|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 19, 2009 12:52:04 GMT -5
Lotte kõndis moonstrucki juurde. Ta oli linnas jalutades täna juba teist korda siia jõudnud. Neidis ohkas ja astus sisse. Nii palju mälestusi.. Kohutav lausa. Lotte oli üleni mustas ja teadmata miks. Neidis läks leti äärde ja tellis endale tassikese teed ja ühe saiakese. Neidis maksis selle eest ja läks istus oma asjadega kohviku kõige tagumises otsas olevasse lauda..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 19, 2009 12:56:02 GMT -5
Alexander sisenes kohvikusse. Ta vaatas ringi ja nägi Lotte't eemal istumas. Ohates tellis ta omale rohelise tee, maksis ja läks Lotte juurde istuma. ,,Kuidas teil läheb?" päris Alex külmalt pärast pikka ja piinavat vaikust.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 19, 2009 13:13:36 GMT -5
"Väga väga sitasti," ütles Lotte vaid. Neidis võttis ampsu saiakesest ja jõi lonksukese teed. Terve see aeg vaatas ta lauda..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 19, 2009 13:37:45 GMT -5
,,Ma teadsin, et sa tagasi roomad varsti!" mõtles Al. Kui talle tee kohale toodi, siis poiss vaid tänas ja lausus järgmisel hetkel Charlottele: ,,Ma viskaisn sõrmuse ära." Seda ei olnud ju nii kui nii enam vaja. Ta ei tahtnud oma pead sellega vaevata ja võttis lonksu teest.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 19, 2009 13:39:26 GMT -5
"Äge," ütles Lotte vaid vaikselt. Neidis ju tegelikult ei roomanud ta juurde tagasi. Pigem olid asjad vastupidi, kuna Alex tuli ju temaga rääkima. Lotte vaatas aga endiselt laual seda ühte punkti ja jõi lonksu teed..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 19, 2009 23:53:27 GMT -5
Alexander segas endiselt vaikides teed, kuigi kõik suhkur seal sees oli ammu ju ära lahustunud. Ta köhatas, ,,Noh, kuidas Stuartiga läheb?" küsis ta, ja võltsilt naeratades vis ta pilgu aknast välja. ,,Või... tähendab... sealt ta tulebki," ütles Alex külmalt, viis pilgu uksele, mis just avanes ja Stuartile, kes laua poole lähenes. Al kissitas silmi, tõusis ja väljus kohvikust. See koht oli Alexi jaoks liiiiiiga mälestusrikas!
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 20, 2009 12:25:00 GMT -5
Stuart tuligi Lotte juurde.. "Mine ära," ütles Lotte. "Ma tahan sind tagasi," ütles Stuart. "Sorry, aga minu järgmine kaaslane on surm," lausus Lotte ja tõusis. Ta ei tahtnud mitte kellegagi rääki9da ja viimane neist oli üldse Stuart.. Lotte hakkas kõndima suvalisse suunda olles täiesti mõttes. Kui ta hakkas aga ühest kohast teed ületama siis üks auto ei sõitnud teda küll maha, aga riivas teda ja Lotte kukkus maha, kaotades samal hetkel ka teadvuse..
|
|