|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 4:25:29 GMT -5
"Ma lihtsalt küsin, et kas ma peaks mingi natuke uhkema riietuse panema?" küsis Lotte. Ta ei aimanud midagi, aga ta lihtsalt küsis igaksjuhuks.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 4:31:23 GMT -5
Alex silmitses Charlotte't, kui pead raputas: "Uhkelt? Ei. Minujaoks oled sa kõikides riietes ilus," lausus Alexander, ja seda mõtles ta täiesti tõsiselt. Ta naeratas. "A muide... Ma pean vahepeal ära käima," lisas ta, kui süütult enda ette vaatas.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 4:34:19 GMT -5
"Okei ja seda sa juba tead, et võid mu auto võtta. Ma ise ei lähe nagunii kuskile. Kui siis ainult pärast korra poest süüa tooma," lausus Lotte muigega. Ta sõi oma helbeid edasi ja üpris ruttu.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 4:37:03 GMT -5
Alexander ainult noogutas. Kuna tal oli väiksem kauss, kui Lotte'l, sai tema kauss ka kiiremini tühjaks ja peagi oligi Alexil söödud. Ta vaatas naeratades Charlottele otsa, kui nõudepesumasinani jalutas ja sinna oma lusika ning kausi sisse surus. Jalutades tagasi toolini, istus ta sinna ja jäi Lottele otsa vaatama.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 4:41:15 GMT -5
Kuna Lotte'l oli suur isu oli kauss varsti tühi ja ta pani lusika ja kausi masinasse.Neidis võttis eilsed nõud sealt välja ja pani need kappi. Siis istus ta ohkega toolile tagasi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 4:44:36 GMT -5
"Ja nüüd...?" päris Alex, kui Lottele mesimagusa naeratuse saatel otsa vaatas. Ta ei oodanudki tegelikult midagi erilist, lihtsalt, ta ei saanud seda küsimust ka küsimata jätta. Huvitatud pilgul vaatas ta köögis ringi.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 4:46:58 GMT -5
"Ära minult küsi," ütles Lotte ja sasis natuke pead.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 4:49:24 GMT -5
Turtsatus kostus üle Alexandri huulte, kui ta oma pilgu enda ette viis, "Kelleleltki teiselt ju küsida ei ole," sõnas Alex õlgu kehitades. Ta toetas oma pea kätele.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 4:56:54 GMT -5
Claudia vaid noogutas. Neidis haigutas korra natuke ja jäi siis Alexit sõna otseses mõttes jõllitama. Siis aga hakkas ta irvitama.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 4:59:10 GMT -5
"Ja mida meie Charlottekesekesekene irvitab siin?" päris Alex kergelt muiates, kui oma pilgu Lottele viis ja teda silmitses. Surudes käed rinnale ei kadunud muie ta näolt. Ta vaatas vaid kergelt nohisedes ringi.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 5:03:29 GMT -5
"Ma ei tea, aga mul on lihtsalt naljakas ja ma olen niiiiiiiiiiiiiiiiii õnnelik," lausus Lotte püsti hüpates ja kepseldes Alexi juurde. Ta kallistas Alexit kõvasti. "Sa ju ikka tead, et ma sind armastan," ütles Lotte..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 5:08:04 GMT -5
"Ja mina armastan sind. Hullupööra," lausus Alexander, kui Lotte't kallistas ja tüdruku endale sülle tõmbas. Seejärel ta suudles Charlotte't ja naeratas õnnelikult.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 5:11:15 GMT -5
Lotte naeratas õnnelikult ja suudles Alexit vastu. Ta tõesti polnud nii õnnelik olnud. Kõik oli lihtsalt ideaalne..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 5:15:53 GMT -5
Al pani oma käed Charlotte alaseljale, kui teda õrnalt enda vastas hoidis. "Ma ei taha sinust lahti lasta," lausus Alexander irvitades. Ta kartis, et Lotte lihtsalt läheb tema juurest ära nagu Layla ja see mõte pani teda ohkama.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 5:21:37 GMT -5
"Ma ei jäta sind kunagi, kui sina mind ei jäta," vandus Lotte ja naeratas. Ta poleks kunagi Alexit maha jätnud ja ta poleks kunagi suutnud edasi olla kui Alex oleks tema maha jätnud..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 5:23:38 GMT -5
"Ma kordan jälle, et ma armastan sind," lausus Alexander, ja irvitas salakavalalt. Ta riivas oma huultega Charlotte laupa, kui teda õrnalt kallistas ja naeratas.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 5:26:34 GMT -5
"Ja teadagi, et mina sind ka," ütles Lotte naeratades. Ta itsitas veidi ja tegi Alexi põsele musi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 5:34:52 GMT -5
"Nojah, see pole vist enam uudis," teatas Alexander naerma hakates, kui Lotte juukseid sasis.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 5:37:23 GMT -5
Lotte itsitas natuke ja libistas oma käe Alexi juustesse.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 5:38:50 GMT -5
Alex muigas, kui oma käe tüdruku seljale pani ja teda sealt kõdistas. Seejärel hammustas ta alahuulde ja torkas oma nina Charlotte pruunidesse juustesse..
|
|