|
Layla
Mar 17, 2009 4:26:21 GMT -5
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 4:26:21 GMT -5
Layla Resist
Sõbrad
Nägupidi tunneme - näinud oleme, aga rääknud ei ole. Tuttav - Paar korda näinud, kõnelenud, kuid siiski veel liiga vähe.. Tavaline sõber - Hea vahepeal niisama lobiseda. Hea sõber - Mõnus aega koos veeta. Lähedane sõber - Omad naljad ja saladused... Hingesugulane- Mõistab mind igal juhul ning ma ei karda talle midagi rääkida. Saab aru minust poole lause peal. Parim Sõber - Tean sinust põhimõtteliselt kõike.
Vaenlased
Tüütu - Nojumal kao juba minema! Närviajav - Kui sa siin kaua passid, ei vastuta ma oma tegude eest. Vältimine - Ära sega mind, kui ma sind ignoreerin! Ebameeldiv - Kuidas saab üks isik nii nõme olla? Viha - Vuhh! Kes see haiseb? Täielik viha - Tee mulle teene ja SURE ÄRA!
Armusuhted
Salajane armumine - Meeldid mulle..Kahju, et sa ise seda ei tea. Silmarõõm- Kohe kui teda näen, lööb nägu särama, kõhust käib imelik jõnksatus läbi, ta naeratus on lihtsalt nii nunnu.. Sisse Võetud - Silma jäid, kutt.. Flirtimine - Sellega saavutab nii mõndagi... Praegune kaaslane - ilma ju ka ei saa. Keelatud Armastus - Miks ma sind küll peast ei saa? Eluarmastus - sa oled minu oma siin praegu ja igavesti! Kaugenev Armastus - Mida ma küll valesti tegin?
Et ma sind lisaks, postita palun järgnev informatsioon.
Nimi: Kes sa olla soovid: Miks: Esmane arvamus: Praegune arvamus: ____________________________
|
|