|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 11, 2009 11:55:14 GMT -5
Lukk klõpsatas, oli kuulda kuidas keegi tõmbab võtme lukuaugust. Lotte vajutas lingile ja lükkas ukse lahti. Neidis sulges ukse enda järel ja nägi koridori kapikesel ühte paberilehte. Lotte pani kaks suurt riidepoe kotti ja kaks väiksemat kotti maha ja läks kapi juurde. Ta luges kirja läbi ja hõiskas rõõmust. Ta ema oli läinud kaheks nädalaks tööasjus Itaaliasse. Lotte võttis kotid ja jooksis ülesse. Ta tormas oma tuppa ja garderoobi. Neidis pani oma roosad tähekestega kingad ära ja vahetas need susside vastu. Lotte pani teksade, kampsiku ja toppi asemel selga kollase seeliku ja punast värvi toppi. Lotte jättis riidepoe kotid ja ühe väiksema kotikese garderoobi põrandale ja läks alla. Neidis läks kööki ja võttis külmikust paki segumahla. Lotte võttis kapist ka klaasi ja valas klaasi mahla.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 11, 2009 12:13:53 GMT -5
Lavlii ümises valjult ning keksis mööda tänavat edasi, punased juuksed lahtiselt näo ümber langemas. Tütarlapsel olid jalas mugavad skeidid ja valged teksad ning seljas lõbusa näoga tibukollane pluus. Peagi pööras Lavender Creedenite villa ette ning peatus siis ukse juures, vajutades nimetissõrme uksekellanupukesele. Seejärel viis tütarlaps käed seljataha, võttes samas ka kummagi käe randmest teise käega kinni ning manas näole sellise mõnusa naeratuse.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 11, 2009 12:19:22 GMT -5
Lotte kepsles ukse juurde ja avas selle. Siis vaatas ta Lav'i noomivalt.. "Kas ma pole juba kolmkümmen korda vähemalt öelnud, et sa võid meie maja uksest niisama kasvõi sisse jalutada," lausus Lotte. "Proovime nüüd uuesti. Ma panen ukse kinni ja lähen kööki. Siis ma kisan märguandeks ja sa tuled lihtsalt uksest sisse ja marsid kööki, okei," seletas Lotte. Ta sulges ukse, kepsles kööki ja kisas hästi kõvasti. Ta teadis, et koridori aken on irvakil ja kõik uksed esimesel korrusel olid lahti..
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 11, 2009 12:23:27 GMT -5
Lavender turtsatas lõbusalt, raputas kergelt pead, astus siis sammukese uksst eemale. Kuuldes sõbranna märguannet vajutas Lavlii ukselingi alla ning keksis siis sisse, maandudes järgmisel hetkel juba tuttavas köögis. ,,Ellõõuu darling!'' kostus tervitus üle Gabby huulte, kui ta Lotte't kallistas. ,,Mis toimub? Pakkud mulle ka ikka mahla?'' uuris Lave naeratades.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 11, 2009 12:27:36 GMT -5
"Nii juba läheb. Tere!" lausus Lotte vastu kallistades.. Küsimuse peale noogutas ta ja võttis teise klaasi. "Mu emme läks kaheks nädalaks Itaaliasse," lausus Lotte kui oli Lav'i ette pannud klaasi mahlaga.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 7:10:49 GMT -5
Lavlii tõstis klaasi huultele ning rüüpasealt ühe mõnusalt värskendava lonksu. ,,Nädalaks kohe? Vingeee,'' venitas Lavender tunnustavalt naeratades ning ennast ühele toolile köögilaua ääres istuma seades.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 12, 2009 11:50:39 GMT -5
"Kaheks nädalaks kohe tibuke," lausus Lotte muigega ja jõi lonksu mahla oma klaasist. Pannud mahlapaki kappi tagasi, võttis ta ühest teisest kapist plekkpurgikese ja võttis sealt kaane pealt. Seal sees olid šhokolaadi nööbikesed. Lotte pistis sealt mõne suhu. "Lähme elutuppa," ütles Lotte, juba sinna poole liikudes..
|
|