|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 14:43:24 GMT -5
Laylal lõppesid tunnid. Ta suundus otsejoones oma kapi juurde ning hakkas siis oma õpikuid sinna toppima, peagi võttis ta oma valge jaki ning hakkas selle nööpe kinni toppima. Tüdruk tahtis lihtsalt võimalikult kiiresti sealt ära saada.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 14:49:37 GMT -5
OT: Ma tean, et ma tegelikult ei käi selle kasutajaga enam kaua aega koolis, aga see on erand. (a) ____________________________________________________________________________
Alexander sammus, sinine Nike kott üle õla rippumas, kappide poole. Ta silmitses oma kapi numbrit, mis oli muideks 409 ja viis pilgu kapinaabrile. Layla. Kergelt naeratades ta noogutas talle ja märkis: "Kellegil meist on vist väga kiire..." Ka temal olid tunnid läbi ja ta pani mõned õpikud kappi, enne, kui oma dressipluusi luku kinni tõmbas.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 14:53:47 GMT -5
"Vägagi" lausus Layla ning naeris kergelt, kui sõpra rääkimas kuulis. Peagi oli tüdruk oma jaki vöö samuti kinni saanud ning sulges nüüd kapi, jäädes Alexi poole vaatama. "Sa tead, et mulle ei meeldi koolis" lausus ta ning naeratas kergelt, kui oma valge koti üle õla viskas.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 14:58:22 GMT -5
Kergelt turtsatades niisutas Alexander keelega oma huuli, kui siis vaatas üle oma kotis oleva ning kapis oleva. Leides, et kõik on olemas, lükkas ta kapi ukse kinni ja lukustas selle, pannes kohe võtme tagatasku. Tema pilk libises Laylale ja ta jäi teda küsivalt vaatama. "Mis sa nüüd teed?" küsis ta, kui end vastu kappi toetas ja Layla't silmitses. Kell läks tundi ja paari minuti pärast olid tühjas koridoris ainult tema ja Layla.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:03:27 GMT -5
Layla kehitas õlgu. "Ükskõik mida, peaasi, et siit minema saab" lausus ta ning jäi muige saatel Alexit vaatama. "On sul midagi välja pakkuda?" küsis tüdruk siis kerge kulmukergituse saatel. Muie püsis neiu näol.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:06:06 GMT -5
"Mm, läheks näiteks kohviku kuhugile?" uuris Alex, kui siis kergelt ohates Laylale naeratas ja oma kotti paremini üle õla vinnas.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:08:55 GMT -5
"Sobib mulle" lausus Layla koheselt. Tal polnud kavaski sinna kauemaks jääda. Ta tahtis võimalikult kiiresti koolist minema. Layla muigas vaikselt ning tõukas end kapi najalt ära ning hakkas siis väljapääsu poole jalutama. "Ja kuhu siis täpsemalt?" küsis ta hetke pärast.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:11:20 GMT -5
Alex vajus mõttesse ja järgnes Laylale. "John's Cafe?" pakkus Alexander otsekoheselt, kui mõtlemisest oli möödas enam, kui kaks minutit. "Kui sulle ei sobi, siis tea, et sa võid vabalt ise ka midagi välja pakkuda," lisas Alexander ja sättis kotti paremini õlgadele. Jälle.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:14:54 GMT -5
Layla raputas pead. "Mulle sobib, ausalt" lausus ta siis ning naeris lõbusalt. Alex oli üks ta parimaid sõpru ning temaga tundis tüdruk end kõige vabamalt.
OT. teed teema ?
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:15:50 GMT -5
"Olgu, lähme," noogutas Alexander, kuni nad kooliusteni jõudsid. Ta avas ukse ja ootas, kuna Layla sealt väljub ja silmitses sõbrannat ärevalt.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:17:39 GMT -5
Layla muigas, kui Alex talle ukse avas. Neiu noogutas ning väljus siis kontsakingade klõbina saatel koolimajast, et kohviku poole suunduda.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:19:27 GMT -5
OT: Ma tegin teema juba.
|
|