|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 15:45:06 GMT -5
Sophie avas parima kohviku ukse ja astus otsekohe leti juurde. Ta tõmbas enda taskust välja rahakoti ja avas selle ning heitis pilgu rahakoti sisule. "Palun üks kreemisai, viineripirukas ja õunamahl," sõnas ta müüjale ja ulatas täpse raha. Mõne hetke pärast võttis tüdruk enda asjad leti pealt ära ja jäi uudishimulikult Alexanderit silmitsema.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:46:58 GMT -5
Alexander järgnes Sophiele ja jälgis, mida tüdruk ostab. Kui oli järg tema käes, lausus ta: "Üks karamellijäätis lisanditeta, palun." Selle eest maksnud võttis ta suure klaasi, kus oli nüüd sees pruunikas jäätis (wtf:D?!) ja silmitses ärevalt Sophie't. "Ma pole nii ammu jäätist saanud," lisas ta selgituseks.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 15:50:01 GMT -5
Tütarlaps noogutas ja sammus siis suvalise laua juurde ning pani enda asjad sinna. Ta võttis istet diivanil ja heitis kutile uudishimuliku pilgu. Marianne hammustas enda viineripirukast ühe tüki ja hakkas seda mäluma.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:52:19 GMT -5
Alex vajus Sophie vastastoolile istuma ja naeratas kergelt, kui lusikaga ühe tüki jäätisest "murdis" ja sealt ampsu võttis. Jäätis oli väga hea ja vaikselt, kuid hindavalt naeratades järgnes esimesele teinegi.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 4:47:09 GMT -5
"Niisiis, Alexander," sõnas Sophie kerge muige saatel, kui pilgu kuti poole pööras. Ta võttis viineripirukast järjekordse ampsu ja varsti sai see otsa. Neiu hammustas kergelt alahuulde, kui ta kreemisaia kallale asus ja natuke õunamahla jõi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 5:25:24 GMT -5
"Jaa, Sophie...?" küsis Alex märgatavalt naeratades, kui oma karamellijäätist silmitses ja sealt taaskordse ampsu võttes tüki oma suhu sulama jättis.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 5:29:05 GMT -5
Sophie näole ilmus kerge muie. Ta ei kavatsenudki ju midagi öelda. "Minul ei ole midagi rääkida, aga sinul kindlasti on," lausus ta, kui enda kreemisaiast ampsu võttis.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 5:33:00 GMT -5
"Sina küsisid minu nime, järelikult on sul midagi vaterdada...," ütles poiss kergelt muiates, kui oma jäätist sonkis ja sealt järgmised ampsud sisse kühveldas.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 5:41:29 GMT -5
Neidis "hävitas" ära enda kreemisaia ja võttis õunamahlast suure lonksu. "Noh.." sõnas ta, kui mõtles, mida ta rääkima peaks, "Ma tahtsin küsida, et kas sa tead Christopheri?"
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 5:43:08 GMT -5
"Christopheri?" küsis Alexander kergelt naeratades, kui siis oma pea tõstis ja Sophiele noogutas. "Jah, tean. Ta on mu parim sõber..." lisas ta, kui pilgu oma karamellijäätisele viis ja seda ilma midagi ütlemata edasi sõi. Õigupoolest polnud ta temaga kaua suhelnud.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 5:46:11 GMT -5
"Noh, siis on ju tore.. Ee.. Kas tal on või on olnud tüdruk nimega Libby?" küsis Sophie kulmu kortsutades. Enda parima sõbranna Lavenderi pärast uuris ta kõik asjad Christopheri kohta välja.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 5:48:51 GMT -5
"Libby... Ee, ei," lausus Alexander ja raputas pead. Libby? Kes see veel oli? Ta ei teadnud mingit Libby't! Christopher ei valetaks talle mingite tüdrukute osas. Nad olid ju siiski parimad sõbrad ja parimad sõbrad ei valeta üksteisele. "Ma tean ainult seda, et tema ainus silmatera on Lavender," sõnas Alex, kui oma jäätist tähelepanelikult edasi sõi.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 5:51:26 GMT -5
Sophie noogutas ja hammustas alahuulde. Tema kahtlused Christopheri suhtes olid kadunud. "Kas sa seda ka tead, et nad on juba kihlunud?" sosistas ta, kui käed lauale toetas ja poissi uudishimulikult silmitses.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:09:03 GMT -5
"Midaaa?!" küsis Alexander järsku ja lendas tooliga pikali. Ta kogus endale päris palju pilke tervest kohvikust, aga ta lükkas solvunult tooli püsti ja sellele istudes võttis ta üllatuse alla surumiseks tüki jäätist. "Ma ei andesta seda Christole," pomises ta pahaselt.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 7:21:33 GMT -5
"Ära ole nii pahane tema peale, Alexander," sõnas Sophie väikese kulmukergitusega ja manas enda näole naeratuse. "Praegu tal on silmi vaid Lavenderi jaoks ja muu tema arust ei ole eriti tähtis," lausus neidis siis ja jätkas: "Kas sul oleks parem tunne olnud, kui Christopher oleks sulle seda öelnud? Kui oleks, siis tõesti, vabandust."
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:35:48 GMT -5
"Ma ei ole pahane, et ta Lavendriga abiellub. See on väga hea. Kui ta ise oleks seda öelnud, siis oleks kah normaalne... Aga kui ma selle linna pealt teada saan..." pomises Alexander. Ta lükkas jäätisekausi peale, kui vihaselt oma pead vastu lauda peksis. "Parim sõber ongi rääkimiseks, mitte selle jaoks, et mina igat asja viimasena teada saaksin!!!" nähvas ta Sophiele.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 7:40:58 GMT -5
Ohates toetas Sophie ennast vastu diivani seljatuge ja jäi Alexander'it silmitsema. Ta võttis laualt enda õunamahla klaasi ja asetas selle huultele ning jõi klaasi tühjaks. Seejärel ristas neidis enda käed ja heitis pilgu üle kohviku.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:42:21 GMT -5
Silmitsedes seda, kuidas jäätis ära sulama hakkas ja see üle äärte tilkuma hakkas muigas ta hetkeks, kuid muie kadus kohe, kui ta uuesti pilgu Sophiele viis. Ta ei suutnud seda Christopherist uskuda.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 7:47:40 GMT -5
"Sorry, Alex.." vabandas Sophie ja hammustas tugevalt alahuulde. Ta sulges väga aeglaselt enda silmad ja avas need siis jälle.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:48:40 GMT -5
Alex ei öelnud midagi ja istus paremini tagasi oma kohale. Ta tõmbas tagasi jäätisekausi enda ette ja sõi selle sisu kiirelt edasi ,kui Sophiele naeratas. "Ma olen juba rahunenud. Täiesti rahunenud."
|
|