|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 7, 2009 13:28:58 GMT -5
Lotte jalutas mööda tänavat. Ta tundis jälle kuidas ta kõht läks tühjaks ja ohkas. Viimasel kuul sõi ta ikka tohutult. Neidis kõndis Daily Café'sse ja tellis endale neli kreemisaia ja klaasitäie segumahla. Maksnud nende eest ja saanud need kätte läks ja istus Lotte akna äärsesse lauda ja võttis juba ampsu ühest saiakesest.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 9, 2009 13:52:22 GMT -5
Josh astus kohvikusse ja vaatas seal hetke ringi, kortsutades seejärel kulmu. ta märkas ühe laua ääres neidu, kes oli silmnähtavalt lapseootel. Otsustavalt kõndis Josh lauani ja toetas käed selle servale, naeratades neiule oma vildakat naeratust. "Vabandust, aga kas ma tunnen sind?"
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 9, 2009 14:01:58 GMT -5
Lotte sõi suu ruttu tühjaks kui võõras noormees ta poole tuli. "Eem, otseselt ma kahtlen, aga võimalik, et olete mind näinud kuna mu ema Susan Creeden töötab linnavalistuses," lausus Claudia õrna naeratusega.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 9, 2009 14:04:57 GMT -5
"Vaevalt. Ma pole seal kunagi käinud," lausus Josh ning vaatas neiut endiselt kahtlevalt. "Minu viga. Sa lihtsalt meenutasid mulle kedagi teist oma.. seisundi tõttu."
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 9, 2009 14:07:26 GMT -5
"Siis on variante palju," lausus Lotte õrna muigega. "Ma olen muidu Charlotte Cre.. Fithout," tutvustas neidis end ja hakkas juba oma endist perekonnanime ütlema. Charlotte Fithout kõlas tegelikult ikka vägagi hästi, kuigi see oli endiselt harjumatu.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 9, 2009 14:10:44 GMT -5
"Mida sa sellega mõtled?" küsis Josh kaitsepositsioonile tõmbudes. Siis mõistis ta neiu mõtet ja raputas endamisi pead. "Josh.." tutvustas ta ka end. "Joshua McKinney."
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 9, 2009 14:12:47 GMT -5
"Seda, et kohe kindlasti mitte pole ma ainus rase naine, või noh minu seisukohalt veel neiu, siin maailmas," lausus Lotte kerge muigega."Meeldiv," ütles ta ja jõi natuke mahla.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 9, 2009 14:15:12 GMT -5
"Jah.. vabandust. Ma sain nüüd aru," lausus Josh endiselt tõsisel ilmel. "Rõõm on minu poolel."
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 9, 2009 14:18:39 GMT -5
"Mis sind muidu siia tõi?" küsis Lotte sõbralikult naeratades. Ta tegi aga ka kohe kerget grimassi ja pani käed automaatselt kõhule. See oli vast üks sõjakas plika ta sees.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 9, 2009 14:20:23 GMT -5
"Noh.. tegelikult ma seepärast arvasingi, et ma sind tunnen. Ma saan kellegagi kokku ja minu arvestuste kohaselt peaks tal rasedus umbes sama kaugel olema," lausus Joshua ja kortsutas siis kulmu, astudes automaatselt sammu lähemale. "On kõik korras? Ma võin arsti kutsuda.."
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 9, 2009 14:24:36 GMT -5
"Aa," pomises Lotte. Neidis tegi oma kõhul vaikseid paitavaid liigututsi. "Ei, ei pole vaja. See noor daam minu sees teeb selliseid lööke pidevalt," lausus Claudia kergelt silmi pööritades ja võttes siis ampsu saiakesest.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 9, 2009 14:30:00 GMT -5
"Jenna kurdab ka seda pidevalt," lausus Josh ning korraks võis tema huulil märgata naeratusevarju.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 9, 2009 14:33:02 GMT -5
"Kas ta ootab poissi või tüdrukut?" küsis Lotte endise õrna naeratusega.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 9, 2009 14:35:39 GMT -5
"Kaksikud tüdrukud," lausus Josh ning tõsines taas. Mehe mõtted rändasid erinevaid radu ning ta üritas õrna ja väikest Jennat suure kõhuga ette kujutada. See pilt ajas teda tahes tahtmata muigama.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 9, 2009 14:38:08 GMT -5
"Assa raks, siis on ju eriti hull," ei saanud Lotte jätta ütlemata ja kujutas siis ennast, ette veel suurema kõhuga
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 9, 2009 14:40:34 GMT -5
"On tõesti," lausus Josh kergelt muiates. "Hea, et mina isa pole."
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 9, 2009 14:43:26 GMT -5
"Aga kas laste isa üldse teab?" küsis Lotte. Samas kujutas ta ette kuidas Alex roosipargis käru lükates ringi kõnnib ja tahestahtmata ilmus ta näole muie.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 9, 2009 14:45:34 GMT -5
"Probleem seisneb pigem selles, et Jenna ei tea, kes isa on," lausus Josh taas tõsinedes. "Vabandust. Ma ei tea, miks ma seda sulle räägin."
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 9, 2009 14:48:41 GMT -5
"Aam, see ei tundu just nii tore olevat," lausus Lotte üsna tõsiselt. "Ei ole midagi," lisas ta.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 9, 2009 14:52:55 GMT -5
"'Tore' pole tõesti kõige õigem sõna," lausus Josh ning naeratas õrnalt. Siis pööras ta pilgu kellale ja ohkas. "Ta peaks ammu siin olema.." pomises mees endamisi.
|
|