|
Post by Christopher Strep on Mar 14, 2009 12:47:28 GMT -5
Chris tõusis ka diivanilt püsti ja kõndis selga kratsides Lavender'le kööki järele. Kui ta sinna oli jõudnud, toetas poiss ennast pliidi vastu ja jäi naeratades neiut silmitsema.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 14, 2009 12:50:45 GMT -5
Lavender seisis hetke keset kööki, justkui suutmata otsustada, mida ta õieti nüüd tegema peaks. Kuid siis sammus tüdruk külmkapi juurde ning võttis sealt välja mahlapaki. Selle lauale asetanud ning siis kaks klaasi välja võtnud, pööras Lavlii pilgu küsivalt Christo'le. ,,Soovid ikka ka ju, eks?'' küsis ta igaksjuhuks üle, mahlapakilt korki pealt keerates.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 14, 2009 13:03:03 GMT -5
Chris vaid noogutas ja silmitses Lavlit ärevalt. Ta jalutas neiu juurde, võttis tema lõuast õrnalt kinni ja tegi tema huultele väikese musi ning võttis viisakusest Lavender'lt mahlapaki käest ja kallas tütarlapsele mahla. Christopher valas ka enda klaasi mahla ning võttis ühe sõõmu.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 14, 2009 13:08:25 GMT -5
Lavender naeratas kergelt, kui enda, nüüd mahla täis, klaasi huultele tõstis ning sealt ühe kerge ja mõnusa lonksu rüüpas. Seejärel klaasi tagasi lauale asetanud, vinnas tütarlaps ennast ettevaatlikult laua peale istuma, mahlaklaasist nii poole meetri kaugusele, ning silmitses muigega Christo't. ,,Tead, et sa jäid kuidagi kahtlaselt vaikseks praegult,'' märkis tüdruk viimaks.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 14, 2009 13:16:59 GMT -5
Chris astus Lavender'le nii lähedale, kui võimalik ja naeratas. "Tõesti? Enda arust olen ma küll päris jutukas," irvitas ta ja haaras kinni Lav'i käest ning istus neiu kõrvale.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 14, 2009 13:27:44 GMT -5
Lavender nihutas ennast imevähekene veel Christopheri poole, kui poiss tema kõrvale lauale istus, nõnda, et nende vahele jäi meibi pool millimeetrit, kui sedagi. ,,Mina ütleks, et hetkel see nii ei ole,'' mainis tüdruk lihtsalt. Gabrielle tõstis käe, millest Christo kinni kinni hoidis, üles, asetades nõnda poisi käe ümber enda õlgade.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 14, 2009 13:38:21 GMT -5
Christopher kehitas õlgu ja naeratas, tõmmates Lavender'i tugevalt enda vastu. "Nojah," lausus ta ning vaatas neiule otsa, "Võib-olla on see hetk lihtsalt nii hea, et mul ei ole lihtsalt midagi öelda."
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 14, 2009 13:42:20 GMT -5
,,Armas,'' märkis Lavender ning riivas siis korraks oma huultega poisi omi. ,,Kuid mitte väga veenev,'' lisas tütarlaps naeratades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 14, 2009 13:48:01 GMT -5
Christopher hakkas kergelt turtsuma ja jälgis Lavender'it. "Noh, sinu jaoks võib-olla tõesti mitte," sõnas ta irvitades ja surus enda huuled neiu omadele ning sulges enda silmad.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 14, 2009 13:57:51 GMT -5
Lavender muigas Christo sõnade peale ning suudles poissi. Siis aga vähertas tema käsi, kõlas kolks, ja laud valgus mahla täis. ,,Uuupss,'' pomises tütarlaps Christopherist eemale tõmbudes ning siis ümberaetud mahla klaasi ja enda niiskeid teksasid silmitsedes.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 16, 2009 11:45:22 GMT -5
Christopher sulges enda silmad, kui tema huuled Lavender'i omadega kokku puutusid, kuid ta avas need kohe, kui mingi kolks käis. Poiss hüppas laua pealt maha ja silmitses muiates Lavenderit, kelle püksid mahla täis olid. "Ma olen ohtlik,"[/cplor] pomises ta ja vaatas köögis ringi. Chris jooksis paberkäterättide juurde ja tõmbas sealt paar tükki ning jooksis tagasi. Ta andis neiule mõned ja hakkas ülejäänudega lauda pühkima.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 16, 2009 11:52:12 GMT -5
Lavender turtsatas vaikselt ning libistas ennast laua pealt maha, üritades Christopheri antud paberkäterättidega kuidagi viisi enda teksasid päästa, kuigi see oli ilmselgelt mõtetu. ,,Noojahh. Teine kord tuleks lihtsalt kas klaas enne tühjaks juua või see väheke kaugemale asetada,'' arutles tüdruk muigega ning võttis siis kuti käest paberid, millega viimane lauda kuivatas. ,,Lase, mina,'' sõnas Gabrielle ning lõpetas ise laua kuivatamisega, visates seejärel mahlast läbiligunenud paberkäterätid prügikasti. Lavlii viskas taaskord pilgu enda märgadele teksadele.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 17, 2009 13:56:28 GMT -5
Chris lükkas enda käe korraks Lavenderi laubale ja muigas. "Ma näen, et sa oled nüüd terve ja ma hakkan vist minema," sõnas ta, kui esikusse lonkis ja enda skeite jalga sikutama hakkas.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 17, 2009 14:01:33 GMT -5
Lavender vajus näost ära, kui ta neid sõnu kuulis ning tormas siis poisile järgi. ,,Ma ei ole kohe üldse terve. Pealegi, ronin ma aknast välja, kui sa nüüd ära lähed,'' lausus tüdruk ähvardavalt sõrmega vibutades, ise ennast samas vastu esiku seina toedates.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 17, 2009 14:22:30 GMT -5
Christopher jättis enda skeidid sinnapaika ja nõjatus Lavenderile lähemale ning võttis kinni tema pihast ja tõmbas teda enda vastu. Ta vajutas enda huuled neiu laubale ja eemaldus mõne sekundi pärast. "Sel juhul ma pean siia ööseks jääma," sõnas ta naeratades ja võttis teise käega Lavli käest kinni.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 17, 2009 14:25:41 GMT -5
Lavender üritas ennast tagasi hoida võidukalt naeratamast ning piirdus ühe väikese naeratuse vinega. ,,Sedasi on juba parem,'' märkis tütarlaps kergelt noogutades, enda pead hetkeks Christo õlale toedates.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 18, 2009 10:58:05 GMT -5
Christo vedas Lavenderi tagasi elutuppa ja pani ta diivanile istuma. Ta sättis teki tüdrukule peale ja silmitses teda muigega. "Ja nüüd peab haige laps natuke jälle magama," ütles ta.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 18, 2009 11:00:16 GMT -5
Lavender torutas pahuralt huuli. ,,Millega ma nüüd selle ära teenisin? Et ma diivanil magama pean?'' küsis tüdruk suurte silmadega Christo'le otsa vaadates ning käsi teki peale tõstes ja risti surudes.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 18, 2009 11:03:52 GMT -5
Kergelt irvitades kükitas Christo diivani kõrvale maha ja tegi selle lahti nii, et see oli nüüd palju suurem. Ta heitis diivanile pikali, asetas käe ümber Lavenderi piha ja surus enda huuled neiu laubale.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 18, 2009 11:05:59 GMT -5
Lavender muigas. ,,Ookkeeii, nii võin ma selle isegi üle elada,'' märkis tütarlaps ennast Christo'le võimalikult lähedale nihutades.
|
|