|
Post by Layla Resist on Mar 18, 2009 7:14:51 GMT -5
Layal hakkas nüüd pisut rohkem nutma. "Ma täiesti usun, et see ei ole sulle kerge" lausus ta siis kõvemini, et ka Alex omandaks selle lause. "Sulle oli see sama raske, kui mulle praegu see et ma sind tagasi küsin" lisas ta veel. Neiu tundis kuidas järjest pisarad voolasid. Ta tõmbus tagasi kuna Alex oli ikka väga vihane. "Ja palun, Alex oli öeldud selle mõttega, et palun ära peksa ennast.." lisas ta vaikselt sosistades, sest taaskord oli ta kõnevõime läinud kus-kurat.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 7:30:59 GMT -5
Alexander istus Layla kõrvale ja kallistas teda. "Me leiame k u i d a g i lahenduse," pomises Alex, aga ta ei olnud selles sugugi kindel. Vaikselt oma sõrmedega Layla pisaraid pühkides ta vaid ohkas.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 18, 2009 7:33:16 GMT -5
Layla üritas ikka elueest pisaraid tagasi hoida, kuid see ei tulnud välja. Kui Alex teda kallistas, siis neiu embas tugevalt vastu, peites oma pea Alexi jaki hõlmade vahele. "Mul on t õ s i s e l t kahju" lausus Layla sosinal.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 7:39:41 GMT -5
"Minul ka," sosistas Al vastu. Ta ohkas vaikselt, kui Layla juukseid silmitses. Tal ei olnud enam midagi öelda, kõik oli absoluutselt räägitud. Poiss tundis, kuidas ta t-särk Layla pisaratest läbi imbus, kuid Alexander ei öelnud mitte midagi selle kohta.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 18, 2009 7:44:59 GMT -5
Layla üritas ikka maha rahuneda, kui lõpuks seda tegi. Neiu tundis ennast Alexi kaisus täiesti turvaliselt. Layla ohkas vaikselt, kui nüüd pilgu Alexile tõstis. Tal polnud midagi enam öelda.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 7:48:01 GMT -5
"On kõik korras... enamjaolt?" küsis Alexander, kui rahustavalt Layla juustega mängis ja tüdrukule õrnalt, kuid kurvalt naeratas. Ta vaatas kohviku aknast välja ja ta ei suutnud hoida kinni ka ohet.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 18, 2009 7:51:24 GMT -5
Layla süda peksis siiamaani. "Enamvähem" lausus ta vaikselt. "Sul?" küsis neiu siis kohe, kuna neil mõlemal oli just närvihoog vms.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 7:56:47 GMT -5
Alexander noogutas tõsiselt. Ta oli enam-vähem rõõmsameelsem, et Layla selllest üle sai... praeguseks. Edasi ta ei teadnud enam midagi. "Kõik hästi... Hea, et me maha rahunesime," sõnas Alex, kui pilgu mujale viis.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 18, 2009 8:00:55 GMT -5
Layla naeratas ning sulges silmad. See küik tundus hetkeks nagu vanasti. Neiu noogutas vaikselt. "Ma .. ei julge enam midagi öelda" pomises ta, kui endamisi muigas. Iga tema sõna võis viia järjekordse vaidluseni.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 8:05:07 GMT -5
"Mina sul rääkida ei keela... Ega ma sind ära ju ei tapa," ütles Alexander, kuid kõige nõmedam oleks olnud see, kui nad jälle tülli oleksid läinud... Layla rääkimist ta aga hetkel ootas, põnevusega, kusjuures.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 18, 2009 8:06:31 GMT -5
Layla ohkas ning raputas õrnalt pead. "Ma lihtsalt.. tahaks.. vanu aegu tagasi.." lausus ta vaikselt, kui enda pea nüüd vastu noormehe rinda toetas.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 8:14:12 GMT -5
"Sa tead, et ma mõtlemisaega vajan," lausus Alexander ja lootis, et rohkem nad sel teemal enam ei räägi. Võttes ümber Layla kinni toetas ta teda õrnalt vastu oma rinda ja pigistas silmad kinni.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 18, 2009 8:17:56 GMT -5
"Ma tean" lausus Layla vaikselt. Layla pigistas samuti silmad kinini ning tõmbas end Alexile nii lähedale, kui võimalik.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 18, 2009 8:20:10 GMT -5
"Ma tean, et sa tead," lisas Alexander kergelt muiates. Kui ta silmad avas, nägi ta Layla't talle lähemale tulemas ja embas tüdrukut ilma midagi lausumata. Talle soojalt naeratades ta ohkas.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 18, 2009 8:24:20 GMT -5
Layla muigas, kui kuulis Alexi sõnu. Tütarlaps ei osanud midagi enam vastu öelda.
|
|