|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 7, 2009 13:38:35 GMT -5
Lotte jõudis koju ja tal polnud küll õrna aimugi kas Alex oli kodus aga ta ise komberdas vaikides üles ja viskus siis voodile pikali. See koguaeg kahe inimese eest liikumine ja söömine ja joomine oli vägagi väsitav. Lotte lihtsalt lamas voodil ja vaatas lakke.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Oct 7, 2009 13:41:18 GMT -5
Alexander kuulis, kuidas välisuks paukus ja kellegi lohisevad sammud üleskorrusele läksid. Noormees naeratas ja järgnes sammudele kuni magamistuppa, teades, et Charlotte pikutab. Ja kui ta oli üle ukse läve piilunud, nägi ta tõepoolest, et Lotte vedeles seal. "Hei," lausus Alex naeratades.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 7, 2009 13:43:37 GMT -5
"Sauki kalli!" ütles Lotte rõõmsamalt ja naeratas, toetades end küünardele. "Tead, sa peaksid olema tõsiselt õnnelik, et sina ei pea meie last kandma," lausus neidis õrna muigega ja pani käe kõhule.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Oct 7, 2009 13:45:52 GMT -5
Noormees turtsatas ja liikus voodi poole, vajudes oma äsjase abikaasa kõrvale pikali ja oma käe tema kõhule pannes, "Aga nii ongi parem!" vastas Alex muheledes.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 7, 2009 13:48:02 GMT -5
"Jah, kuna see on nii kurnav," ütles Lotte ja ohkas. Ta surus Alexi põsele õrna musi ja naeratas. "Mis me huvitav talle nimeks võiks panna?" küsis Lotte ja viis pilgu oma kõhule. See, et laps oli tüdruk oli arsti juures juba kindlaks tehtud.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Oct 7, 2009 13:51:37 GMT -5
Alexander muigas, "Ee, kuna sina oled ka naissoost, siis pead SINA talle nime valima, lõpp-punkt... Ja ära tule ütlemagi, et sina pead kõike otsustama... Lõppude lõpuks valis lastetoa mööbli välja mina," õigustas Alex ennast.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 7, 2009 13:54:30 GMT -5
"Aga sa pead ikkagi oma arvamuse ütlema, kuna siis on aus, kuna mina ütlesin lastetoa koha pealt ära, et roosa mitte lilla vaid roosa ja ta on ka sinu tütar," õigustas Lotte omakorda ennast.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Oct 7, 2009 13:56:41 GMT -5
Alex pööritas silmi ja tõusis voodist. "Tõesta, et ta minu on. Ta võib sama vabalt ka olla selle Stuart'i oma." Alexander ohkas ja läks trepist alla elutuppa tagasi telekat vaatama.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Oct 7, 2009 14:01:30 GMT -5
Charlotte ohkas raskelt. Neidis tõusis väikeste raskustega püsti ja läks samuti alla elutuppa. "Sa tead, et ta on sinu oma, kuna sina oled see kes mult süütuse võttis ja sa oled seega ka ainuke kellega ma olen vahekorras olnud," lausus ta. "Pealegi.. Ära tuleta mulle Stuart'it meeldegi," lisas ta ohates. Ta polnud siiani rääkinud Alex'ile milline oli ta suhe Stuart'iga olnud.
|
|