|
Post by Lisette Walon on Oct 7, 2009 13:50:38 GMT -5
Lisette Walon ^.^..::Sõbrad::..Tuttav - Kuule, ma vist nägin sind seal?Tavaline sõber - Lihtsalt lahe vahest ringi hängida.Hea sõber - Mul on alati sinu jaoks aega.Lähedane sõber - Kindlasti üks nendest parimatest.Parim Sõber - Tead minu suurimaid saladusi, oled teinud minuga lollusi...::Vaenlased::..Vältimine - Võiksid minna teise ruumi...Tüütu - Kas keegi ütles midagi?Ebameeldiv - Palun, ära sunni mind temaga rääkima!Viha - Suhtlemine ainult eriolukorras aga ega ta niikuinii midagi tarka öelda ei oskaTõsine Viha - Kuule, ole hea ja sure ära...::Armusuhted::..Sisse Võetud - Armas oled Flirtimine - Ju näeb, mida aeg toob.Praegune Poiss/Tüdruk - Loodame, et igaveseks!Keelatud Armastus - Jaah, kahju, et ma sind enne seda bitchi ei teadnud...Üks Armastus - Minuga siin, praegu ja igavesti!Endine Tüdruk/Poiss – Muinaslugu, mis leidis endale kurva lõpu._______________________ Et ma sind enda nimekirja lisaksin, täida alljärgnev. Nimi - Vanus - Kes tahad olla? - Miks? - Esimene arvamus? - Praegune arvamus? - Väike ajalugu - [/i]
|
|