|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 17, 2009 13:43:54 GMT -5
Lotte oli elutoas diivanil istumas, süles oma läptop. Varsti läks neidis kööki ja võttis endale ühe klaasikese segumahla ja läks tagasi elutuppa..
ot. see teema on ainult Lotte ja Alex'i oma ;D
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 13:45:45 GMT -5
Alex sammus Creedenite villa poole. Miski kutsus teda siia, aga mis, seda ta kahjuks ei teadnud. Ärevalt vajutas ta oma nimetissõrme uksekellale, kui siis kerge naeratusega käed taskutesse surus ja ootama jäi, kes uksele tuleb.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 17, 2009 13:48:10 GMT -5
Lotte läks uksejuurde. Nähes koridori aknast kesse oli läks ta nägu särama. Neidis avas ukse ruttu ja naeratas. "Sauki iluspoiss," ütles Lotte Alexile..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 13:49:24 GMT -5
Alexander naeratas. Ta oli arvanud, et avama tuleb Charlotte ema, kuid siis ta ütles: "Heiii, kas tead... Mulle tuli alles nüüd meelde, et su ema Itaalias olema pidi..." Tagasihoidlikult irvitades lisas ta tervituse juurde ka ühe kallistuse Lottele, kui teda silmitsema jäi.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 17, 2009 13:53:45 GMT -5
Lotte turtsatas ja embas vastu. Ta tegi Alexile ka kerge musi põsele ja tuli siis ukse eest, et too saaks sisse astuda. "Mis sind siis siiatõi?" küsis Lotte särades hullemini kui väljas olev päike..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 13:55:51 GMT -5
Alex noogutas Lottele, kui see uksel eest tuli, astus sisse ja tõmbas oma musta värvi Vans-id koheselt jalast. "Kujutad ette, aga ma pidin sind nägema," vastas Al tüdruku küsimuse, kui naerma hakates lõpuks sirgelt seisis ja Charlottele otsa vaatas.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 17, 2009 14:00:48 GMT -5
"No shit.. Ma ärkasin öösel vähemalt 20 korda üles, kuna ma nägin sind unes ja ma mõtlesin sulle ja kui ma olen nüüd ärkvel olnud siis olen ma ka kogu aeg sulle mõelnud," vatras Lotte muudkui kui oli ukse sulgenud. "Võin ma sulle midagi pakkuda? Mahla, vett, veini, siidrit, küpsiseid või midagi muud?" küsis Lotte..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 14:03:17 GMT -5
Al turtsatas. "Issand, kui meelitatud ma olen," ütles Alexander muiates. Kuulnud aga Lotte järgmist küsimust ta irvitas, kui talle lähemale sammus ja teda embas. "Mahla, ja siis seejärel sind?" päris ta, kui meelalt naeratades naerma purskas. "Jaa, ma tean, et ma segast juttu ajan," lisas ta, kui oma nina Lotte juustesse torkas.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 17, 2009 14:07:46 GMT -5
"Okei kallike," lausus Lotte nõustudes ja embas noormeest vastu. Neidis kepsles kööki ja võttis klaasi kuhu valas segumahla. Siis ulatas ta selle Alexile.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 14:10:08 GMT -5
Alexander naeratas tänulikult, kui oli segumahla kätte saanud ja sealt lonksu võttes silmitses ta Lotte't. Ta jõi klaasi tühjaks ja ulatas selle Lottele. "...ja ma tean, et ma mingi hull kaanija olen," lisas ta oma eelmisele lausele. Poiss toetas end vastu seina ja silmitses Charlotte't ärevalt.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 17, 2009 14:12:51 GMT -5
"Juhtub," ütles Lotte itsitades ja viis klaasi tagasi. "Kas olemegi koridoris või tahad ma näitan sulle mõnda teist ruumi?" küsis Lotte muigega, kui oli Alexi ees.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 14:16:37 GMT -5
Al muigas vaikselt. "Ma olen su juures küll ja küll käinud ju... Tule ma tõestan sulle..." sõnas ta, kui Lotte käest kinni võttis ja kinni silmi kuhugi suvalisse tuppa jooksma hakkas. Järsku ta jooksis vastu seina. "Vale koht," lausus ta naerma hakates, kui haiget saanud kohta hõõrus ja edasi tormas. Peagi olid nad ühes üsnagi rohelises toas. Alex oli kindel, et see oligi Charlotte tuba, kui ta ei olnud seda just kellegiga ära vahetanud. "Näe: see on aken, see on tugitool... See on voodi..." vuristas ta ühe hingetõmbega, kui voodile istudes Lottele irvitades otsa vaatama jäi.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 17, 2009 14:23:28 GMT -5
"Sealt uksest läheb vannituppa ja sealt garderoobi ja see on minu tuba," lausus Lotte, osutades kahele uksele. Neidis istus voodile ja jäi Alexit vaatama..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 14:30:58 GMT -5
"Jaa, ma tean," sõnas Alex, kui kergelt irvitades pilgu Lottele viis. Ta teadis tüdruku maja juba peast. Istudes täpselt Lotte kõrvale, ei suutnud ta vastu panna ja suudles teda. Lihtsalt suudles. Veidi aja pärast ta vajus Charlotte peale ja libistas oma käe tüdruku kleidi alla. Tal ei olnud mingeid kavatsusi... vist. Kergelt naerma hakates tõmbas ta Lotte'l kleidi üle pea ja naeratas vaikselt. Minnes põlvili Charlotte peale suudles ta teda edasi.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 17, 2009 15:29:51 GMT -5
ot. Sorry perverdid, aga detailidesse ei lasku Nad lamasid teki all. Lotte käsi oli Alexi rinnal ja pea noormehe õlal. Neidise näol oli õnnelik naeratus. Ta oli rõõmus, et oli kaotanud oma süütuse inimesega keda tõeliselt armastas mitte mõne suvalise laheda tüübiga.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 16:28:01 GMT -5
Alexander oli lõuani teki all. Üks ta käsi oli Charlotte selja all, teine aga tüdruku kõhul. Alex'i silmad olid kinni, aga ta ei maganud. Ta nohises kergelt, kui siis väsinult oma silmad avas ja ohkas. "Tere..." ütles ta Claudiale naeratades, kui nende pilgud ristusid.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 3:39:02 GMT -5
"Tere, tere.." ütles Lotte kui pani oma pea Alexi pea kõrvale ja tegi noormehe põsele musi. Lotte naeratas.. Ta polnud kunagi olnud nii õnnelik..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 3:52:36 GMT -5
"Nüüd tuleb kindlasti su ema Itaaliast koju... Ja näeb meid siin... Siis esimese asjana ta minestab, aga ärkab siis üles ja tapab mu ära," vuristas Alexander ühekorraga ja ohkas siis, kui oma nina Lotte pruunidesse juustesse torkas.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 3:56:46 GMT -5
"Ta on seal veel nädal ja kolm päeva," lausus Lotte itsitades. Ta kujutas juba ema nägu ette..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 4:06:37 GMT -5
Al muigas vaikselt. Proua Creeden võis "JUMALIKU" näoga olla, kui ta nüüd praegu uksest sisse marsiks. Tõmmates Lotte't rohkem enda vastu, sosistas ta tüdrukule kõrva: "Ma armastan sind." Ta naeratas, kui hetkeks silmad sulges.
|
|