|
Post by Samantha Sail on Mar 13, 2009 13:31:23 GMT -5
Samantha astus uksest tilinaga sisse . Ta silmad särasid ja ta ootas kuni Chris oli uksest sisse astunud ja lasi siis uksest lahti . Ta kõndis leti juurde ." Paluks üks maasika, shokolaadi jäätis koos shokolaadi kreemiga . " ütles ta müüjale . Samal ajal kui müüja kohmitses jäätisega siis Sam sobras oma taskutes ja ulatas palutud rahatähe . Saades jäätise kätte jäi ta Chrisi ootama .
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 13:35:06 GMT -5
Christopher astus muiates leti juurde. "Mulle palun üks tavaline pähklitega jäätis, kahe palliga," esitas ta enda soovi ja jäi jäätis ootama. Lõpuks andis müüja talle õuna jäätise ja nelja palliga, kuid Chris ei olnud rahul. "Pähklijäätis, saate aru? Pähkli! Pähkel noh. Kahe palliga," sõnas ta uuesti ja jäi kulmu kergitades müüjale otsa vaatama. Mõne hetke pärast oli poisil kääs pähklijäätis kahe palliga ja ta sammus ühe suvalise laua juurde.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 13, 2009 13:38:30 GMT -5
Sam itsitas veidi ja istus siis Chrisi lauda . Ta istus nii et sai talle otsa vaadata s.t. istus teisele poole lauda . Ta ampsas veidi oma jäätist ja lasi sellel keele peal sulada . " Mmmmm .. Shokolaad .. Ütlen ausalt pähklijäätis maitseb minu jaoks nagu mingi ebameeldv asi . " irvitas Sam veidi . "Piparmünt on kõige parem ,aga praegu tahan magusalaksu saada . Mis sinu lemmikjäts on ? " küsis Sam poisilt .
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 13:40:31 GMT -5
Temaga küll kunagi igav ei hakka, mõtles Chris irvitades ja jäi kohmetult Samanthale otsa vaatama. Ta ei kuulnud, mida tüdruk küsis, sest oli nii enda mõtetesse süvenenud. "Ah, mis?" küsis ta uimaselt ja kergitas kulme.
|
|
|
Post by Samantha Sail on Mar 13, 2009 13:57:05 GMT -5
Sam itsitas veidi ja ampsas jälle jäätist ." Nüüd tekkis mul juba kaks küsimust ! Kõigepealt mis su lemmikjäätis on jaa teine mida sa mõtlesid ? " irvitas Sam . Ta hakkas just jäätist ampsama ,kuid pudistas enda peale . "Kurat " vandus neiu ja haaras laualt ühe salvrätiku ja nühkis pusa veidi jäätisest puhtaks . "Käib kah ! " mõmises ta ja jäi siis Chrisile otsa vaatama
|
|