|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 8:03:36 GMT -5
Õhtuti valgustab staadioni valgustid ,et saaks siin ka õhtuti jooksmas käia . Staadioni juures asetsevad paar pinki ,et saaks puhata . Samantha jõudis staadionini . Ta oli tulnud kodust ära ,sest jälle kerkis tüli . Samantha värises . Ta kõndis ühtede pinkide juurde ja istus . Tüdrukul tekkisid pisarad silma . Vanemad olid ju tema kallal näägutanud ja need olid kõigest vihapisarad . Aga valus oli ju ikkagi . Ta nuuksatas korra ja põrnitses siis rohelisi muruliblesid ,mida kõigutas tuul .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 8:49:48 GMT -5
Oli kosta kergeid jooksusamme ja järgmisel hetkel põntsatas keegi pingile istuma. See oli Tony. Ta jälgis murelikult tütarlast, kes nuuksus ja küsis siis tema käest: "Mis juhtus?"
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 8:53:58 GMT -5
Tütarlaps vaatas üles . Tema kõrval istus tuttav poiss . " Tony ? Oled see sina ? " küsis ta poisilt ja vaatas talle uurivalt silma . Ta süda oli kiiremini tuksuma hakanud . Ta pühkis enda pisarad ära . Ta vaatas veel rohkem poisi silmadesse ja ta naeratas . " Oledki sina ! " kiljatas ta ja pani käed ümber Tony . Ta kaisutas teda natuke ja jäi siis talle uudishimulikult otsa vaatama .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 9:00:00 GMT -5
Tony näole tekkis kerge muie. "Mina jah," teatas ta siis ja kallistas Samanthat vastu. Ta pühkis ära nimetissõrmega pisara, mis mööda tüdruku põske alla jooksis ja jäi talle murelikult otsa vaatama. "Sa ei vastanud mu küsimusele. Mis juhtus, Samantha? Vanematega probleemid?" küsis Mat, sest neiul on ennegi vanematega probleeme olnud.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 9:03:05 GMT -5
Sam tõsines hetkega . Ta tõi kuuldavale tuhmi "Jahi" . Aga siis muutus ta uuesti rõõmsaks . " Aga nüüd on hea teada ,et sa ka siin oled . ütles ta ja ta tõesti tundis hea meelt . Ta silmad lõid särama . " Aga mida sa siin teed ? " küsis ta itsitades .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 9:05:09 GMT -5
Tony noogutas arusaadavalt ja naeratas Samanthale võluvalt. "Oleneb.. Tegelt, ma tulin siia ringe jooksma," vastas ta seejärel ja haaras neiu enda embusesse ning pühkis ära tema põselt järjekordse pisara.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 9:07:53 GMT -5
Neidis punastas silmnähtavalt kui Tony ta enda embusesse haaras . Talle tundus ,et tema süda tuksub kuuldavalt . Ta toetas oma pea Tony õlale ,et varjata oma punastust . Ta sulges oma silmad aga tema suu oli ikka naerune .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 9:10:10 GMT -5
"Mis sa ise siin teed, muidu?" küsis Tony ja naeratas endamisi ning lasi siis tüdrukust lahti ja viis pilgu päikesele. Seejärel ta heitis pilgu Samanthale ja sasis korraks enda juukseid ning hammustas alahuulde.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 9:12:40 GMT -5
"Kodust tulin veidi eemale ,et vanemad saaksid maha rahuneda . Täitsa hullumeelsus toimus kodus " Sam hingas veidi rahulikumalt ,et ta saaks ise maha rahuneda . " Kas ma juba seda ültesin ,et on hea et sa siin oled ? " küsis ta seejärel itsitades .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 9:15:13 GMT -5
Tony noogutas irvitades ja vaatas muigega neiule otsa. "Jaa, ütlesid," sõnas ta ja hammustas alahuulde. Ta pööritas naljaga silmi ja jälgis uudishimulikult Samanthat. "Kusjuures, mul on ka hea meel," muigas ta ja plaksutas enda ripsmeid.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 9:17:50 GMT -5
Samantha tegi inglinäo pähe . Seejärel hakkas ta oma pusa almumist otsa ärevalt sõrmitsema . Ka temagi hammustas oma alahuulde korraks , aga ta tegi seda selleks ,et veenduda et ta pole unenäos . Veendudes ,et pole ,rõõmustas ta . " Jookseks võidu ? " küsis ta irvega poisi käest .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 9:20:13 GMT -5
Tony noogutas ärevalt ning hüppas pingilt püsti ja ulatas Samanthale käe, et tüdruk püsti tõmmata. "Aga mina võidan," sõnas poiss vildakalt naeratades ja silmitses neiut.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 9:22:36 GMT -5
Sam haaras käest ja vinnas end püsti . " Eks me näe . Ja tähtis pole võit , vaid osavõtt ! " sõnas tütarlaps ja itsitas veidi . Ta kõndis stardijooneni ja ootas ,et Tony tuleks ka . Samal ajal sidus ta oma tennisepaelad uuesti kinni , tõmbas kapuutsi pähe ja käised ülespoole . " Eks parim võitku . " sõnas ta muiates
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 9:25:21 GMT -5
Kergelt muiates kõndis Tony ka stardijooneni ja ringutas ennast korraks. Ta võttis endale valmisoleku poosi sisse ja hüüdis: "Start!" Mõne murdsekundi pärast hakkas ta aeglaselt jooksma, sest ta ei tahtnud võita. Poiss tahtis, et Samantha võidaks, kuid siis ta ei näinud ühte kivi ja koperdas ninali maha.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 9:29:09 GMT -5
Sam oli just hakanud sörkima , kuid nähes ,et poiss lendas ninuli punus ta poisi juurde . " Jäid terveks ? Aiaa .. " tõi ta kuuldavale nähes kui õnnetult poiss kukkunud oli . Ta põlvitas Tony juurde maha . Sam sobras vedi oma taskutes ja tõi lagedale Kleenexi salvrätiku paki . Ta kummardus õrnalt poisi juurde ja pani käe ta seljale ettevaatlikult toetades . " Kas ninast jookseb verd ? " küsis ta sosistades .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 9:31:52 GMT -5
Tony irvitas. "Ei jookse," sosistas ta ja tõusis üles. Lõpujooneni oli jäänud veel neli meetrit ja seetõttu ta võttis tüdruku käest kinni ning hakkas koos temaga jooneni kõndima. "Näed, ma olen täitsa terve," sõnas Matthew irvitades ja vaatas korraks Samanthale otsa.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 9:33:41 GMT -5
Sam ohkas kergendunult . " Võidame koos ? " küsis ta muigega Tony käest . Ta vaatas samuti poisile korraks otsa ja naeratas endamisi .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 9:35:56 GMT -5
Tony raputas pead ja lükkas Samantha õrnalt üle lõpujoone nii, et ta ise tüdruku taha jäi ja joont ei ületanud. "Nii, korras," sõnas ta ja lasi tüdruku käest lahti ning surus enda käed sügavale taskusse, "Sina võidsid."
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 9:51:15 GMT -5
Sam hakkas itsitama . " Seda asja ma nii ei jäta . " ütles ta saladuslikult . Seejärel tõmbas ta Tony ka üle joone . "Korras . Mis sest et väike ajavahe sees on . " Sam hingas veidi õhtu õhku sisse ja ta suunurgad korraks kaardusid ülespoole . " Ma loodan ,et sa jälle ei kuku sest .. Sina oled kull ! " hüüdis Sam . Ta vaatas korra silmadega kuhu joosta siis pistis ta paremale poole jooksu , oodates ,et Tony teda taga ajama hakkaks .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 9:58:54 GMT -5
Tony kehitas õlgu ja manas enda näole naeratuse. "Sa pead mind puudutama, kui tahad, et ma kull oleksin, sest muidu oled sina praegu kull, sest mina ütlen nii," irvitas ta ja toksis tennise ninaga maad.
|
|