, vajus Alex'i pilk tantsuplatsile. "Kindel,", ei saanud Alexander ütlemata jätta. Tantsuplatsil ei olnud pmst, et kedagi, ainult mõned üksikud, kuid see ei häirinud teda. Lonksu oma Martinist võttes ei muutnud ta oma pilgu asukohta.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 4:27:38 GMT -5
Layla mängis veel pisut pitsiga, kuid suunas oma pilgu peagi Alexile. "Sa pole tavaliselt nii vaikne" lausus tüdruk siis mõtlikult ning peaaegu et sosistades.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 4:28:59 GMT -5
"Jaa, ma tean... Aga millegist pole rääkida ka ju," tunnistas noormees, kui Layla't oma pruuni tuka alt vaatas ja siis end niheledes paremini toolile istuma seadis.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 4:32:00 GMT -5
"Õigus" lausus ta endamisi, kui pilgu tagasi viinapitsile viis. "Alex?" küsis Layla siis hetke pärast. "Kutsu mind tantsima.." lausus ta sosistades, kui nüüd noormehe poole kiikas. Layla ei osanud midagi arvata, kas Alex kavatses seda teha või mitte.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 4:34:32 GMT -5
Poiss turtsatas vaikselt, kui Layla eelnevad sõbrad sosistades lausus. Ta jõi oma Martini kiirelt lõpuni, kui siis tühja klaasi kolksuga baarmani nina ette lõi ja pukilt maha hüppas. "Ma teen seda vanamoodselt, okei?" päris Alex kergelt turtsudes, kui siis Layla ette hüppas ja tema ees sügava kummarduse tegi. "Kas sa tuleksid minuga...?" küsis ta muiates, kui pilgu tantsuplatsi poole suunas. OT: Ma sööma .
|
|