|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 9:21:11 GMT -5
Lavender hoidis nüüd üsna kramplikult poisi õlgadest kinni. ,,Ma ei öelnud.. ahh.. Palun pane mind lihtsalt maha, või ma panen sinu peale solvu, Christo,'' lausus tüdruk viimaks sundides enda häälde väheke ähvardavat tooni.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 9:24:12 GMT -5
Christian irvitas veel omaette, kuid ta oli sunnitud siis kükitama. Kurvalt aitas ta Lavenderi enda seljast maha ja võttis siis palli enda kätte, et see korvi visata. "Mis sa homme teed muidu?" küsis ta ärevalt Gabby'le otsa vaadates. Poisil oli plaanis tüdruk kuskile viia.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 9:27:16 GMT -5
Lavender tuli ülimalt suure kergendusega poisi seljast maha ning potsatas sinna samma istukile, jäädes enda potaste paelu silmitsema. Kuuldes Christo küsimust, tõstis tüdruk veidi pead ning silmitses poissi küsivalt. ,,Mmm.. Kaheteist ajal on trenn, aga kolmest olen vaba,'' vastas ta aeglaselt. ,,Mis sellest?''
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 9:30:09 GMT -5
,,Äge," sõnas Christopher siis ja heitis uudishimuliku pilgu Lavenderile, kuni lõpuks palli korvi poole viskas, mis esimest korda sisse läks, ,,Ma kavatsesin su kuskile viia... Kui viitsid, muidugi."
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 9:32:55 GMT -5
,,Ooohh.'' Lavender muigas kergelt ning asetas siis enda käed jalgade ümber ja toetas lõua vastu põlvi. ,,Noohh, kuna mul niikuinii ju midagi ees pole, siis muidugi viitsin,'' lausus tütarlaps rahulikult, silmadega Christo't jälgides.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 9:38:46 GMT -5
,,Ausalt?" küsis Christopher tüdrukut silmitsedes, kui rõõmust peaaegu üles hüppas. Seejärel ta vaatas kõrvale ja ohkas. ,,Muidugi ainult siis, kui sind keegi teine ei ole kutsunud," märkis ta ja viis pilgu Lavenderile.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 9:41:07 GMT -5
Lavender kergitas kulme ning turtsatas siis. ,,Tolvan. Kas ma oleksin sinu meelest nõustunud, kui mind oleks keegi teine kutsunud? Tänapäeval on ka lihtsamaid viise kellelegi korvi andmiseks,'' rääkis Lavlii lõbusalt ja vinnas ennast siis püsti ning ringutas korraks, ennast täies pikkuses välja sirutades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 9:46:33 GMT -5
"Kindel? Äkki su õde või mingi sõbranna või mingisugune poiss kutsub?" küsis Christopher irvitades ja jäi mõtlikult Lavenderit silmitsema, "Noh, ma elaksin üle selle, eks."
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 9:49:56 GMT -5
Lavender muigas, astudes täpselt poisi ette. ,,Esiteks..'' ta tõstis ühe sõrme üles. ,,On mul vend, mitte õde. Ja teiseks.'' ta tõstis teise sõrme üles, näol lai naeratus. ,,Ma tuleksin sinuga meeleldi välja, eks?''
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 13:51:29 GMT -5
Christopheri näole ilmus salakaval muie ja ta jooksis siis pallile järgi ning püüdis selle korvi visata, kuid see läks mööda. Jälle. "Oo, tõesti, jah?" sõnas poiss irvitades ja tegi ette võiduka näo, "Nii et ma polegi siis nii kole."
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 13:58:45 GMT -5
Lavender muigas kergelt, jälgides kutti. Kuuldes Christopheri sõnu, turtsatas tütarlaps hetkeks naerma. ,,Oohh, millal ma midagi sellist väitnud olen? Millal keegi üldse on väitnud, nagu sa oleksid kole?'' küsis Lavlii lõbsalt.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 14:03:36 GMT -5
"Mina arvan, et ma olen kole. Aga tegelt ei ole, eks?" hakkas Chris egotsema ja viis kergelt naeratades pilgu Lavenderile, võttes maast palli ja selle siis tüdrukule visates.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 14:08:28 GMT -5
Lavlii irvitas kergelt, palli kinni püüdes, ning viskas selle siis korvi poole, ilma sinna poole vaatamatagi. Muidugi läks see mööda. Tüdruku pilk aga püsis Christo'l. Tema pea oli väheke viltu kallutatud. ,,Mmm.. Nekee.. ega ikka ei ole jah,'' lausus Lavender viimaks naeratades, kutile paar sammu lähemale astudes.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 14:11:27 GMT -5
Christopheri näole tekkis lõbus muie ja tema suunurgad tõusid. "Ma teadsin seda," teatas ta irvitades ja ka tema ei pööranud pilku neiult ära. Ta hammustas kergelt alahuulde ja astus ka Lavenderile kolm sammu lähemale. Nende vahel oli ainult 5 cm.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 14:14:25 GMT -5
,,Teadsid, aga arvasid teisiti.. Tead, et see pole eriti loogiline?'' küsis Lavender vaikselt, näol õrn naeratus, pilku täielikult mitte Christopherilt pööramata.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 14:17:44 GMT -5
Christopheri nägu muutus kurvaks, aga ikka võis leida tema näolt naeratuse. "Noh, jah," sõnas ta, kui Lavenderist jälle kaks sammu kaugemale astus.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 14:21:45 GMT -5
Lavlii viis kergelt käega ühe lahtise juuksesalgu kõrvataha ning sörkis siis eemale lennanud korvpalli juurde. ,,Aga siiski pole sa ka ainuke, kes nii mõtleb.. ma arvan,'' rääkis Lavender palli üles võttes ning seda mõtlikult kaisutades. ,,Noh, ennast ma näiteks tuua ei saa, kuna ma olen jube, kole, nõme ning tüütu ja tean seda isegi,'' lausus ta aeglaselt.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 14:26:07 GMT -5
Christopher raputas mõtlikult pead ja jälgis terve selle aja Lavenderit, kes palli poole sörkis. "Sa oled kena, ilus, lahe ning mittetüütu ja sa tead seda isegi," parandas ta tüdrukule silma pilgutades ja hammustas alahuulde.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 14:27:46 GMT -5
,,Naak-naak, vale vastus,'' lausus Lavender lõbusalt ning söötis palli kiire liigutusega Christopheri poole, näol särav naeratus.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 11:19:57 GMT -5
Christopher ei jõudnud palli kinni püüda ja seetõttu ta sai sellega vastu pead. Ta libistas käe sinna kohta, kuhu ta just palliga oli saanud ja muigas kergelt. Poiss tegi Lavenderi ees suure kummarduse ja sõnas siis: "Aitäh, et sa mulle palliga vastu pead viskasid."
|
|