|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 13:45:56 GMT -5
Lavender lõi käed suu ette, muige varjamiseks, nähes kuidas Christopher palliga vastu pead sai. ,,Oohh, pole tänu väärt,'' lausus tütarlaps laialt naeratades ning kummardas samuti.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 14:18:01 GMT -5
Irvitades võttis Chris maast palli ja kõndis kerge muigega Lavender'i juurde. Ta viskas palli korvi poole ja see läks sisse. Võluvalt naeratades viis ta pilgu tüdrukule. "Nii, ja mis sa nüüd teha tahad?" küsis ta, kui Lav'le otsa vaatas.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 14:20:16 GMT -5
Lavender ajas pea kavalalt viltu ning viis käed seljataga kokku, nagu pisike laps. ,,Mm.. Mis sina välja pakuksid?'' uuris tüdruk kutsika silmadega Christo poole vaadates ning kergelt naeratades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 14:23:46 GMT -5
Chris jäi mõttesse ja tõstis siis nimetissõrme püsti. "Et sul igav ei hakkaks, võid sa mulle ühe korra veel palliga vastu pead visata," tegi ta tähtsat nägu ja jooksis palli juurde ning viskas selle Lavender'le. Christopher jäi ühele kohale liikumatult seisma ja vaatas kerge muigega tüdrukule otsa.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 14:27:59 GMT -5
Lavender püüdis palli kinni ning kaisutas seda, näol mõtlik ilme. ,,Kuule, nii ei tundu õige.. Nüüd oled sa ju juba ettevalmistatud,'' märkis ta viimaks lihtsalt, ennast kandadel edasi-tagasi kõigutades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 14:30:23 GMT -5
Christopher vaatas endamisi muiates Lavender'le otsa ja sulges silmad. "Ega erilist vahet ei ole ju," ütles ta siis ja avas enda silmad ning plaksutas neid säravalt naeratades.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 14:34:58 GMT -5
Lavender muigas lõbusalt, põrgatas palli paar korda ning kõndis siis Christopheri juurde, seisatas siis, tõstis käed niii kõrgele üles, kui ulatas, ning lasi pallil poisile pähe kukkuda. Järgmisel hetkel aga hakkas ta täielikult ilma põhjuseta naerma ning kallistas kutti. ,,Aga vott selleks sa ettevalmistatud polnud,'' mõmises Lavlii lõbusal häälel.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 14:38:27 GMT -5
Chris naeratas endamisi, kui Lavender teda kallistas ja silmitses palli, mis peaaegu teise korvpalliplatsi otsa veeres ja siis seisma jäi. "Ei olnud jah," pomises ta ja kallistas tüdrukut vastu, "Aga millest see tuli muidu?"
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 14:44:06 GMT -5
,,Millest?'' kordas Lavender küsivalt, kutist endiselt lahti laskmata. ,,Nooh.. See tuli niisama, ma arvan.. ahh, ma ei teagi,'' pomises ta kuidagi suht segaseks vastuseks.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 14:46:35 GMT -5
Christopher muigas kergelt. Ta võttis julguse kokku ja surus siis enda huuled õrnalt vastu tüdruku omi ja tõmbus koheselt eemale. "See tuli ka niisama. Lihtsalt sõprusest ja nii," sõnas ta irvitades ja viis pilgu taevasse ning jooksis pallile järgi.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 14:52:57 GMT -5
Lavender silmitses imestusega Christo't, seedides hetke seda, mida viimane just teinud oli, jälgides samas ka, kuidas poiss palli järgi läks. Hetke veel seal samas ühe koha peal seisnud, sammus Lavlii Christopherile järgi, palli juurde ning võttis selle hetk enne teda üles. ,,Tead, mis on naljakas?'' küsis tüdruk kuti poole vaadates, tõustes siis kiirelt kikivarvukile ja kinkides Christo'le ühe suudluse. ,,See oli ka niisama,'' lausus ta poisist eemaldudes.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 14:57:34 GMT -5
Muiates jälgis Christopher tüdrukut ja naeratas säravalt. "Äge," sõnas ta siis ja vaatas unelevalt Lavenderit. Ta võttis õrnalt tüdruku käest palli ja viskas selle siis korvi ja istus seejärel maha rätsepistesse.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 15:01:34 GMT -5
Lavender muigas poissi jälgides. Kui Christo palli korvi viskas ning maha istus, sörkis tütarlaps kergelt pallile järgi, veeretas selle siis sinna, kus kutt maas istus ning seisatas mõni hetk hiljem seal samas kõrval, ennast järjekordselt harjumuspäraselt kandadel kõigutama hakates. ,,Vaikus,'' pomises ta viimaks vaikselt.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 15:06:27 GMT -5
"Nii kurb," itsitas Christopher ja tõusis muiates püsti. Ta haaras tüdruku enda sülle ja kõndis ühe suvalise pingi juurde ning sättis ta siis sinna istuma. "Tead mis?" sõnas ta siis, "Enda isiklikul palvel kutsun ma su enda juurde õhtust sööma."
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 15:11:24 GMT -5
Lavender kergitas lõbusalt kulme, kui Christo ta sülle võttis ning pingile istuma viis. Kuuldes poisi sõnu, ilmus tütarlapse näole kerge naeratus. ,,Ja ma kavatsen ka isiklikult kohale tulla,'' lausus Lavlii peale pisikest mõtlemist.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 15:14:25 GMT -5
Christopher lõi rõõmsalt enda käed kokku ja silmitses uudishimulikult tütarlast. "Aga millal sa kavatsed tulla? Mina soovitan, et sa võiksid tulla homme õhtul kell seitse. Emm.. Siis ma jõuan enda korteri ära koristada ja süüa teha," sõnas ta ja tema hääles oli kuulda kerget ärevustooni.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 15:21:59 GMT -5
Homme kell seitse.. homme kell seitse.., kõlas lause Lavendri peas kajana ning ta noogutas. ,,Deal. Ma astun homme kell seitse sinu ukse taha,'' vastas tüdruk kindlalt, Christo poole vaadates.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 15:25:40 GMT -5
Christopher kergitas naeratades kulme. "Koputad ka ikka? Või ma pean ise arvama, millal sa ukse taga oled?" küsis ta irvitades ja hammustas endale kergelt alahuulde ning muigas, kui ta huul veritsema hakkas.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 15:29:04 GMT -5
,,Ohh, muidugi ma koputan.. Nii palju viisakust minus veel on,'' lausus Lavender säravalt naeratades ning tõukas ennast siis pingilt püsti, jäädes otse Christopheri ees seisma.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 15:32:33 GMT -5
Christopher noogutas ja silmitses Lavenderit, kes ennast just pingilt püsti tõukas. Ta kallistas siis korraks tütarlast ja hakkas selg ees kohviku poole kõndima, pilk ainult Lav'il. "Ma pean nüüd minema, eks," ütles ta muiates ja lehvitas tüdrukule ja võttis suuna kohviku poole.
|
|