|
Post by Layla Resist on Mar 19, 2009 10:35:45 GMT -5
Layla oli parasjagu jalutamas. Tüdruk kõndis tänavate vahel, kuni jõudis Alexi majani. Neiu seisatas korraks ning tundis, kuidas ta silmad taas märjaks tõmbuvad.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 19, 2009 10:47:11 GMT -5
Alexander ja Charlotte jalutasid koos Alex'i majani. Poiss hakkas ust lukust lahti tegema, kui ta nägi Layla't, kes eemal seisis. "Tule," lausus ta Lottele hajameelselt, kui ta käest kinni võttis ja Laylani juhatas. "Mm, hei," ütles ta Laylale umbusklikult.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 19, 2009 10:51:26 GMT -5
"Tere!" ütles Lotte vaikselt kui ta seisis Alexi kõrval.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 19, 2009 12:53:18 GMT -5
Layla muigas kergelt, kui pisaraid tagasi hoidis. "Hei" lausus Layla siis hetke pärast, vaikselt. Neiu vaatas veel hetke nende poole, kuid hakkas siis peagi eemale jalutama.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 19, 2009 14:50:47 GMT -5
Alexander ohkas ja raputas pead. Ta tormas järgmisel hetkel endiselt Lotte käest kinni hoides Layla poole. "Sa ei saa mind igavesti vihata sellepärast, et sa ise teise tee valisid," sisistas Alex läbi esihammaste Laylale, et seda ainult Layla kuulis.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 19, 2009 19:08:24 GMT -5
Layla pööras nüüd ümber ning vaatas Alexit. "Keegi pole öelnud, et ma vihkan" lausus neiu vaikselt vastu. "Sa lihtsalt kujutad seda endale ette" lisas ta vihkamise koha pealt. Neiu tõesti ei vihanud Alexit. Ta vihkas Ennast, et kunagi vale valiku teinud oli ning Alexi maha jättis. Nüüd olid asjad teisiti. Ta tõesti tahtis noormeest tagasi, aga see polnud enam võimalik. "Jäta see endale meelde, et ma ei vihka sind k u n a g i" kordas Layla aeglaselt, kui Alexiga tõtt vaatas. "See lihtsalt ei saa juhtuda, kuna mul pole jaksu ega tahtmist sind vihata.." sosistas ta, kui ikka Alexi poole vaatas. Peagi manas Layla oma näole kerge naeratuse ning vaatas Lotte poole. "Tore sind taas näha" lausus ta vaikselt ning mängis et on õnnelik. Seda tegi ta aga piisavalt veenvalt, nii et Lotte seda uskuma jäi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 3:06:12 GMT -5
Alex vaatas vihaselt maha. Ta teadis, et jutt, mida Layla talle rääkis, oli õige, kuigi seda oli raske uskuda. "Siis sa ei peaks igaühele võltsi mängima," lisas ta vaikselt. Al ei vaadanud mõlema tüdruku poole, ta jõllitas ainult maad.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 3:52:27 GMT -5
Lotte ei saanud millestki aru, aga seda, et Layla happy oli ei jäänud ta uskuma. "Kas keegi seletaks mulle ka mis toimub?" küsis Lotte.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 3:56:04 GMT -5
"Ahhhhhhh... Mina ei ütle midagi," pomises Alexander. Ta tõstis oma pilgu ja jõllitas hetkeks Layla't. Seejärel keeras ta mõlemale selja ja lisas valjult: "Kui üldse midagi teada soovid, siis Layla räägib sulle." Surudes oma käed rusikasse jooksis ta üle muruplatsi enda maja poole, muud üle ei jäänud.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 4:09:28 GMT -5
Lotte vaatas Alexit ja viis oma küsiva pilgu siis Laylale. "Palun räägi mulle.. Ma pean teadma," nõudis Lotte. Tal läks korra silme eest mustaks ja see pani teda kõikuma veidi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 4:12:09 GMT -5
Alex kohmerdas seal nii kaua, kuni ta ukse jalaga lahti lükkas ja üle ukseläve hüppas. Ta vaatas ringi ja jooksis üles korrusele, enda tuppa. Koheselt viskas ta end voodile pikali ja jäi lakke vaatama. See kõik... see kõik oli liiga segane tema jaoks.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 4:14:21 GMT -5
Lotte vaatas endiselt nõudliku ja küsiva näoga Laylat.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 20, 2009 5:02:51 GMT -5
Layla ohkas kergelt kui närviliselt ringi vaatas. "See on jube pikk jutt" lausus neiu siis sosistades ning üritas vaikselt naeratada, kui Lotte poole vaatas.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 5:44:35 GMT -5
"Mind ei huvita kui sellest võiks kasvõi 1000 leheküljelise raamatu kirjutada, aga ma pean teadma," lausus Lotte endiselt nõudlikult..
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 20, 2009 6:26:31 GMT -5
Layla ohkas vaikselt. "Kohvi soovid?" küsis neiu vaikselt. Oleks hea olnud, kui nad maha istuksid, sest jutt oli tõesti pikk. Layla ei elanud ju sealt kaugel.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 7:41:59 GMT -5
"Praegusel ajal ma kohvi ei joo," lausus Lotte. "Aga klaasikese mahla vastu ma pole," lisas ta..
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 21, 2009 4:14:20 GMT -5
Layla noogutas vaikselt ning hakkas siis edasi jalutama, enda maja poole. See polnud kaugel Alexandri majast.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 21, 2009 4:28:37 GMT -5
Lotte järgnes talle ja võttis taskust telefoni. Neidis kirjutasAlexandrile sellise sõnumi:
Sau kallis! Läksin Layla juurde, et saada teada tõtt. Tulen pärast tagasi.. Suudluste ja kallistustega, su Lotte..
Lotte ohkas ja kõndis ikka edasi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 21, 2009 4:30:49 GMT -5
Alexander oli just kohvivee keema pannud, kui tundis, et tema telefon vibreerib taskus. Selle välja tõmmates märkas ta, et talle on keegi sõnumi saatnud. Lugedes aga järgmiseid ridu vajus tema kulm kipra ja ta virutas telefoni laua peale, nii, et osad tükid eemale lendasid. Ta vajus kohmetult köögilaua taha istuma ja toetas pea kätele. Võttes pooleldi ära lagunenud telefoni kätte, kirjutas ta sinna järgmised read: "Ma küll ei tea, mida Layla sulle kokku ajab, siis ma loodan, et sa tagasi ka jõuad."
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 21, 2009 4:35:06 GMT -5
Lotte tegelikult kartis seda mis sealtkuulda võis Ta pilk oli mõtlikult teepeal ja käed kõhul. Samas aga näppis ta ka sõrmust sõrmes närviliselt. Lotte hammustas õrnalt huulde.. Ta tundis vibreerivat telefoni lühikeste pükste taskus ja võttis selle. Neidisluges Alexi saadetud read läbi. Lotte püüdis end rahustada ja pani telefoni tasku vaikides tagasi..
|
|