|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 15:52:20 GMT -5
"Ma ju kasvan," sõnas Sophie lapsikult, kui järsku püsti tõusis ja ennast kikivarvukile ajas. Seejärel istus ta tagasi maha ja heitis ennast rohule pikali ning hakkas palli taeva poole viskama ja kinni püüdma.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:53:07 GMT -5
"Aga pikem ma olen sust ikkagi," ütles Alexander naerma hakates, kui oma pea imelikult kõrgele tõstis ja siis Sophie't silmitses.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 15:59:34 GMT -5
Sophie noogutas ja tõusis istukile. "Ammu teada," sõnas ta itsitades ja vaatas kutti, "Noh, räägi mulle, sul on juba tüdruk või?"
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 4:11:50 GMT -5
Veidi imelikult silmitses ta Sophie't, kui siis täiega köhima hakkas selle küsimuse peale, "Minul?! Ja tüdruk?! Hah, see oleks aasta nali!" ütles Alexander kergelt irvitades Sophiele.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 4:41:53 GMT -5
Sophie kortsutas kulmu ja pööritas silmi. "No keegi ju peab ometigi olema?" küsis ta, kui alahuulde hammustas. Ta heitis pikali ja hakkas jälle palli taeva poole loopima ja kinni püüdma.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 5:26:51 GMT -5
"Usu või ei, aga mul puudub see täielikult," lausus Alexander õlgu kehitades ja kiskus maast täiega rohtu ära, kui selle kõik Sophie vastassuunda viskas. Kahjuks oli aga tuul Sophie poole, nii et osa rohulibledest oli peagi Sophie kõhul.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 5:32:21 GMT -5
Itsitades pühkis Marianne enda pluusi puhtaks ja viskas palli järjekordselt taevasse. Ta püüdis selle kinni ja silmitses ärevalt Alexander'it. "Noh, kes sa siis olla tahad? Vetsuküürija või sõnnikuviskaja või hambaarst?" küsis ta lapsikult, kui enda ripsmeid plaksutas.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 5:37:26 GMT -5
"Sõnnikuviskaja, kas Oregonis on mõni laut, või midagi sellist või?" päris Alexander, kui eriti "huvitatud" näoga Sophiele küsivalt otsa vaatas.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 5:47:34 GMT -5
Sophie raputas pead. "Minu teada mitte," vastas ta ja hammustas alahuulde, et mitte itsitama hakata.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:11:35 GMT -5
Al surus solvunult käed rinnale, aga see solvumine ta näolt muutus peagi naeratuseks. "Ah, vahet pole... Ma ehitan ise siis... Kas sa tuleksid mu lauta traktoristiks?" küsis Alex peagii, kui Sophiele oma pruunide silmadega paluvalt otsa vaatas.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 7:16:13 GMT -5
Tütarlaps noogutas ärevalt pead ja silmitses Alexanderit. "Muidugi tuleksin," sõnas ta ja pilgutas kutile silma, "Ja millal sa seda asjandust ehitama hakkad?"
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:17:45 GMT -5
"Oota, ma mõtlen," lausus Alexander ja kratsis kukalt. Ta viskas end kõhuli pikali ja pani käed lõua alla toeks. "Homme oleks kõige ägedam juu," pakkus ta lõpuks, kui rõõmsameelselt Sophiele otsa vaatas.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 7:26:34 GMT -5
Sophie tõusis istukile ja vaatas kulmukergitusega Alexanderile otsa. "Homme?" küsis ta uudishimulikult ja lasi enda silmadel üle staadioni käia. "Natuke liiga vara ei ole või? Ei, tegelt, see on sinu otsustada," ütles ta siis itsitades, sest ta teadis, et kutt teeb nalja. Alex ei hakka ju ometi HOMME siia mingit talu ehitama?
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 7:33:00 GMT -5
"Kuidas sa julged minu otsustes kahelda?" päris Alexander, kui kergelt naerma hakkas ja Sophie't silmitses. Ta viis pilgu taevasse. Kell oli võibolla mingi viis, ja ta ei imestanudki seda.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 8:01:48 GMT -5
"Ma ei kahtlegi ju," sõnas Sophie enda ripsmeid plaksutades ja naeratas kutile säravalt, "Muide, millal sul siis traktoristi abi vaja on?"
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 8:04:30 GMT -5
"Kui mul homseks laut valmis saab, siis ülehomme tule kohale. Traktoriga," lisas Al täiesti tõsise näoga, aga naeru oli tal hetkel üsnagi raske kinni hoida.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 8:07:03 GMT -5
Sophie hammustas tugevalt alahuulde, et mitte naerma hakata. "Traktoreid on palju," sõnas ta siis tõsiselt ja mängis "kõiketeadjat". "On olemas murutraktor ja.." ütles Marianne ja rohkem traktoriliike ei tulnudki talle meelde.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 8:14:15 GMT -5
"Aga ma tahaks seda traktorit, kuhu saab šhitta peale panna ja..." sõnas Christopher, kui Sophie't paluvalt vaatas.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 8:20:13 GMT -5
Ot, Christopher? =D
"Kindel, et selline traktor on olemas?" küsis Sophie ja tiris maast enda näppude vahele paar rohututti. Ta viskas need Alexanderi poole ja hakkas vaikselt itsitama.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 13:20:30 GMT -5
OH: Ah, fakk, ma mõtlesin muule sel hetkel, kui postitasin "Noh... Kui muidu ei ole, siis ma loodan, et on," lausus Alex kergelt õlgu kehitades, kui siis rohututid jälle õhus kinni püüdis.
|
|