|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 12, 2009 11:55:58 GMT -5
Lotte tõstis oma jalga jälle ja kui see oli põlveni siis läks ta näoilme täiesti tõsiseks. "Oh god," pomises Lotte. Nüüd oli näha mida ta väljas nägi. Kohviku ukse poole mis oli Lotte selja taga liikus neidise eks Sturat. "Alex, kas sa saaksid mulle sellise teene teha, et mängid, et me oleme paar, kuna ma tahan esiteks näha mis ta teeb ja mis ta reaktsioon on. Palun," lausus Lotte paluvalt.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 12:00:24 GMT -5
Alexander silmitses Charlottet nii kaua, kuni see näost tõsiseks muutus ja tõmbas oma jala ära, arvates alguses, et viga on temas. "Ütle, kuidas me seda teostame ja teeme ära," lausus Alex, kui Charlottele kergelt silma tegi ja pilgu aknalaual peatas.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 12, 2009 12:05:40 GMT -5
"Irvitame nagu armunud," alusus Lotte. Ta näoilme muutus kohe selliseks nagu ta oleks Alex'isse räigelt armunud. Lotte pani ka oma pea viltu.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 12:12:00 GMT -5
Alex silmitses oma teed ja siis altkulmu muiates Charlotte't. "Kahjuks ta mind ei vahi," pomises Alexander, kui oli korraks viinud pilgu Lotte ex. boyfriendile. Ta naeratas õndsalt, kui Charlottet silmitses.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 12, 2009 12:15:27 GMT -5
Lotte aga teadis, et Stuart vaatab teda, kuna ta tundis noormehe pilku endal. Lotte, aga ei teinud sellest välja ja jätkas oma näitlesmist. Siis ta aga mõistis, et tal on ka päriselt vägagi tugevad tunded Alexandri vastu ja see näitlemine tuli tal palju loomulikumalt juba välja.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 12:17:30 GMT -5
"Kas tead, et mul ei tule välja...?" pomises Alexander läbi esihammaste, kui säravalt Charlottele naeratas ja käed ümber teetassi surus, et kätele rohkem sooja saada.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 12, 2009 12:39:16 GMT -5
"Siis me paneme välja tulema," lausus Lotte. Ta sirutas oma käe Alex'i käe poole ja võttis siis ühest noormehe käest oma sooja käega kinni. Lotte naeratas Alexandrile.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 12:44:43 GMT -5
Alexander naeratas hetkeks, kui siis Charlotte käe tüdruku poole sirutas. Võttes oma jaheda kätega Lotte soojadest sõrmedest kinni täitus ta keha külmavärinatega, kuid ta võttis lonksu teest. Alles siis viis ta pilgu aknast välja Stuartile.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 12, 2009 12:50:38 GMT -5
Lottest käis samuti külmavärin läbi. Stuart oli rääkinud ukse juures telefoniga ja sammus alles nüüd kohvikusse ja leti äärde. Järjekorras seistes silmitses noormees Lotte't ja Alex'it. Lotte tundis jällegi ta pilku endal. Ta aga kustutas Stuarti oma mõtetest ja keskendus Alexandrile.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 12:52:59 GMT -5
Alexander märkas peagi, et ka sidrunitee oli otsas ja tõstis tühja tassi keeksitaldriku peale, lükates vaba käega mõlemad anumad eemale. Silmitsedes silmanurgast Stuart'i Alex lõpuks ohkas ja tõmbas oma käe ära, jättes selle tooli kõrvale rippuma. "Ta lööb mu varsti maha," pomises ta.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 12, 2009 13:07:56 GMT -5
"Ei löö ta midagi. Mina tuleksin vahele ja kui tal vähekegi väärikust on siis ei tee ta midagi," lausus Lotte rahustavalt. Neidis sõi viimased ampsud oma koogist ja jõi mahla peale.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 13:11:04 GMT -5
Alexander raputas kergelt pead, kui oma jalad kaugele laua alla libistas ja pilgu kellale viis, "Mis sa täna õhtu teed? Või homme õhtu... Või mida iganes..." küsis Alex, kui pärivalt sõbrannale otsa vaatas ja käed rinnale surus.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 12, 2009 13:18:26 GMT -5
"Mul pole mingeid plaane. Arvatavasti passin üksi kodus telekat vahtides, kuna mu ema läks kaheks nädalaks Itaaliasse," lausus Lotte. Ta vaatas aknast korra välja ja siis peatus ta pilk Alex'i silmades. "Kui sa just ei taha kuskile välja minna," lisas Lotte peagi..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 13:22:47 GMT -5
Alexander silmitses rahulolevalt Charlottet. "Me võime kuhugi minna, kui tahad, soovid... Koht vali ise, ma olen nõus ükskõik kuhu minema," sõnas Alex muiates, teades, et jätab jälle kõik otsused teiste kaela, aga ta ei olnud hea otsustaja.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 12, 2009 13:37:35 GMT -5
"Issand. Ma pole üldse hea otsustaja," lausus Lotte mõtlikult. Ta mõtles juba valikute peale. Kas näiteks Italian cafe'sse minna või siis korraldad õhtusöök Lotte juures või midagi. Jaamh, ta ei osanud otsustada. Küll, aga lõpuks otsustas ta Itaalia kohviku kasuks. "Kuidas oleks Italian cafe'ga?" küsis Lotte. Neidis oli Stuarti täiesti unustanud..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 13, 2009 2:10:25 GMT -5
Alexander irvitas. Kuna nad olid Charlottega juba väga kaua sõbrad olnud, teadis ta, et see lause, mida Lotte ütles, on vale. "Ei noh, mulle sobib," sõnas Alex naeratades, kuni ta küsis: "Aga millal sulle sobiks?"
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 13, 2009 9:26:32 GMT -5
"Ma pean lihtsalt hoiatama, et seal on mingi tantsu õhtu või midagi," lausus Lotte. Kuuldes küsimust muutus ta nägu jälle tõsiseks. "Umm, äkki kell seitse?" küsis Lotta..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 13, 2009 9:43:11 GMT -5
"Mulle sobib.. Jälle," ütles Alexander irvitades. Ta tõusis, kui siis lausus: "Ma tulen sulle järgi. Sa võid helistada, kui tahad." Näidates Lottele veel korraks peace'i, lahkus ta kohvikust.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 13, 2009 9:46:28 GMT -5
Lotte noogutas. Ta silmas korra Stuartit, võttis oma koti ja lahkus kohvikust ruttu.
|
|