|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 2:48:31 GMT -5
ot. ma lihtsalt ei osanud seda teemat kuhugi mujale teha XD
Lavender sättis enda koti paremini üle õla ning astus uksest välja tänavale. Kell lähenes kahele ning tänavad olid täis oma päeva tegemisi ajavaid inimesi. Lave ohkas ime vaikselt ning käästis oma punakad juuksed hobusesabast lahti, hakates mööda tänavat edasi liikuma, olles mõtetes kahe vahel - kas minne jala või taaskord bussiga.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 16:15:24 GMT -5
Taha vaadates ja edasi kõndides koperdas Chris kellelegi otsa. Kiiresti pööras ta pilgu enda "ohvrile" ja nägi enda ees Lavender'it. "Oh, sorry, Lav," vabandas poiss ja silmitses tüdrukut uudishimulikult, kuid kallistas siis teda, "Tsau ka muidugi."
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 16:21:17 GMT -5
Lavender oli suht oma mõtetesse kinni jäänud, kui ta äkitselt kellegagi kokku põrkas ning kott tema õlalt alla libises. ,,Vabandust, täielikult minu viga.. Hei Chris,'' tervitas tüdruk naeratust näole manades, kui ta nägi, kellega ta kokku oli põrganud, ning kallistas Chriso't soojalt vastu.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 16:26:24 GMT -5
Otsekohe haaras Chris maast tüdruku koti ja asetas selle tema õlale tagasi. Ta võttis Lav'i käest kinni ja hakkas edasi astuma. "Kust sa tuled, kui küsida tohib? Mingi poisi juurest või.." küsis ta siis ja tegi mõtliku näo ette, kui tüdruku kätt enda peos õrnalt pigistas.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 16:34:43 GMT -5
Lavender tõi kuuldavale vaikse turtsatuse, hakates koos Christo'ga edasi minema. ,,Jaa, kindlasti.. Tegelikkuses.. Trennist tulen,'' mõmises tütarlaps vastuseks, näol kerge naeratus, kui ta vaba käega läbi oma juuste viis.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 16:37:05 GMT -5
Kergelt muiates heitis Chris pilgu Lavender'ile ja pani enda käe ümber tema piha. Vabandavalt naeratades vaatas ta tüdrukule otsa ja küsis siis: "Kus sa lähed praegu, muidu?"
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 16:46:32 GMT -5
Lavender muigas, kui Christo käsi ümber tema piha libises. ,,Üldisem sihtpunkt oli hetk tagasi kodu ning ma proovisin ka just, enne sinule otsa jooksmist, otsustada, kas minna bussiga või jala,'' vastas tüdruk lihtsalt. ,,And u?'' uuris Lavlii vastu, pilku kuti poole pöörates.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 16:54:07 GMT -5
Chris tõmbas tüdrukut veel rohkem enda vastu ja jälgis neist mööduvaid inimesi. "Mingit sihtpunkti hetkel mul ei ole, sest ma tulin sind otsima. Ja me võime koos koju minna, kui soovid," sõnas ta ja muigas kergelt.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 16:56:54 GMT -5
,,Tulid mind otsima?'' kordas Lavender kahtlustavalt, pead edasi kõndides suht Christo õlale toedates. ,,Aga muidugi võime me koos minna.. Sama punkt ju.. Niiet buss langeb vast sellega ära?'' uuris tütarlaps naeratusega.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 17:02:22 GMT -5
Chris noogutas ja muigas kergelt, kui Lav enda pea poisi õlale toetas. "Sind jah. Keda mul siis veel otsida on?" küsis ta irvitades ja pigistas õrnalt neiut. "Mhm, jalutame kindlasti, sest esiteks, siis me saame rohkem juttu ajada, teiseks, hingame värsket õhku ja kolmandaks, see on suht lähedal," lausus Chris ja tegi uhket nägu.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 17:05:27 GMT -5
Lavender naeratas ning kergitas veidike pead, et Christopherile otsa vaadata. ,,Tead, ma olen sunnitud kõigi kolme punktuga praegult nõustuma. Need olid tõesed,'' märkis ta ning kinkis enda sõnade toonitamiseks veel kutile ka ühe kerge põsemusi, enne kui ta pea tagasi Christo õlale toetas.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 17:10:06 GMT -5
Chris muigas, kui Lav talle põsele maasikas tegi. "Oi, aitäh," sõnas ta ja tervitas enda ema töökaaslast, kes parajasti neile just vastu tuli. "Ma olen nii meelitatud," turtsatas ta seejärel ning kõndis koos Gabby'ga edasi.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 17:14:56 GMT -5
,,Peadki olema,'' lausus Lavender tähtsalt, silmates eemalt üle tänava kaht enda klassiõde tulemas. Lõbusalt muiates, tõstis tütarlaps vaba käe enda kukla juurde ning mudis seda korraks kergelt. ,,Carolin üritab meid vist ära tappa. Tead, ta käskis meil täna kaks tundi järjest üht ja sama kohta korrata ja korrata ning paitis, et ta ei jäänud lõpuks ikkagi rahule,'' rääkis Gabrielle hajameelselt.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 17:19:32 GMT -5
Christopher kergitas kulmu. "Kes on Carolin?" küsis ta siis ükskõikselt, kui tänaval kahte tüdrukut nägi. Ta kergitas jälle kulmu ja hammustas õrnalt alahuulde, kui need Lavenderi poole kõndima hakkasid.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 17:31:40 GMT -5
,,Treener.. Tantsimine.. Mõikad?'' lausus Lavender lõbusa muigega. ,,Hei Rose, Libby,'' noogutas tüdruk klassiõdedele tervituseks, kui nood nendeni jõudsid. Rose tervitas viisakalt vastu ning üritas siis edasi minna, kuid Libby oli seisma jäänud, silmad kergelt kissis, pilk Lavlii'lt Christo'le vilksamas. Rose tagurdas tagasi Libby juurde ning sosistas talle kõrva.. ilmselgelt seda, et nad võiksid edasi liikuda.. kuid Lib sisistas midagi vihaselt vastu, näost kergelt õhetades. Rose pööritas sõbranna vastuse peale silmi, kuid Libby oli juba sammu Lavenderi poole astunud. ,,Hoia oma räpased käed mu poisist eemale,'' sisistas ta vihaselt Lavendrit põrnitsedes, täpselt sellise pilguga, nagu kavatseks ta kohe Gabbyle kallale karata. ,,Misasja? sinu poisist?'' kordas Lavlii kerge segadusega, pilku küsivalt Christo'le visates. Rose tõmbas kiire liigutusega Libby tagasi ning pomises midagi vabandavalt, sundides siis Lib'i edasi liikuma, kuid möödudes sikutas Libby suht tugevalt Lavenderit juustest. ,,AII! Mis sul viga on?'' küsis Lavlii vihaselt ümber pöörates, kuid Rose oli juba suutnud Libby ümber nurga suunata. Lavender pöördus jälle ümber, surus käed rinnale risti ning silmitses küsiva ja seletust nõudva pilguga Christopheri.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 17:41:21 GMT -5
Christopher vaatas jahmunult Lavender'le otsa. Ta ei osanud mitte midagi öelda, ta oli täiesti šokeeritud. Kui ta oleks olnud tüdruk, siis ta oleks kindlasti kokku kukkunud. "Ma.. Ma ei oska midagi öelda.." kokutas ta, sellest asjast ikka veel rabatud olles. "Ega sa haiget ei saanud?" küsis Chris, kui mureliku pilguga Lav'i vaatas. "Kuule, tõesti, ma olen seda tüdrukut ainult ühe korra näinud ja ma ei tea isegi tema nime, veel vähem seda, et ta on mu tüdruk, aga ta ei ole.. Ausalt.. Ja kui sa ei usu, siis ma ei tea, mida ma tegema peaksin.." pahvatas ta, kuid siis tal tuli mõte ja ta heitis tüdruku ette maha nii, nagu teeks talle abieluettepanekut või midagi seesugust.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 17:47:33 GMT -5
Lavender pilgutas suht kiiresti silmi mis, nagu tavaliselt, kui ta vihastab, märjaks olid läinud. ,,Ahah, kindlastii.. Libby käitumine tõlgendas asja küll väheke teist pidi. Ja mis see sind nüüd veel huvitama peaks, kas ma sain haiget, or not. Sa oleksid pidanud ju pigem Libbykesekesele järgi jooksma..'' tüdruk ei pööranud kangekaelselt ühtegi pilku enda ees põlvitava Christopheri poole, pilk hoopis üles suunatud.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 17:52:14 GMT -5
Christopher ohkas raskelt ja ka tema silmad tõmbusid niiskeks. Ta ei oleks arvanud, et ta kunagi elus üldse nutab. Chris tõusis püsti ja viis enda pilgu Lavender'le. "Palun ütle, mida ma nüüd tegema pean, et sa mind usuksid," sõnas ta ja mööda tema põske veeres alla üksik pisar ja oli arvata, et kohe tuleb järgmine.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 17:56:26 GMT -5
Lavender oli nüüd sunnitud Christopherile otsa vaatama, kuna poiss oli temast pikem ning punkt, mida ta hetk tagasi silmitsenud oli, oli nüüd kuti nägu. ,,Tõesta, et ta e i o l e su t ü d r u k s õ b e r. Kui sa sellega muidugi hakkama saad,'' vastas tütarlaps läbi kokkusurutud hammaste.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 18:00:50 GMT -5
Chris haaras Lavender'i enda embusesse ja pühkis kähku esimese pisara ära. Ta asetas enda käe õrnalt tüdruku pihale. "Sa tead, et ma ei valetaks sulle mitte kunagi. Ja kui sa tahad, siis me võime neile järgi joosta ja ma ütlen sellele tüdrukule, et ta ei ole minu tüdruksõber. Ja kui sa kardad, et sa saad haiget, siis tea, et ma ei lase sulle mitte midagi teha," sosistas ta Gabby'le kõrva.
|
|