|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 4:11:33 GMT -5
"Mina armastan sind ka," lausus Lotte sosinal Ta tundis end nii kaitstuna.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 4:18:17 GMT -5
Alexander naeratas kergelt. Peagi lasi ta ümber Charlotte lahti, aga naeratus tema näolt ei kadunud veel.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 4:23:01 GMT -5
"Kuule.. Kas sa saaksid jääda selleks nädalaks ja kolmeks päevaks siia? Palun," anus Lotte. Ta tõesti tahtis seda.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 4:26:14 GMT -5
Al silmitses Charlotte't, kui siis vaikselt noogutas. "Kui sulle nii sobib, siis muidugi... Ainult... ma pean omale riided tooma," sõnas ta, kui sügavalt sisse ja siis välja hingas ning oma pilku Lotte'l hoidis.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 4:30:23 GMT -5
"Aitäh ja muidugi," lausus Lotte rõõmsalt. Neidis kallistas Alexit ja suudles siis veel ka teda kirglikult.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 4:37:07 GMT -5
"Sinu pärast teen ma seda," lisas Al, kui oma huultega Lotte laupa riivas ja kergelt naeratas. Seejärel tõstis ta oma selja, kui kergelt ohkas. "Okei... Ma käin kodus," lisas ta, kui oma sõrmed Charlotte juustesse libistas.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 4:40:47 GMT -5
"Okei. Ma teen sel ajal natuke süüa," lausus Lotte. "Mida sa muidu tahaks?" küsis neidis kohe..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 5:05:59 GMT -5
"Mul vahet ei ole," lausus Alex naeratades, kui siis voodi alt oma bokserid välja koukis ja need irvitades jalga tõmbas. Ta ohkas sügavalt, kui tõusis ja t-särgi selga sikutas. Selle ajal silmitses ta Lotte't.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 5:11:23 GMT -5
Lotte turtsatas ja tõusis. Esmalt pani ta oma heleroosa ja pitsilise aluspesu selga ja siis võttis oma kleidi ja tõmbas selle üle pea selga tagasi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 5:13:17 GMT -5
Alex tõmbas jalga püksid, sidus kinni vöö ja kõige selle peale sikutas ta seejärel pusa. Ta naeratas, kui ka sokid jalga tõmbas ja voodi korda tegi. Siludes oma juukseid ta irvitas, kui Lotte temast ennem riidesse sai.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 5:18:27 GMT -5
Lotte naeratas Alexile. Neidis läks tea juurde ja suudles teda. "Tulid sa autoga? Kui ei siis sa võid minu oma laenata," lausus Lotte.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 5:44:37 GMT -5
Al pani oma käed Lotte seljale ja tõmbas teda õrnalt lähemale, kui teda suudles. "Ei tulnud kusjuures," lausus Alex naerdes, kuid talle oli meelde jäänud, et load olid tal rahakotis ja rahakott oli pükste taskus. Nii et, no problem.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 5:53:04 GMT -5
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 6:03:56 GMT -5
"Jaa... Ma kindlasti varastan auto ära ja tagasi ma ei tule," lausus Alexander silmi pööritades ja irvitades. Ta ei teeks Charlottele mitte kunagi, m i t t e k u n a g i nii! Ühe suudluse veel Lottele jaganud, jalutas ta garaaži ja silmitses autot. Üle ta huulte vajus üks vile, kui ta nägi Porsche't. "Rikkurid, Al, rikkurid!" tuletas Alex endale meelde ja pead vangutades istus ta autosse. Paari minuti pärast põrutaski ta minema.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 6:14:54 GMT -5
Lotte suudles teda vastu. Kui Alex läks minema läks Lotte kööki ja võttis kapist paki spagette. Neidis võttis ka poti ja pani selle vett poolenisti täis. Ta pani veega poti pliidile ja võttis juba panni. Neidis võttis külmikust paki hakkliha ja pani selle pannile. Kui vesi keema hakkas valas Lotte spagetid vette. Lisanud soola sinna vette segas ta nüüd juba pannil olevat hakkliha. See oli juba ideaalne ja Lotte valas pannile ka purustatud tomatid ja segas seda. Lõpuks võttis Lotte kaks taldrikut ja pani mõlemile spagette ja tomati-hakkliha kastet. Neidis jooksis keldrisse ja valis sealt punase veini. Siis jooksis ta ülesse tagasi ja võttis kaks klaasi, kuhu ta hakkas veini valama..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 6:16:53 GMT -5
Ot. Me mõtlesime, et me jätkame seda teemat, nii et ärge arvake, et me imelikud oleme (a) _______________________________________________________________________________________________ Ei läinud kaua aega, kuni punast värvi Porsche tagasi Creedenite villa ees oli. Alex mõtles, et viib pärast auto garaaži ja lukustas selle. Ta sisenes majja ja tundis koheselt toidu lõhna. Lastes spordikotil ukse ette maha prantsatada, keksis ta naljapärast kööki. "Nii hea lõhn," vuristas Al ja naeratas tüdrukule säravalt..
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 6:20:37 GMT -5
"Sauki.Seda küll jah," tunnistas Lotte.. Ta naeratas Alexile ja pani pudeli kõrvale. "Kus sa süüa tahaksid" küsis Lotte.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 6:21:40 GMT -5
"Minul vahet ei ole," tunnistas Alexander pead raputades, kui silmitses spagette ja tomati-hakkliha kastet. See näis nii isuäratav välja, et Alex ei mõelnud hetkel sellele, kus nad sööksid.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 6:26:28 GMT -5
"Siis lähme elutuppa.. Ole hea ja võta palun klaasid," lausus Lotte võttes taldrikuid. Neidis läks juba toa poole ja pani taldrikud lauale. Ta pani oma läpaka kinni ja pani selle koos oma mahla klaasiga seal samas olevale kapile.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 6:27:49 GMT -5
Alexander võttis klaasid ettevaatlikult kätte, kui siis Charlottele järgnes. Ta hoidis neid ja irvitas vaikselt, kui mõtles: "Ma hoian neid, nagu need klaasid oleksid portselanist..." Siiski ei tahtnud ta, et need maha kukuksid ja kui ta oli elutuppa jõudnud, vaatas ta Lottele küsivalt otsa.
|
|