|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 5:23:40 GMT -5
"Aega läheb," pomises Alexander ainult, kui Layla't hetkeks vaatama jäi ja lõi tujutult oma hambad saiakesse. Selle segumahlaga alla uputanud, jäi ta jälle Layla't silmitsema.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 5:29:09 GMT -5
Layla noogutas endamisi, kui alahuulde hammustas. Tüdruk tõmbus näost kergelt roosalt ning pööras siis pilgu ka Alexilt mujale. Neiu rüüpas taas siidrit, kuid ei julenud noormehele otsa vaadata. Layla vaid kiikas Alexi poole.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 5:32:10 GMT -5
Alex ei osanud enam midagi öelda, isegi jututeemat arendada mitte... Ta ajas pea kuklasse ja vahtis vaid lakke. "Umm... Ma olen sulle siis selle ülejäänud kaheksa... Ei, üheksa kuud... Meeldinud?" päris Alex lõpuks, kui Laylale imestunult otsa vaatas.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 5:37:30 GMT -5
Layla oli leidnud endale punkti, kuhu ta koguaeg vaatas. Neiu muigas kergelt, kuid noogutas. Kuid samas jälgis ta ikka seda ühte punkti. Laylal suutsid silmad vesiseks minna, kuid teistele seda näha ei olnud. Peagi suunas tüdruk oma pilgu Alexile, kes imestunult talle otsa vaatas. Laylal ei tulnud sõnadki enam suust välja.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 5:38:44 GMT -5
"Ei no midaaa... Oleks võinud öelda siis," pomises Alex, kui sügavalt sisse, ja seejärel välja hingas. "Õigupoolest olid sina see, kes minu maha jättis," lisas ta, kui segumahla klaasi enda käte vahel keerutas.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 5:43:33 GMT -5
OT. eino faiiin xD ______________________
Layla turtsatas. "Usu mind, seda raskem on öelda, et ma tegin vea" lausus tütarlaps sellepeale, kui ikka Alexit jälgis. "Seda oli raske öelda, sest pärast pead sa mind mingisuguseks imelikuks.." lisas ta lõppu ning muie kadus tüdruku näolt. Layla jälgis nüüd taas oma siidriklaasi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 5:46:50 GMT -5
OT: HAHAHAHAHAAH ma teadsin, et sa seda ütled :'dddd ______________________________________________________________________________________ Noormees ohkas sügavalt sisse ja siis välja. "Olgu, ma mõistan, et see oli sulle raske, agaa... Mulle on raskem see, kui ma seda teada saan alles NÜÜD," nähvas poiss, kui ta küünarnukid lauale surus ja poolikut karamellisaia silmitses. Ta toetas pea kätele, "Võibolla on mul praegu mingi muu silmarõõm??! Ja nüüd ma saan teada, et..." pomises ta, kui enda selja väsinult vastu seljatuge toetas.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 5:49:11 GMT -5
Layla ohkas kergelt. "Ma täiesti usun, kui sul on.." pomises tüdruk vaikselt ning tundis ennast süüdi, et polnud varem seda teemat ülesse võtnud. "Kui sul uus silmarõõm on.. siis oled minu ju unustanud..?" küsis Layla siis hetke pärast, kui oma pilgu taas tõstis.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:04:20 GMT -5
"Mul ei ole, ja sa tead seda isegi," sõnas Alexander veidi pahuralt, kui ohkas. "Miks sa seda varem mulle ei öelnud, Layla?" küsis ta lõpuks, kui käega üle oma näo käis. Ohates sügavalt ta aimas tegelikult juba vastust.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 7:14:42 GMT -5
"Ma mõtlesin, et pead mind imelikuks, kui tulen kuu aega hiljem tagasi ja ütlen: Tere Alex, ma siiski tahan sind" lausus Layla, ise pisut ärritudes. Tal oli sellest tõesti ebamugav rääkida, kuna ei teadnud, mida Alex sellest mõtles. "Ma ei tahtnud sinu silmi jääda, kui mingi .. imelikuna" selgitas ta lisaks. Neiu võttis siidri klaasi ning kallas ülejäänud joogi omal kurgust alla.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:16:43 GMT -5
Alexander sõi ilma midagi ütlemata karamellisaia lõpuni ja jõi ära ka terve klaasi segumahla. Ohates pani ta klaasi kõrvale, kui siis vaikides saiapuru laualt alla lükkas. "See on etem, kui teada saamine hetkelise seisuga," nohises ta, kui peaaegu oma kehaga laua all oli.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 7:18:30 GMT -5
Layla ohkas, kui mõtles, et oli valesti teinud. "Ehk siis, sa ei tunne seda sama enam?" küsis Layla vaikselt, kui pilgu Alexilt tühjale klaasile viis. Neiu oli piinlikusest maa alla vajumas. Ta ei suutnud enam Alexile otsa vaadata.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:21:18 GMT -5
"Mitte just seda, aga," vastas Alex kergelt piinlikust tundes, kuna ta ei tahtnud Layla tundeid riivata... Ta ei osanud enam mitte kui midagi öelda. Asetades oma käed kaelale ta ohkas vaikselt. "Ma ei ütle midagi," pobises ta peaaegu, et hääletult iseendaga rääkides.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 7:23:28 GMT -5
Layla tõstis nüüd taas pilgu. "Ma täiesti mõistan, kui see nii on" vastas Layla seepeale. Neiu arvas, et ta siiski mõtleb seda, kuna ta ei lõpetanud ju oma lauset.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:26:07 GMT -5
Poiss ohkas. "Mul on lihtsalt mõtlemisaega vaja, Layla, m õ t l e m i s a e g a," ütles ta ainult. Ta ei leidnud täpseid sõnu, mida tüdrukule öelda ja ta silmitses teda vabandavalt.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 7:27:25 GMT -5
Layla vaid noogutas kiirelt, kuna nägi, et Alex on täiesti ärritunud. Neiu vaatas veel mõned hetked noormehe poole. "Ma arvan.. et peaksin minema" podises Layla endamisi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:30:26 GMT -5
"Kui sa seda paremaks pead," ohkas Alexander. Ta ei liigutanud oma veidi väsinud pilku Layla'lt, kui oma alahuult närima hakkas. Muud "mõistlikku" tegevust tal hetkel käsil ei olnud.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 7:35:47 GMT -5
"Ma olen tänaseks sul niigi tuju alla rullinud, nii et rohkem seda vaja pole" lisas Layla, kui laua tagant püsti tõusis. "Nägudeni" lausus ka Layla tujutult. Neiu oli samuti mõttes ning kirus end siiani taga. Neiu kergitas hetkeks üht suunurka, kuid lahkus siis kohvikust.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:38:44 GMT -5
"Midaiganes," pomises Alex. Ta pidi mõtlema, jah, ta pidi mõtlema. Aga mitte siin. Aga ka mitte kodus. Jalutades kohvikust välja jalutas ta vastassunnda Layla'st.
|
|