|
Post by Christopher Strep on Mar 11, 2009 13:37:51 GMT -5
Christopher viskas enda rula rämbile ja astus ise selle peale ning hakkas endale hoogu lükkama. Ta oli juba päris kiire hoo sisse saanud, kui järsult ühe pöörde tegi ja juba hetke õhus lendas ning koos rulaga tagasi rämbile potsatas. Chrisi silmad läksid imestusest suureks, kui ta püsti jäi. "Ohsa," ütles ta ainult ja jäi irvitades rula silmitsema. Seejärel kõndis ta rämbist üles ja istus tasasele pinnasele ning jäi kellegist mõtlema.. Lavender'st.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 6:03:34 GMT -5
Alexander jalutas käed sügavatel taskutes Burnside'i poole. Ta peatus, kui nägi parimat sõpra peaaegu, et pikali lendamas. "Ma plaksutan!" hüüdis Alex irvitades, kui sõbrale lähemale sammus. Ta silmitses, kuidas sõber püsti jäi ja istus rambi äärele. "Kellest siis meie Chrissukesekesekene mõtleb?" päris Alex, kui hoolitsevalt Christopheri silmitses.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 7:52:52 GMT -5
Christopheri näole tekkis kerge muie, kui ta enda parimat sõpra nägi. Ta aga pööritas silmi, kui Alex tema mõtete kohta küsis ja jäi talle otsa vaatama. "No on üks tšikk," lausus ta muige saatel ja jäi uudishimulikult parimat sõpra silmitsema. "Ja kes sulle silma jäänud on?"
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 8:47:02 GMT -5
Imelikult silmitses Alexander Christopheri ja surus käed rindadele. "No kuule... Mulle võib ikka rääkida ju!" sõnas ta, kui Christo't paluvalt silmitses. Kuuldes aga sõbra küsimust raputas ta vaid pead ja ütles äkiliselt: "Oota, ma tean! Sa oled armunud jah?" Ta hõõrus mõtlikult peopesi, näol kaval irve.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 9:10:20 GMT -5
Chris vaatas altkulmu parimat sõpra ja irvitas endamisi. "Ei ole!" hüüdis ta kähku ja viis pilgu enda skeitidele. "Ja nüüd räägi mulle enda salaarmastustest," sõnas Christopher siis ja heitis uudishimuliku pilgu Alex'ile.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 9:15:50 GMT -5
Alexander silmitses Christo't solvunut, kuigi see oli kindlasti väga ajutine solvuv pilk. "Ei ole! Ei ole! Ei ole!" ahvis ta Christopheri, kui vaikselt silmi pööritades käed rinnale surus. "Valetada sulle meeldib..." lisas ta kähku. Enda nn. "salaarmastusest" ta hetkel küll rääkima ei oleks hakanud.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 9:21:09 GMT -5
Christian vaatas irvitades parimat sõpra ja pööritas silmi, ristates käed. "Sina ju ka ei räägi," sõnas ta lapsikult ja jäi Alex'i kurvalt silmitsema. Chris oleks kindlasti parimale sõbrale rääkinud Lavenderist, kui too oleks temale ka "enda" tüdrukust rääkinud.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 9:24:13 GMT -5
Alexander viis pahura pilgu parimale sõbrale, "Aga mina küsisin esimesena... Nii et... Vasta, või ma kitun emmele ära!" käskis ta ja surus käed rinnale, torutas oma huuli ja silmitses Christo't jonnakalt. Kui tema küsis esimesena, siis peab Christopher esimesena ka vastama.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 9:27:21 GMT -5
Chris ohkas vaevaliselt ja viis enda pilgu rämbile. ,,Lavender," pomises ta enda nina ette ja heitis uudishimulikult pilgu Alexander'le, ,,Nüüd on sinu kord!"
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 9:30:33 GMT -5
Alexander silmitses Christoperi ja muigas vaikselt. Lavender... "Oh sa poiss, usu, või ära usu, aga ma ei viibi hetkelise seisuga seitsmendas taevas kuskil tüdrukute keskel!" vuristas Alex ühe hingetõmbega. Ta pigistas silmad kinni, surus hambad naerdes risti ja tõmbas pea nii õlgade vahele kui sai, olles valmis selleks, et sõber ta nüüd rambilt alla lükkab.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 9:35:48 GMT -5
Chris hüppas vaid rämbilt maha ja silmitses uudishimulikult Alexander'it. ,,See pole ju naljakas! Või on?" küsis ta irvitades ja hammustas harjumusest õrnalt alahuulde, ,, Ja nüüd ma tahaksin teada, kes on sinu südamedaam? Kindlasti ju keegi on. Lihtsalt peab olema."
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 9:38:49 GMT -5
Alexander sättis oma dressipluusi, "Mul ei ole ja ei saagi nii pea olema," lausus Alex kindlalt, kui imekspandava pilgu Christopherile viis. Mis ajast too nii uudishimulik oli? Ja mis ajast Alexander nii läbinähtav oli? Et oma imestust takistada viis ta mõtliku pilgu kaugusesse.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 9:44:02 GMT -5
Chris astus kohmetult enda rula peale. "Tõesti, jah?" küsis ta irvitades ja viis pilgu Alex'le. "Ma ei ütle kellelegi," sosistas Christopher siis ja muigas kergelt. Ta mõtles enda sõnu tõsiselt.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 12, 2009 9:47:14 GMT -5
Alexander tõstis oma pilgu, enne, kui omale üli-tähtsa näo ette manas, "Kas tead, sa oled väga uudishimulik poiss?" ütles Alex ühe turumuti häälega. Ta teadis, et Christo hoiab ta saladusi, aga kes teab. Altkulmu silmitses ta parimat sõpra.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 13:48:31 GMT -5
Christopher irvitas. "Ja sina siis ei ole?" ütles ta naerdes, kui parimale sõbrale rusikaga õrnalt kõhtu tonksas. Nüüd tegi Chris endale parema jalaga hoogu ja liugles ühelt küljelt teisele.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 13, 2009 2:12:06 GMT -5
Alexander vaatas vilistades taevasse, kuni pead raputas: "Mina?! Ja uudishimulik!? Päeva nali!" Seejärel hakkas ta midagi lalisema "Christopher on armunud," kohta, kui nägi, et Christo seal liugleb.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 11:16:21 GMT -5
Christopher irvitas ja näitas siis Alex'le naljaga rusikat. "Kes päris Lavenderi kohta?" küsis ta siis, tuletamaks sõbrale meelde, et ta ikka on uudishimulik. Seejärel ta kortsutas kurmu ja silmitses huviga parimat sõpra, kui too lalisema hakkas.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 14, 2009 6:00:54 GMT -5
"Kas tead, poisu?" küsis Alexander märkamatult muheledes, kui käed suu ette pani, et mitte irvitama hakata. "Sa oled liiga läbinähtav, et sa noh, armunud oled. Lihvi ennast." Hüpates rambilt maha jalutas ta täpselt sõbra ette, surus käe rusikasse ja tonksas teda sõbralikult. "Ja ma tõõõõesti ei tea, kes Lavendri kohta küsis..." lisas ta, kui süütult ringi vaatas.
|
|