|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 10:01:02 GMT -5
Sam vantsis kuulekalt tagasi . Ta lõi õrna patsu vastu Tony selga . " Sobib ? " küsis ta irvitades ja pistis siis sörkima vasakule poole . Ta seisatas korraks ,et näha kas Tony hakkab teda taga ajama .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 10:02:32 GMT -5
Irvitades jooksis Tony kibekiirelt Samantha juurde ja torkas teda õrnalt näpuga ning hakkas siis ei-tea-kuhu sörkima.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 10:05:47 GMT -5
Sam hakkas jooksma Tonyle järgi . Ta lõi käega õrnalt vastu poisi õlga ja valis suvalise suuna kuhu joosta . Heitse pilgu üle õla korraks libastus ta murul ,sest ta oli jõudnud muruni . " Uuups ! " tõi ta libastumise ajal kuuldavale . Ta kukkus nagu kartulikott selili . Sam krimpsutas veidi nägu , kui kukkumine hinge kinni võttis . Ta jäi veidikeseks lamama ,et end koguda .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 10:08:54 GMT -5
Tony jooksis otsekohe Samantha juurde, kui see kukkus ja jäi murelikul pilgul tütarlast silmitsema. "Oled korras?" küsis ta siis ja surus enda huuled tüdruku laubale ja teatas, et too on kull.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 10:13:24 GMT -5
Sam kergitas üllatunult oma kulmi kui ta sai aru ,et poiss oli oma huuled tema laubale surunud . Samantha tundis kuidas ta tõmbus näost roosakaks . " Heh . Minuga peaks kõik korras olema . " sõnas ta entusiastlikult . Siis sulges ta silmad ja jäi ikka lamama . " Kuule , Tony , Mis siis peaks saama kui ma sind praegu suudleksin ? " küsis ta . Küsimus lihtsalt lipsas üle huulte .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 10:16:52 GMT -5
Tony silmad muutusid suureks ja tema näole tekkis imelik muie. "Pole õrna aimugi," vastas ta ja heitis tüdruku kõrvale pikali.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 10:19:26 GMT -5
Sam hingas sügavalt sisse . Ta pööras end poisi poole . " Ma suudleks .. kui ma ainult julgeks .. " sõnas ta häbelikult ja ka kurvalt ,sest ta oli lihtsalt nii arg . Ta ohkas raskelt . Siis läks tema pilkt taevasse . Taevas oli kuu ja tähed . Ta imetles veidi tähti .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 10:29:48 GMT -5
Irvitades surus Tony enda huuled korraks tüdruku omadele ja tõmbus koheselt eemale. "Aga nüüd?" küsis ta salakavalalt.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 10:44:51 GMT -5
Sam oli üllatunud olnud , kui tähtede asemel ilmus Tony nägu ja juba ta tundis tema huuli . Tüdruk kohkus veidi . " Nüüd ma vist tõesti julgen .. " ütles ta ja nende sõnadega surus ta oma huuled Tony huultele . Seejärel eemaldus ta Tony huultest . Ta hammustas korraks alahuulde . Siis ta sai ikka aru ,et see oli reaalsus .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 12:28:00 GMT -5
Tony viis pilgu Samanthale ja naeratas. "Ma teadsin, et sa julged," teatas ta ja sasis korraks enda juukseid. Seejärel ta hammustas kergelt alahuulde ja hakkas midagi ümisema. "Ega sa nii äpu ka nüüd pole," irvitas poiss ja laulis enda viisijupikest edasi.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 12:38:49 GMT -5
" Kust sa tead ? Ma olen äpu . Mul oleks niii palju asju mida ma tahaksin teha ,aga ma ei julge . Ma võin küll olla kreisi ja niii aga ma pole eriti julge . " lausus Sam . Ta viis jälle pilgu tähtedele . Üks täht langes . " Langev täht ! Soovi ruttu midagi ! " hüüatas ta Tonyle . Ise sulges ta enda silmad ,et soovi mõelda ja olles soovi ära mõelnud avas ta silmad ja naeratas laialt .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 12:42:09 GMT -5
Kergelt naeratades sulges Tony enda silmad. Ta soovis ära ja jäi Samanthale uudishimulikult otsa vaatama. "Ja mis me nüüd teeme?" küsis ta siis ja heitis pilgu staadioni teise otsa.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 12:46:19 GMT -5
Sam ringutas end veidi . " Ma ei tea mis sina teed , aga mina vist tõusen püsti . Ja kuna ma juba statal olen siis teeks ju paar ringi ,et veri ringleks korralikult . " sõnas Sam irvitades . Ta tõusis istukile ja sealt juba tõusis püsti . Ta hüples veidi kohapeal ja tegi natuke jalgaele soojendusi . Seejärel hakkas ta sörkima ja asfaldi poole suunduma .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 12:57:37 GMT -5
Ka Tony tõusis püsti ja suundus Samantha järel asfaldi poole ja hakkas mööda teed jooksma, neiut oodates.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 13:00:10 GMT -5
Sam jõudis poisile järgi . " Ja nüüd äkki teeks ausa võidujooksu . Ma olen siin õhtuti vahepeal jooksmas käinud , " irvitas Sam . Ta jooksis samas tempos mis Tony oodates ,et poiss kiirendaks ja nad teeksid ausa võidujooksu .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 14, 2009 13:10:11 GMT -5
"Ausa? Olgu, ole siis valmis kaotama," lausus Tony irvitades ja hakkas enda tempot kiirendama, vahel taha vaadates, et kaugel Samantha juba on.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 14, 2009 13:30:42 GMT -5
Tüdruk leidis oma tempo ja jooksis Tonyle järgi . Jalad liikusid ühes rütmis . Ta otsustas alles hiljem kiirendama hakata . Ta hoidis energiat kokku . Ta üritas ka ühtlaselt hingata .
|
|
|
Post by Tony Narding on Mar 15, 2009 9:24:35 GMT -5
Tony irvitas ja jälgis Samanthat, kes täpselt tema kõrval jooksis. Kergelt muiates jooksis ta edasi ja peagi sai neil üks ring tehtud. Matthew istus väsinult teepervele maha ja silmitses tüdrukut.
|
|