|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 6:30:28 GMT -5
Lotte võttis Alexilt klaasid samal ajal ta suule musi tehes ja pani siis klaasid lauale. Neidis istus ja pomises idagi. Siis jooksis ta juba kööki kahvlite järgi ja tuli tagasi..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 6:32:01 GMT -5
"Sa ei pea minu pärast nii tormama, ma saan ise ka," lausus Alexander, kui ta kergelt kulmu kergitades Lottele otsa vaatas. Musi suule aga ajas teda vaikselt naeratama.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 6:36:09 GMT -5
"Ikkagi" ütles Lotte ja istus diivanile. Neidis võttis esimese suu täie ja sulges mõnuledes silmad. "See pole mul kunagi nii hästi välja tulnud, aga asi vist on selles, et seekord ma tegin seda oma armastuse jaoks," lausus Lotte kui ta suu oli tühi..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 6:38:47 GMT -5
Alex naeratas. Ta võttis taldriku ja pani selle omale sülle, kui siis kahvli haaras ja toidust ühe suutäie võttis. "Oh sa raisk, kui hea," kiitis ta, kui oli toitu mõnda aega oma suus mälunud ja naeratas vaikselt tüdruku sõnade peale.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 6:44:13 GMT -5
"Aga kuule, mis värk sul selle Laylaga on olnud või on?" küsis Lotte. Ta tahtis lihtsalt teada.. Lotte suu täitus ue söögi suutäiega..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 6:46:38 GMT -5
"Ma ei taha sellest rääkida," ütles Alex tuimalt, kui Charlotte't pahuralt silmitses. Praegu ei olnud tal sellest rääkimiseks lihtsalt õige hetk, ta ei tahtnud, et Lotte solvuks lihtsalt. "Aga kuuule... Mis sellest saab... Tead küll?" küsis Al järsku, kui ärevalt Lotte't vaatas.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 6:55:32 GMT -5
Lotte ei saanud kohe pihta, aga siis mõistis ja hammustas huulde. "See pole veel kindelgi. Ma.. Ma ei tea, ma tõesti ei tea," tunnistas Lotte tõsise näoga. See oleks muidugi olnud täiesti suur pööre nende mõlemi elule kui Lotte oleks rasedaks jäänud.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 6:59:39 GMT -5
Alexander noogutas vaevaliselt, kui oma selja vastu diivani tuge toetas ja pilk söögil edasi sõi. Ta polnud suhteliselt ammu midagi nii maitsvat söönud ja hetkelise seisuga ta lihtsalt nautis seda. Ei läinud kaua aega, kuni taldrik pooleldi tühi oli, aga Alexandril oli veel isu ja ta sõi rahulikult edasi, kerge naeratus näol. Tavaliselt ta ei suutnud nii kaua vait olla, aga hetkel küll.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 7:25:01 GMT -5
Lotte sõi ka edasi ja vaatas kuidas Alex nii suure isuga sõi. See pani ta vaid naeratama..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 7:32:41 GMT -5
Al naeratas vaikselt, kui nägi Charlotte näoilmet. Möödus viis minutit täielikus vaikuses, kuni Alexander tühja taldriku lauale pani ja Lottele naeratas. "Aitäh," lisas ta, kui irvitas.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 7:36:53 GMT -5
Lotte muigas. Ta tühjendas ka enda taldriku ära ja võttis siis lonksu veini. "Me saame seda veel homme ka süüa, kuna ma tegin spagette ja kastet nii palju," lasusus Lotte.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 7:38:22 GMT -5
Alexander naeratas heakskiitvalt. "Hea mõte," lausus ta ainulot, kui siis oma veiniklaasi kätte võttis ja sealt lonksu võttis. Punane vein oli hea valik tänaseks.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 7:43:58 GMT -5
Lotte naeratas. Ta võttis taldrikud ja viis need kööki nõudepesumasinasse. Siis võttis ta ühest kapist suure paki küpsiseid. Leidnud lillelise kausi valas neidis osad küpsised kaussi ja läks kausiga tuppa. Asetanud kausi lauale istus Lotte diivanile.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 7:46:02 GMT -5
"Sa hellitad mu ära..." lausus Alex naeratades, kui Charlotte küpsistega tagasi tuli ja võttis lonksu oma veinist. Seejärel võttis ta kausist ühe küpsise ja liikus Lotte juurde istuma. Talle naeratades lõi ta hambad küpsisesse...
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 7:49:32 GMT -5
Lotte vaid turtsatasauke. Neidis võttis ka ühe küpsise ja pistis selle suhu.. "Eks vist ikka selleks, et sa kunagi ära ei läheks," lausus Lotte kui ta suu thi oli..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 7:51:36 GMT -5
"Mina? Sinu juurest? Unistaaa," ütles Alexander irvitades, kui oma käe Charlotte pihale pani. "...mida ainult su ema sellest arvaks...?" arutles Alex valjult, kui viimase küpsise tüki oma suhu oli pannud ja Lotte't uudishimulikult silmitses.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 7:56:48 GMT -5
"Tema.. Tema saaks šhoki," arvas Lotte. "Aga ootame ja näeme," lisas ta ja suudles Alexit õrnalt..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 7:59:31 GMT -5
Alexander naeratas, kui Charlotte't kallistas. "Siis ma kaon vähemalt neljaks päevaks sinu ja su ema elust," lubas Alex, kuna mrs. Creeden lööks ta vist küll maha... Al hakkas selle mõtte peale naerust turtsuma.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 18, 2009 8:02:04 GMT -5
"Siis ma sureks küll ära," tunnistas Lotte. Ta poleks suutnud päevagi ilma Alexita olla..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 8:02:50 GMT -5
"96 tundi - see ka mingi aeg," lausus Alexander muiates ja õlgu kehitades.
|
|