|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 4:47:38 GMT -5
Lükates jalaga enda palli edasi, suundus Sophie värava poole. Nüüd hakkas ta täiel kiirusel jooksma ja andis enda pallile tugeva hoobi, mille tõttu see otse väravasse lendas. Tüdruk muigas ja sörkis palli juurde ning hakkas teda jalaga väravast välja ajama. Ta valis endale koha, mis oli u. 10 meetrit väravast eemal ja saatis palli värava poole, mis jälle loomulikult sisse läks.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 4:54:17 GMT -5
Alexander oli juba kõike eemalt pealt jälginud, kuni lõpuks end pingilt püsti ajas ja väravani jalutas. Ilma midagi ütlemata ajas ta jalaga palli väravast välja ja tormas seda edasi lükates väljaku keskele. Ta jättis palli sinna seisma ja jalutas ise sellest viis meetrit eemale. Lõpuks ta tegi paar sammu ja virutas jalaga vastu palli. See lendas õhku ja maandus mõne sekundi pärast väravas. "Mm, vabandust, ma ainult laenasin..." sõnas Alex vabandavalt tüdrukule, kelle pall see üsna tõenäoliselt tegelikult oligi.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 5:01:09 GMT -5
Sophie jälgis palli, mis väravasse lendas ja jooksis selle juurde, pannes jala pallile ja uudishimulikult võõrast kutti silmitsedes. "Ei, pole midagi," sõnas ta ja virutas pallile jalaga ning see lendas täpselt tüübi jalgade juurde, "Sa võid seda kasutada, kui tahad."
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 5:12:23 GMT -5
Alex muigas kergelt ja noogutas tänulikult. "Olgu, aitäh. Ma tavaliselt ei võta teiste palle ilma luba küsimata," lausus Alexander endiselt vabandava näoga. Tõmmates rohkem dressipluusi käiseid ülespoole viis ta pilgu üle terve jalgpalli platsi. "Ahjaa,... - ma olen Alexander!" tutvustas ta ennast lõpuks, kui pallile ühe üksiku hoobi andis.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 5:18:01 GMT -5
Sophie vaid noogutas ja silmitses Alexander'it. "Sophie Marianne, sõpradele lihtsalt Sophie või Mar," tutvustas ta ka end ja viis pilgu korraks enda pallile, mis värava poole veeres. "Kui sa viitsid, siis me võime mängida.. Ee.. Et ma olen väravavaht ja sina proovid siis väravasse lüüa," sõnas neiu ja sörkis värava ette ning silmitses poissi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 5:21:49 GMT -5
Poiss tõstis oma pilgu, kui Sophie't hindavalt vaatas ja noogutas tagasihoidlikult peaga. "Jaa... Ja pärast võime me vastupidi teha," lausus Alex. Ta taganes paar sammu ja tõmbas samas jalaga palli kaasa. Lõpuks jäädes väravast umbes viieteistkümne meetri kaugusele, pani ta palli ilusti maha. Taganedes veidi oli ta pilk pallil, kuni siis hoogu võttis, jooksis ja pallile mitte just eriti tugeva hoobi andis. Imekombel lendas see Sophie jalgade vahelt läbi. Alexandri nägu kattis tagasihoidlik naeratus.
OT: Ma sööma (a)
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 5:29:21 GMT -5
Marianne oli täpselt sellel ajal kõrvale vaadanud, kui Alexander pallile hoobi andis ja see tema jalgade vahelt läbi lendas. Ta võpatas, kui pall tema jalgu riivas ja võttis siis irvega palli väravast välja. "Noh, ma pean ütlema, et ma ei ole eriti väga hea väravavaht," lausus ta naeratades ja pani palli maha ning lõi selle jalaga Alex'i poole. Mõne hetke pärast peatus see poisist umbes kaks meetrit eemal. "Alati on mul vaja kuskile vaadata või midagi teha ja siis pall lähebki väravasse," sõnas Sophie kerge muige saatel.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 5:42:03 GMT -5
Alexander tegi hüppe ja püüdis palli peatada, kuid ikkagi lendas see temast umbes 200 sentimeetrit eemale. "Ei ole usutav... Sa lihtsalt pead keskenduma, oskustes ei ole siin midagi," lausus Alex leebelt Sophiele naeratades. "Proovime veel?" lisas ta küsivalt, kui ootavalt tüdrukule otsa vaatas.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 6:22:04 GMT -5
Neiu noogutas ja silmitses naeratades Alexander'it. Ta võttis endale kõige mugavama poosi sisse ja püüdis seekord palli peatada ning proovis enam mitte kuhugile vaadata või midagi teha. Sophie jälgis ootusärevalt ja tähelepanelikult palli, viies pilgu ka korraks kutile.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 7:14:14 GMT -5
"Kujuta ette, et see väljak on rahvast täis, igast kaamerad ja nii... Siis sa ei saa kuhugi vaadata, kui sa meeskonna nimel mängid," soovitas Alexander ja naeratas julgustavalt. "Minul see AITAS," mõtles Alex, kuna jah, ta polnud ikka täiega kaua aega jalkat mänginud... Ta tegi kaks sammu, kui siis palli nii kõvasti lõi, kui jaksas. See lendas värava poole. Alex silmitses ootusärevalt Sophie't.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 7:18:57 GMT -5
Kuna tuli madal pall, keskendus Sophie väga ja kükitas maha. Teda ei huvitanud, kas ta saab haiget või mitte, aga pall oli vaja kinni püüda ja siis.. Pall lendas täpselt vastu Mar'i ribide keskkohta ja tüdruk surus enda käed palli peale, kuid tal jäi hing kinni, sest Alexander oli seda ikka täiest jõust löönud. Ta püüdis hingata, kuid see oli võimatu.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 7:23:46 GMT -5
"Liiga kõvasti lõin," mõtles Alex vihaselt, kui kiired sammud Sophie poole seadis. Ta kükitas tüdruku ette maha. "Püüdsin sind õpetada, aga tapsin su peaaegu ära," tunnistas Alex õnnetult, kui Sophie't silmitses ja kukalt kratsis. Ta võttis vaikselt palli Marianne käest ära ja viskas selle suure kaarega eemale. "Sa oled ikka näost jumalasta valge!" lisas Alexander, kui ohates Sophiet silmitses. "Anna andeks... Jalkas võin ma tugev olla, aga lohutamises? Ei..."
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 7:29:25 GMT -5
Lõpuks sai Sophie enda hingamise korda ja vaatas Alexander'le muiates otsa. "Pole midagi. Näed, ma olen täitsa okei," irvitas ta siis ja tõusis püsti, kuid surus enda käe sellele kohale, kuhu pall oli just lennanud. "Nüüd on minu kord," lausus Marianne ja sörkis palli juurde.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 7:32:17 GMT -5
"Tead, sa ei pea üldse enam palli mängima... Minuga, noh," pomises Alexander, kui siis Sophiele ühe muretseva pilgu heitis ja värava juurde sörkis. Ta lükkas end põlvedest natuke alla ja surus käed puusadele, jäädes ootama, kuna Sophie oma löögi teeb.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 7:36:52 GMT -5
"Kui sa selle pärast muretsed, siis võid kindel olla, et ma ei tee sulle tagasi, eks," irvitas Sophie ja lükkas enda jalaga palli väravast natuke kaugemale. Seejärel tegi ta ühe löögi ja pall hakkas värava poole lendama.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 7:42:27 GMT -5
"Tee sajakordselt..." lubas Alex, kui kergelt naeratades suud maigutas ja silmitses seda, kuidas pall tema poole tuleb. Ta silmitses, kuidas see kullikiirusel tema poole vihiseb ja Alexander tegi ühe hüppe õhku, et palli jalaga tõrjuda, kuni... Kuni Alex sellega vastu nägu sai ja maha kukkus, pall tema järel.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 7:46:04 GMT -5
Sophie kohkus ja ohkas, kui ta tulistjalu Alex'i poole jooksma hakkas. "Kuule, palun vabandust. Ma ei sihtinud su nägu ja ei kavatsenudki sulle kuidagimoodi tagasi teha," sõnas ta ja urgitses taskust igaks-juhuks salvrätipaki välja, juhuks, kui kutil ninast verd jookseb. Marianne kükitas Alexander'i kõrvale maha ja viskas talle salvrätipaki.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 7:58:40 GMT -5
"Ei ole viga," sõnas Alex ainult, kui katsus nina ja silmitses oma kätt. Verd ei tulnud ja ta viskas paki salvrätte Sophiele tagasi. Seejärel ta tõusis püsti, kui palli silmitses ja selle Sophie ette tagasi lükkas.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 8:02:44 GMT -5
"Ausalt ka.. Ma ei kavatsenud sulle tagasi teha. Pealegi, see oli minu süü, et ma selle palli kinni püüdsin," sõnas Sophie vabandavalt, kui salvrätipaki tagasi enda taskusse lükkas. Ta naeratas Alex'le ja virutas palli lihtsalt väravasse ning istus maha rätsepistesse.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 8:47:02 GMT -5
Alex raputas tagasihoidlikult pead ja naeratas siis hetkeks. "Ma ju ütlesin, et ei ole hullu," kordas Alexander, kui oma üsna külma käe ninale surus ja vaikselt irvitas. Ta ei tahtnud teada, kui punane see hetkel olla võiks, aga tal ei olnud ju valus, nii et ei ole hullu.
|
|