|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 11, 2009 10:26:29 GMT -5
Siin foorumis on siis teemaks Portland'i linn Ameerikas, Oregon'i osariigis. 200r aasta juulis oli linnas 575 930 elanikku. Portland on U.S.A. kõige nö. rohelisem linn. See linn on uhke oma kaunite parkide üle ja siin on ka kõige parem kliima rooside jaoks. Sellest tuleneb ka üks selle linna hüüdnimesid: The City of Roses. Kõige populaarsemad hüüdnimed sellele linnale ongi Rose City, Stumptown, P-town, PDX, ja Little Beirut. Linnal on vägagi kirev ajalugu. Linna keskelt voolab Willamette jõgi. Linna juures on ka kolm ilusat mäge Mount Tabor Mount, Saint Helens ja Mount Hood. Meie foorumis on siis enamus elanikud 14-19.aastased, aga muidugi saab olla ka noorem või vanem. Siin on ka kool nimega Portland Public Schools. Siin on ka piisavalt vaba aja võimalusi ja kui miski on puudu saada mulle või Lav'ile PM. Enamus asjad siin siis peaks meie teada ka päriselt Portlandi linnas eksisteerima. Ma tean, et see tutvustus on nüüd lühikese võitu, aga kui mingid otsad jäid lahtiseks siis saada mulle PM ja kui mina neid otsi kokku sõlmida ei oska siis vaata kas leiad oma vastuse siit: en.wikipedia.org/wiki/Portland,_Oregon Seega, et meeldivat siinviibimist
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 11, 2009 10:48:34 GMT -5
Nii, mul tuli juba üks asi meelde. Nimelt see, et Portland'is on aasta läbi suht soe ja päikseline, aga talvel on natuke sombusem ja sajab vihma. Lund sajab siin vb kord aastas.
|
|