|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 18:05:46 GMT -5
Lavender pigistas silmad kiirelt kinni, et ka temal pisarad jooksma ei hakkaks. Ta oli mingites mõtetes suht üllatunud selle peale, kui Christopheri näol pisarat nägi. Kutt pidi olema kas pagana hea näitleja või täielikult siiras. ,,Ma parema meelega tõestii ei sooviks selle libuga praegult vastamisi sattuda.. Kuid arvesta, et ma ei usu sind siiski veel täielikult, Christopher,'' lausus tüdruk aeglaselt, silmi avades ning kutile otsa vaadates.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 18:10:37 GMT -5
Chris ainult noogutas ja embas Lav'i kõvasti, tehes tütarlapse laubale musi. "Kunagi ma võidan su usalduse tagasi.." sosistas ta ja sulges aeglaselt enda silmad. Pidi see lnapakas tüdruk tulema ja kõik ära rikkuma. Ma isegi ei tea teda ja ta ütleb, et ma olen ta poiss.. Lollakam ei saa olla, mõtles ta.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 18:13:31 GMT -5
Lavender astus nüüd Christopherist sammukese eemale, pühkis niisked silmad kiire liigutusega kuivaks ning silmitses suht seal samas olevat bussipeatust. ,,Mah lähen siiski bussiga, ma arvan,'' lausus tüdruk peale mõningast vaikust ning sättis kergelt oma õlal olevat kotti paremini.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 18:17:18 GMT -5
Chris ainult noogutas, sest ta ei tahtnud väga pealetükkivaks muutuda. Ta jälgis tüdrukut nii kaua, kuni ta bussi peale läks ja seejärel istus ta ühele suvalisele pingile ning toetas pea kätele ja varsti langes tema põselt alla järjekordne pisar.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 18:21:06 GMT -5
Lavender vajus bussiuksest sisse ning potsatas lähimale vabale pingile istuma. Tüdruk ohkas vaikselt, hammustas huulde, ning toetas enda lauba vastu jahedat aknaklaasi, mõttes peatuseid loetledes, et hoiduda mõtlemast Christo'le. Viimaks, kui buss tema peatuses peatus, tõusis tütarlaps püsti, hüppas kergelt kõnniteele ning hetk hiljem jõudis ta ka koju.
|
|