|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 9, 2009 15:13:16 GMT -5
"Tead, selle hilinemise pealt ole kuss, kuna kui sul on kõhus laps siis ei ole liikumine just kõige kergem ja kiirem ja kui on lausa kaks tükki siis on veel raskem," lausus Lotte õrna muigega ja ampsas uue tüki saiast.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 10, 2009 5:28:13 GMT -5
"Ma ei mõelnud seda üldse nii. Ma olen pigem mures.." lausus Josh mõtlikult. "Arstid ütlesid, et kaksikud sünnivad arvatavasti enneaegselt."
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 10, 2009 8:17:00 GMT -5
"Ja kui nüüd loogiliselt võtta siis on see vägagi võimalik ja natuke isegi loogiline, kuna kui neid on kaks tükki siis nad ei saa kasvada nii suureks kui üks laps, kuna kui neid on kaks siis nad ei mahu ära," lausus Charlotte mõtlikult ja jõi natuke mahla.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 10, 2009 8:23:33 GMT -5
"Täpselt nii," lausus Josh kergelt muiates, kuid kortsutas siis kulmu, tundes kerget surinat taskus. ta saatis vabandava pilgu Charlotte poole ning tõstis siis mobiili kõrva äärde. "Jah?... Ma teadsin.. Olgu. Ma olen mõne aja pärast seal."
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 10, 2009 8:35:51 GMT -5
"Mis on? Kas see oli tema?" küsis Lotte nagu automaatselt ja pugis juba teise saiakese lõppu. Võttes kohe ka kergest ärevusest kolmandast ampsu.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 10, 2009 8:39:05 GMT -5
"Jah," vastas Josh laialt naeratades. "Mul oli õigus.. Jenna on haiglas. Tuli alles sünnituselt."
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 10, 2009 8:43:08 GMT -5
"Aah.. Kui sa lähed siis hüppa enne lillepoest läbi ja osta talle lilli ja kuskilt osta veel mingi kommikarp või asi ka, aga enne kontrolli, et need oleks ikka täiesti alkoholi vabad," andis Lotte nõu.
ot. Ma lähen poodi jäätist ostma
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 10, 2009 8:45:26 GMT -5
Joshua silmitses Lottet mõistmatul ilmel ja noogutas lõpuks. "Ja kaisukaru. Kaks.. kaks karu.." pomises ta endamisi ja viis pilgu uuesti neiule. "Mul tuli üks idee, aga see võib väga veidralt kõlada."
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 10, 2009 8:58:09 GMT -5
Lotte noogutas. "Mis sul nüüd veel siis pähe tuli?" küsis neidis kerge kulmukortsutusega..
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 10, 2009 9:04:19 GMT -5
"Äkki sa tahaksid minuga kaasa tulla..?" pakkus Joshua. "Ma tean, et ma ei tunne sind üldse ja veel vähem tunneb sind Jenna, aga roosade karude välja valimine pole väga minu teema ja pealegi usun ma, et teil kahel oleks paljust rääkida."
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 10, 2009 9:09:08 GMT -5
Lotte jäi korra mõtlikuks. "Kui tal selle vastu midagi pole siis võib kah," lausus neidis ja kugistas oma kolmanda saiakese suht ruttu alla ja jõi mahla peale.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 10, 2009 9:11:33 GMT -5
"Väga tore.. aitäh sulle," lausus Joshua naeratades ja ulatas Charlottele käe, et teda püsti aidata.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 10, 2009 9:20:04 GMT -5
Lotte võttis oma käekotist ühe kilekotikese ja pistis sinna sisse oma viimase kreemisaia. Joonud ruttu alla ka mahla, võttis ta Joshua käest kinni ja vinnas end püsti.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 10, 2009 9:24:35 GMT -5
"On sul aimu, kus kaisukarusid müüakse?" uuris Josh muigega.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 10, 2009 9:28:04 GMT -5
"Mänguasjade poes muidugi, aga igatahes ühe karu ostan küll mina," lausus Lotte kindlalt.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 10, 2009 9:31:30 GMT -5
"Kui sa just nõuad," lausus Joshua naeratades ja noogutas leti taga seisvale naisele hüvastijätuks, sammudes ukse poole.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 10, 2009 9:40:43 GMT -5
Lotte noogutas ja järgnes siis Joshuale. "Lähme kaubamajja, kuna seal on üks ülimalt hea mänguasjade ja muude laste värkide pood," lausus Lotte muigega.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 11, 2009 4:38:01 GMT -5
"Ee.. okei.." lausus Josh muiates ja avas neiule ukse, astudes siis tema järel kohvikust välja.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 11, 2009 8:27:24 GMT -5
Lotte astus kohvikust välja ja vaatas Joshua poole. "Kas sa tulid autoga või jalutasid või millega üleüldse?" küsis neidis.
|
|
|
Post by Joshua McKinney on Oct 11, 2009 9:31:32 GMT -5
"Autoga," vastas Joshua naeratades ja viitas eemal seisvale mersule, mis tee äärde pargitud oli.
|
|