|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 8:53:43 GMT -5
"Kindel?" küsis Marianne igaks-juhuks üle ja kortsutas kulmu. Ta viis pilgu korraks pallile ja siis jälle kutile. Neidis kavatseski sinna niimoodi rätsepistesse istuma jääda, sest ta tundis ennast tõsiselt süüdi ja tal ei olnud hetkel tuju enam palli mängida.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 8:57:24 GMT -5
Alexander naeratas ja noogutas. "K õ i k o n k o r r a s!" kordas ja jäi Sophie't vaatama. Seda ei olnud ju raske uskuda, kuna see oli täiesti tõsi. Ta ei valetanud ja see ei olnud tõesti nii valus "laks".
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 9:04:34 GMT -5
"Siis on tore," sõnas Sophie ja vaatas muigega Alex'le otsa ning hakkas kergelt naerma. Seejärel ta hammustas alahuulde ja lõpetas naermise. "Sorry, sa oled lihtsalt nii naljakas," irvitas ta ja kergitas enda kulmu.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 9:09:36 GMT -5
"Ma võtan seda, kui komplimenti, usu mind," lausus Alexander Sophiele, kui talle kergelt silma tegi ja naerma hakkas. "Ei tegelt, mitte keegi pole mulle nii öelnud... See lause läheb ajalukku!" tunnistas Alex rõõmsalt, kui Mariannet irvitades jälgis.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 9:15:29 GMT -5
"Noh, ega ma seda halvaga ei mõelnudki, nii et jah," itsitas Sophie ja sasis harjumusest enda tumepruune juukseid ning hammustas alahuulde. Ta hakkas maast rohtu katkuma ja viskas seda kergelt muiates Alex'i poole.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 9:19:27 GMT -5
"Rohusõda? Issand, kui geniaalne," lausus Alexander, kui muiates käe läbi oma juuste tõmbas ja hetkeks tüdrukut vaatas. Ta püüdis rohutordi õhust kinni ja viskas selle muiates Sophie juustesse.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 9:24:06 GMT -5
Kergelt naerma hakates loopis Marianne rohuliblesid ikka veel Alex'i poole ja ei teinud välja, et tema juuksed neid üleni täis olid. "Ma olengi geniaalne," egotses ta itsitades ja tõmbas maast ära terve peotäie rohututte. Tüdruk tõusis püsti ja riputas mõned kuti juustesse ning ülejäänud rohutordi viskas ta lihtsalt Alexander'i peale. Seejärel hakkas ta megakiirelt kuhugile poole jooksma ja jäi siis seisma, näol särav naeratus.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 9:26:00 GMT -5
Alex raputas naerma hakates pead. "Õudselt tark sinust," lisas ta uhkelt muiates, kui terve käe rohtu täis võttis, püsti tõusis ja Sophie poole tormas. Ta asetas oma käed Sophie juustesse ja hakkas neid sasima nii, et rohulibled varsti iga juuksetuti alt välja paistsid.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 9:31:02 GMT -5
Sophie ristas uhkelt enda käed ja tõusis kikivarvukile nii, et ta peaaegu Alexander'st pikem oli. "Mina olen õel rohukuninganna ja sina oled minu hambaarstist teener, kes peab kogu aeg minu käsku täitma, eks?" sõnas ta lapsikult, sest hetkel ei tulnud talle midagi geniaalsemat pähe. Neidis tegi endale uhke näo ette ja jäi muiates Alex'it vaatama.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 14:31:51 GMT -5
"Olid ajad," ütles Alexander lihtsameelselt, kui irvitades oma käed rinnal ristas ja Sophie't silmitsema jäi. Jah - ta oli väiksena samamoodi teinud ja et ta liigselt mõtetesse ei vajuks, raputas ta pead ja hingas sügavalt sisse ja siis välja. "Hambaarstist? Hmm, huvitav," lausus Alex irvitades.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 15:02:56 GMT -5
Sophie näole ilmus kõver muie ja ta silmitses Alexanderit. "Noh, sa võid endale ise mingi ameti välja mõelda, eks," sõnas tüdruk ja istus maha.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:09:16 GMT -5
"Sõnnikuviskaja või vetsupuhastaja on ka ju päris väärt ametid, eksole?" päris Alex igaksjuhuks järgi, kui lootusrikka pilgu Sophie Mariannele viskas ja teda ootusärevalt silmitses. Ta hammustas õrnalt alahuulde, kui eemal olevat palli vaatas. Hetkel tal mängimiseks küll mingit erilist tuju ei olnud.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 15:12:45 GMT -5
Tüdruk nõjatus Alex'le lähemale ja hammustas alahuulde. Tal ei olnud mingeid kavatsusi. "Jaa, täitsa nunnud ju," sosistas ta ja irvitas, kui pilgu korraks pallile heitis. Tüdruk lasi enda silmadel üle staadioni käia ja vaatas siis uudishimuliku pilguga kutile otsa.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:15:05 GMT -5
Alex ei pannud tähelegi seda, et Sophie talle lähemale nõjutus ja vaatas uudishimulikult mööda staadionit ringi. "Muidugi oleks lahe ka olla günekoloog... Oh, minu eluunistus!" ütles Alexander lõpuks rõõmsameelselt, kui nimetissõrme suurest õnnest üles tõstis ja istuli maha istuma potsatas.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 15:21:21 GMT -5
Sophie surus enda nimetissõrme oimu kohale ja toksis seda. "Oota, mis asi see günekoloog oligi?" küsis ta irvitades ja sörkis palli juurde, võttis selle enda kätte ning jooksis Alex'i juurde tagasi. Ta istus kuti kõrvale ja hakkas palli nokitsema.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:26:22 GMT -5
"Sa oled liiga väike, et seda teada," lausus Alexander nukra näoga, kui naerma hakkas. Vetsuküürija, sõnnikuviskaja või günekoloog?! Hahaahaahhahaha! See oli tegelikult täielik nali, mille Alex oli suvaliselt välja mõelnud. Viies pilgu Sophiele ta naeratas kergelt.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 15:32:43 GMT -5
Tüdruk kergitas kulmu, kui Alex ütles, et ta on selle asja jaoks liiga väike. Ta võttis seda asja nagu isikliku solvanguna. "Ma olen kuusteist, Alex!" kiljatas ta ja kitkus maast paar rohututti ning viskas need kuti poole.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:34:40 GMT -5
"Ma olen kaheksateist ja mul on mõeldes meestele, kes vahivad, kas naiste lastega on kõik korras juba paha! Oh Sophie, oh Sophie, mis ma küll tegema peaks, et sa veidi suurem oleksid?!!?!?!?!?!" rääkis Alexander ja vaatas lõpuks Sophiele nutuselt otsa. Pannes käed peopesadele mängis ta, et vappub nutmisest.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 15:36:58 GMT -5
Õrnalt muiates jälgis Sophie kuti etendust ja pööritas silmi. "Pole õrna aimugi," sõnas ta ja viis pilgu Alexander'le, kes "nuttis".
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:43:10 GMT -5
"Kasva siis..." lausus Alexander siis rahulikult, kui rahunenult pea tõstis ja ühe nipsuga selle rohututi eemale lükkas oma peast, mille Sophie talle hetk tagasi sinna visanud oli.
|
|