|
Post by Lavender G. Strep on Oct 9, 2009 14:39:34 GMT -5
Kell oli juba lähenemas veerand seitsmele, kui Lavender viimaks suht väsinud olenemisega lifti astus ning viienda korruse nuppu vajutas. Ohkega tõmbas ta oma juustest patsikummi ära ning sasis neid veidi parema käega, et need kenamini hoiaksid. Üle tütarlapse õla rippus kollane adidase spordikott ning tal olid seljas pikad helesinised teksad, lihtne valge maika ja roosa dressipluus, mille lukk oli eest pooleldi kinni tõmmatud. Kui lifti uksed uuesti avanesid, astus Lave sealt välja ja peatus enda korteri ukse ees, libistades võtme lukuauku ning keerates ukse lukust lahti. Ajal, kui ta ukse lahti lükkas ja ennast korterisse sisse libistas ilmus tema näole ka aeglaselt naeratus. Spordikott leidis endale koha esikus, ühes nurgas ning valged skeidid ukse kõrval, spetsiaalsel riiulil. Gabrielle ise vajus mugavalt elutoas diivanile pikali, silmad kinni.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Oct 10, 2009 13:37:16 GMT -5
Christopher naeratas, kui kuulis, et Lavender saabus koju ning kõndis siis elutuppa. "Hei, päikesekiir," muigas ta lõbusalt ja oli mõne hetke pärast juba diivanil, surudes enda huuled tervituseks Lavli huultele.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Oct 10, 2009 14:40:19 GMT -5
Lavender naeratas, kuuldes Christoph' sõnu ning ei vaevunudki silmi avama, kuna juba järgmisel hetkel tundis ta noormehe huuli enda omadel, kui viimane teda suudles. Kergelt vastas neitsik suudlusele ning eemaldus siis mõne hetke pärast, avades silmad ja naeratades Christo'le. "Hei," sõnas ta lühidalt ning torutas siis huuli. "Mis sa õhtuks soovid?" uuris Gabby vaikselt.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Oct 10, 2009 14:44:42 GMT -5
"Ma saan ka endale ise süüa tehtud. Mida pigem sina süüa tahad?" küsis Chris kergelt turtsatades ja Lavlit silmitsedes.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Oct 10, 2009 14:52:43 GMT -5
"Mmm," mõmises Lavender mõtlikult, silmi jälle kord kinni vajutades. "Mul on isu.. sinu järele," alustas neitsik, silmi avades, kuid vaid korraks, et Christoph' veelkord suudelda. "Kuid pärast võiks pastat süüa," lisas Lave naeratades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Oct 10, 2009 14:57:18 GMT -5
"Sinu soov on mulle seaduseks," ütles Christopher naeratades, sulgedes korraks silmad, kui Lavli enda huuled tema omadele vajutas. Noormehe käsi leidis üles Gabi juuksed ja ta naeratas kergelt, kui neid sasima hakkas. Danieli pilk kinnitus neiule.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Oct 10, 2009 15:17:01 GMT -5
Lavender naeratas õrnalt, kui Christo tema juukseid sassi ajas. "Ma armastan sind," sõnas Gabrielle, käsi ümber noormehe kaela libistades ning teda pikalt suudeldes.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Oct 11, 2009 0:54:11 GMT -5
"Samad sõnad sulle," muigas Christopher kergelt ja võttis Lavenderi ümbert kinni, tõstes ta õrnalt naeratades enda sülle ning eemaldudes siis paari sekundi pärast temast.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Oct 11, 2009 1:06:10 GMT -5
Suudluse lõppedes ei viitsinud Lavender hakata enda silmi avama ning toetas oma pea kergelt vastu Christo õlga. "Nüüd ma olen selles surm kindel: Carolin tõesti üritabki meid ära tappa," kurtis neitsik siis korraga, kuna seekordne trenn oli tõestiiiii väsitav olnud - nagu seda igal korral.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Oct 11, 2009 1:09:58 GMT -5
Christopher kergitas üllatunult kulme. "No siis hakkan mina teie trennis käima. Ja kui sa väga väsinud oled, siis ma ütlen talle, et võiks väike paus tulla," naeratas Christo lõbusalt, torgates sõrmed Lav'i juustesse.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Oct 11, 2009 1:19:45 GMT -5
"Armas sinust.. aga mis sa arvad, miks see läbi ei lähe?" küsis Lavender, enda hallikaid silmi veidikene paotades. "Ma tantsin edasijõudnute rühmas.. Viimane uus tuli meile juurde kaks aastat tagasi. Ma arvan, et sinul oleks rohkem pause vaja, kui minul või kellelgi teisel, kullake," selgitas Lave, vastust ootamata. "Kuid see on siiski sinust kohutavalt armas, et sa sellise variandi välja tõid," lisas neitsik naeratades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Oct 11, 2009 1:30:06 GMT -5
"Aga ma ei tule teie trenni. Ma vaatan akna tagant. Ja saadan su treenerile sõnumi, kui teil pausi vaja oleks," sõnas Christopher veidie mõtlikult, hoides käsi lõdvalt ümber Lavenderi, mis muidugi ei tähendanud, et ta tahaks, et tüdruk enam tema süles ei istuks. Hoopis vastupidi.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Oct 11, 2009 1:34:28 GMT -5
"Õigejaa, minu isiklik väike batman," sõnas Lavender naeratades, kui talle meenus see kunagine vestlus, kunagi ammu, kui nende suhe veel alguses oli. Täpselt nii tüdruk teda toona kutsunud oli - oma isiklikuks Batmaniks. "Tead, ma lähen pesema. Pesen selle väsimuse ära," lausus Lave, Christoph' huultele üht musi vajutades ning ennast tema sülest püsti ajades, ennast seejärel pikalt välja sirutades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Oct 11, 2009 1:38:42 GMT -5
Christopher tegi pähe kutsikasilmad, ajades käed laiali ja sirutades need Lav'i poole. "Eks sa siis mine," ütles ta lõpuks, naeratas kergelt ja viskas ennast paari hetke pärast diivanile pikali.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Oct 11, 2009 1:46:44 GMT -5
Lavender naeratas korra säravalt ning pigistas viivuks ühe silma kinni, kadudes seejärel vannituppa.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Oct 11, 2009 2:02:09 GMT -5
Christohper võttis laualt telekapuldi ja lülitas suure plasmateleri sisse, peatudes kanalil, millel käisid multikad. Ta muigas kergelt ning pani puldi enda kõrvale diivanile, jäädes ekraani silmitsema.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Oct 11, 2009 2:11:24 GMT -5
Möödus mõni aeg, kui oli viimaks uuesti kuulda vannitoa ukse avanemist ning sulgumist. Lavenderi pikad blondid juuksed olid niisked ning kergelt rätikuga kuivatamisest ka suht sassis ja ta oli pusa pealt ära võtnud, niiet nüüd olid tal seljas lihtsalt teksad ning valge maika. "Teletupsud?" lausus neitsik küsivalt lõbususega, kui ta elutuppa jõudis ning diivani ette, suht Christo pea lähedale, vaibale istuma vajus.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Oct 11, 2009 2:14:53 GMT -5
Chris torkas enda näo Lavenderi juustesse, vaadates mõne märja salgu vahelt ekraani. "Kui tahad, võime midagi muud vaadata," ütles ta kergelt muiates, asetades ühe käe Lav'i kõhule.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Oct 11, 2009 2:33:11 GMT -5
"Ei-ei-ei. Teletupsud sobivad," lausus Lavender naeratades ning kallutas enda pead veidi kuklasse, et ta saaks Christoph'le üht suudlust kinkida. "Nad on armsad," lisas tütarlaps säravalt, pilku hetke veel Christol hoides, kuid seda siis teleka poole tagas pöörates.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Oct 11, 2009 5:11:12 GMT -5
"Nagu sina," naeratas Christopher kergelt, masseerides veidike aega Lavenderi kõhtu ning muiates seejärel, lükates enda huuled neiu kaelale ning asudes sellele maasikat tegema.
|
|