|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 16:37:31 GMT -5
Lotte magas veel kuni ta lõpuks ärkas nii kuskil viis minutit hiljem. Neidis haigutas ja avas silmad. Vaadanud Alexi poole ta naeratas vaikselt..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 16:44:33 GMT -5
Alexander tiris taskust oma telefoni välja ja silmitses kella. See näitas 22:49. "Me magasime nii kaua," sõnas Alex vaikselt naeratades.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 16:56:20 GMT -5
"Varsti on aeg juba uuesti magama mina," tunnistas Lotte. Siis tulid talle aga meelde nõud elutoas ja köögis ja, et Alex'i kott oli koridoris. Kuna toas oli tegelikult ju natuke pime siis pani Lotte öökapil oleva lambi põlema. "Ma pean nõud masinasse panema ja ma toon su koti ka ära," lausus Lotte. Ta tõusis, rigutas ja läks alla. Kohe oli ta tagasi Alex'i kotiga ja pani selle nö. lamamistoolile oma toas. Neidis läks tagasi alla ja pani elutoast võetud klaasid köögis nõudepesumasinasse. Ta pani Nõudepesumasina tööle ja viis küpsise kausi elutoast kööki.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 17:02:28 GMT -5
Alex ohkas vaikselt, kui Charlotte juba kotiga tagasi oli. Ta jalutas toolini ja tõmbas koti pärani lahti. Silmitses seal olevaid riideid ja tõmbas koti tagasi kinni, jalutas ta lõpuks alla ja vaatas, kuidas Lotte tegutseb. "Kas on abi vaja?" päris ta, kui naeratas.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 17:07:29 GMT -5
"Masin peseb nõud ise ja midagi muud enam polegi nagu teha," tunnistas Lotte. Ta naeratas Alexile ja jäi siis mõtesse. "Ma käin homme hommiku poole apteegis ära ja ostan sealt testi. Igaksjuhuks," lausus Lotte tõsiselt.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 17:09:16 GMT -5
Al noogutas vaikselt, kui Charlotteni sammus ja muretsevalt ta kõhtu silmitses. "Ma ikka sooviks su ema nägu näha... Ja rohkem Stuarti, kui ta teada saab," lausus Alexander ja tiris tüdruku natukese aja pärast Lotte magamistuppa.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 17:14:22 GMT -5
"Nad saavad mõlemad šhoki. Ma olen nii väsinud, et ma käin korra ukse juures ja keeran selle lukku ja siis tulen tagasi ja magama," lausus Lotte ja käis kiirelt ust lukustamas. Siis jooksis ta üles tagasi ja läks vannituppa.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 17:15:48 GMT -5
"Ma pean auto garaaži viima," lausus Alexander, kui siis Charlottele süütu näoga otsa vaatas. "Mina ei jätnud autot õue, eieieiei, üldse ei jätnud," mõtles ta kergelt turtsudes.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 17:18:32 GMT -5
"Ma panin ukse võtmed koridori kapi peale," ütles Lotte, seistes vannitoa uksel. Ta muigas ja läks vannituppa tagasi. Seal pesi ta hambad ainult, kuna ei viitsinud dušši alla minna. Väsimus oli liiga suur.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 17:21:37 GMT -5
Al noogutas, kui kõigepealt autovõtmed haaras ja siis uksevõtmed kapilt võttis. Avades välisukse jalutas ta autoni ja käivitas selle. Ta sõitis suure väsimusega garaaži ja tuli siis ettevaatlikult autost välja. Seejärel lukustas ta autouksed ja pani ka garaažiuksed lukku. Ta läks tagasi tuppa ja lukustas välisukse. Kõik võtmed pani ta kapi peale. Jalutades üles haaras ta spordikotist omale hambaharja ja keksis niisama vannituppa. Umbes kolme minuti pärast tuli ta sealt juba tagasi ja pani hambaharja kotti. Väsinumalt, kui iial varem, langes ta voodile pikali.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 19, 2009 2:51:02 GMT -5
Lotte oli juba garderoobi läinud ja vahetanud lillelise kleidikese punase siidöösärgi vastu. Lotte läks tuppa tagasi ja vaatas Alexit muigega. "Öösiti ei magata riietega," lausus Lotte vaikselt ja läks istus voodile..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 19, 2009 6:33:07 GMT -5
"Jaa, ma tean..." alustas Alex veidi väsinult, kui pusa seljast tõmbas ja selle hooletult voodi kõrvale viskas. Seejärel sikutas ta juba püksid jalast ja juba ta oligi samas asendis tagasi voodi peal. "...aga kui sa mul t-särgi seljast tõmbad, siis ei magagi," lõpetas Al, kui omale kutsikasilmad ette tegi.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 19, 2009 9:02:56 GMT -5
"Ise tead," tles Lotte. Ta lamas Alexi kõrvale ja tõmbas mõlemile pehme ja kerge suleteki peale.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 19, 2009 9:05:50 GMT -5
Alex naeratas vaikselt. Enne seda, kui Lotte sai neile teki peale tõmmatud, viskas Al pükste kõrvale ka oma t-särgi ja lõpuks puges ta Charlotte kõrvale.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 19, 2009 9:13:29 GMT -5
Lotte turtsatas ja kihistas naerda natukene.. "Ma armastan sind," ütles Lotte naeratades. Ta suudles Alexit õrnalt ja naeratas talle.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 19, 2009 9:16:24 GMT -5
"...ja sa tead, et mina sind ka," lausus Alexander totralt naeratades, ja see oli meelega mõeldud. Ta kujutas ette, kuidas nad kunagi iga õhtu ja hommik võiksid üksteisele neid kolme sõnu korrata. See mõte ajas teda naeratama. Ta sulges silmad ja tõmbas Lotte omale kaissu. Nende mõtetega ta ka uinus.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 19, 2009 9:20:06 GMT -5
Lotte muigas. Ta kustutas laualambi tule ene kui Alex ta kaissu tõmbas ja uinus samuti peagi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 19, 2009 9:26:21 GMT -5
Hommik...
Alexander oli ammu ärkvel, kuid avas alles nüüd silmad. Ta vaatas ringi, kui siis märkas, et Lotte oli juba kardinad akende eest ära tõmmanud. Päike paistis aknast sisse ja see ajas Alex'it naeratama. Ta ei mäletanud midagi eriti eilsest, ainult ühte asja, mida nad Lottega korda olid saatnud. Al irvitas vaikselt. Ta tõusis ja tegi voodi ära. Pannes omale uued riided selga, viskas ta ülejäänud tagasi reisikotti ja istus voodile. Seejärel võttis ta kotist hambaharja ja läks vannituppa. Esimese asjana nägi ta seal Lotte't. "Hei," lausus ta ja vaikselt naeratades ta hakkas hambaid pesema. Möödus kolm minutit, kui Alexander vannitoast ka lahkus. Ta ei teadnudki, miks Lotte vannitoas oli.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 19, 2009 10:13:24 GMT -5
Lotte oli istunud kahvatu ja tuimana vanni äärel hommikumantlis. Ta tõusis ohkega ja läks tuppa. Ta istus voodi äärele ja vaatas Alexi poole. "Me saame lapse," ütles Lotte tasakesti, teadmata kas Alex kuulebki teda..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 19, 2009 10:22:21 GMT -5
Kui Alex nägi, et Lotte tuppa sisenes, jooksis ta kohe teda kallistama. Kuuldes aga mida Charlotte sõnas, läks Al näost kahvatuks. "Mida..?" pomises ta ja kukkus voodile pikali. See uudis oli liiga järsku ja kiirelt tulnud. See ei ole ju võimalik! "Äkki on ta Stuartilt?" küsis Alexander järsku, kui oma pea tõstis ja Charlottele otsa vaatas. Ta süda peksis täiega.
|
|