|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 7:52:48 GMT -5
Sophie vaid kehitas õlgu ja silmitses Alexanderit, kes nägi siiamaani väga vihane ja tõsine välja. Ta manas ka enda näole kurva naeratuse ja heitis pilgu aknast välja. Hetkel ta ei söandanud üldse kutile otsa vaadata, sest tema oli ju ikkagi süüdi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:54:32 GMT -5
"Ei, Sophie, sa võid mulle nüüd otsa vaadata," palus Alex, kui kergelt ohkas. "Anna andeks, Soph. Ma poleks tohtinud sellist draamat korraldada," sõnas ta ja ta pea vajus kergelt viltu.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 7:58:26 GMT -5
Sophie viis Alexanderile mõtliku pilgu ja sättis ennast siis mugavalt istuma. "Mina ei oleks tohtinud üldse midagi sellest kihlumisest rääkida," pomises ta ja hammustas õrnalt alahuulde. Mar viis käe enda tumepruunidesse juustesse ja sasis neid hetkeks.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 8:01:36 GMT -5
"Mida varem, seda parem. Kui keegi poleks rääkinudki, oleks ma hulluks läinud," kõneles Alex ja sonkis oma jäätist. Peagi oli kauss tühi ja ta lükkas tühja nõu eemale.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 8:04:00 GMT -5
Marianne mossitas ikka veel, kuid toetas enda käed siis lauale ja silmitses Alexanderit. "Ühes asjas sa siiski eksisid," sõnas ta võidukalt ja tema näole tekkis kerge muie.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 8:12:31 GMT -5
"Milles?" küsis Alex kulme kergitades ja tühja jäätisenõud silmitsedes. Seejärel tormas ta letini ja tuli tagasi ühe apelsinimahlaga. Hakates seda kohe lürpima ootas ta Sophie tulemata vastust.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 8:17:03 GMT -5
"Sa ei ole viimane, kes sellest teada sai. Pigem teine või esimene," vastas Sophie ja viis käe jälle enda juustesse ning hakkas neid sasima.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 12:46:34 GMT -5
"Ikkagi," sõnas Alex virilalt lõpuks, kui kergelt ohkas ja Sophie't silmitses. Ta jälgis ettekandjat, kes viis ära Alexandri jäätisenõu ja poiss viis pilgu aknast välja.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 13:12:32 GMT -5
Sophie kehitas õlgu ja silmitses muigega Alexanderit. "Rääägi midagi huvitavat," palus ta ja vaatas kutile kutsikasilmadega otsa.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 13:15:53 GMT -5
"Tahad ausat vastust?" päris Alexander, kui lonksu apelsinimahlast võttis ja sellele järgnes teinegi: "Mu elu pole üldse huvitav, vot." Ta irvitas, kui klaasi oma käte vahel keerutas.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 13:18:24 GMT -5
"Muidugi on," sõnas Sophie ja plaksutas enda ripsmeid. "Sa tahad öelda, et siin, Portlandis, ei ole huvitav? Peab ju olema," lisas ta.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 13:32:01 GMT -5
"Portland on huvitav, aga minu elu ei ole," sõnas Alex naerma hakates. Tema apelsinimahla klaas oli kähku tühi ja poisil oli küll nüüd selline tunne: "minu kõht on nüüd täis".
|
|