|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 9:15:49 GMT -5
Chris oli juba peaaegu igale korteriuksele koputanud ja siis naerdes ära jooksnud, kuid üks korter oli veel jäänud. Viimane korter asus täpselt tema korteri kõrval, ehk siis nad olid naabrid. Christian võttis julguse kokku ja astus korteri ukse taha, koputas siis sellele ja irvitades peitis ennast seina taha. Ta ootas, kuni uks lahti tehakse ja siis pettunult ära minnakse.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 9:19:19 GMT -5
Lavender viskas tüdinult ajakirja käest ning tõusis siis püsti. Mamps oli mingil pagana interviuul ja paps järjekordsel fotosesioonil.. Jordan võis olla kurat teab kus. Tüdinult juukseid sasides sammus Gab ukseni, kuhu hetk tagasi koputatud oli, keeras ukse lukust lahti ning avas selle, astudes järgmisel momendil tühja koridori. ,,Ooookkeeiii,'' venitas ta õlgu kehitades ning pöördus siis ümber, et tagasi tuppa minna.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 9:33:05 GMT -5
Kulmi kergitades ja tuttavat häält kuuldes piilus Chris seina tagant välja. Ta oli väga imestunud, või õigemini šhokeeritud. "Lavender? Mida sina siin teed?" küsis ta uudishimulikult, kui lõpuks peidupaigast välja astus ja tüdrukut silmitses.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 9:35:33 GMT -5
Lavender peatus poole sammu pealt ning pöördus kannalt ringi, komistas ja kukkus uksematile istuli. ,,Christo? Eeehh.. ma elan siin nagu omaarust,'' vastas tütarlaps väikese segadusega, silmitsedes poissi, kes oli just nurga tagant välja astunud.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 9:41:18 GMT -5
Christopher kõndis irvitades Lavenderi juurde ja tõmbas ta püsti. "Elad siin?" küsis ta imestunult ja heitis pilgu korraks Gabby uksele ning siis enda uksele, "Lahe, ma ka."
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 9:43:08 GMT -5
Lavender tõusis tänulikult poisi abiga püsti ning tagurdas siis üle ukse läve, jäädes siis seisma. Silmitsenud seejärel kordamööda vastasust ja Christo't, vedas tütarlaps pea viltu. ,,Sa teed nalja, onju?'' küsis ta äkki.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 9:51:23 GMT -5
Christopher kergitas kulme, kui Lavender niimoodi reageeris. Ta astus tüdrukule sammu lähemale ja jäi teda pikalt vaatama. "Ei tee, kusjuures," tõestas Chris ja naeratas säravalt, "Nii, ja nagu ma aru saan, siis sul on vist keegi külas ja ma teen vehkat," sõnas ta pettunult naeratades, kui Lavenderi korterist kellegi häält kuulis ja aru ei saanud, et see oli televiisor.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 11:56:23 GMT -5
Lavender turtsatas, kui ta mõistis, et Christo rääkis televiisorist, mille ta käima oli jätnud. ,,Jaa kindlasti.. Leonardo Dicaprio on hetkel isiklikult minu elutoas.'' Lavlii silmitses lõbusalt Christopheri ning viipas siis kergelt käega, märgiks, et ta võib sisse tulla. ,,Kui sa juhuslikult kusagile minemas polnud. Ma mõtlen.. Jäi mulje, nagu oleksid sa just lahkuma suundunud..'' ta noogutas nurgale, kust Christo just välja oli astunud. ,,Keegi otsustas ennist lolli teha ning koputas uksele ja tegi vehkat..'' rääkis ta üsna kergel toonil edasi ning ootas endiselt, kas Christo kavatseb sisse tulla või mitte.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 13:08:49 GMT -5
Kergelt irvitades astus Christopher sisse. Ta võttis jalast ära enda mustad skeidid ja jäi uudishimulikult Lavenderit silmitsema, et mida nüüd edasi tuleb teha või kuhu minna. Seejärel vaatas ta korraks ümbrust ja tema pilt peatus jälle Gabrielle'l.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 13:19:10 GMT -5
Lavender sasis hetkeks kergelt enda punaseid juukseid, jälgides, kuidas Christo oma skeidid jalast võttis. Seejärel tekkis üsnagi ebamugav ja omamoodi isegi naljakas vaikus. ,,Ma arvan, et lähme parem elutuppa,'' pomises tütarlaps viimaks, suundudes ees elutuppa, kus ta ennist diivanil pikutanud oli ning ajakirja sirvinud. Telekas mängis mingit filmi, mida Lavlii kordagi vaadanud polnud. Pigem käiski see vist kära tekitamiseks. ,,Tunne ennast nagu kodus. Soovid midagi.. Mahla?'' Lavender saatis oma pilgu Christopheri poole.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 13:46:00 GMT -5
Christopher raputas pead ja kõndis Lavenderi järel elutuppa ning silmitses ümbrust. "Kena," tõi ta kuuldavale ja "kinkis" neiule särava naeratuse. Chris potsatas diivanile istuma ja jäi siis muiates telekat vaatama, kuid varsti tõusis ta püsti. "Ja kus sinu tuba on? Siis ma tean, millisesse aknasse öösiti kive visata," irvitas ta ja tõusis mõne sekundi pärast uuesti püsti.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 13:53:34 GMT -5
Lavender muigas Christopheri küsimuse peale ning võttis siis poisi käest kinni, juhatades ta tagasi koridori ning siis trepist üles ja viimase ukseni. Vajutanud lingi alla, astus tütarlaps eest, lastes poisi enda ees uksest sisse.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 13:58:04 GMT -5
Christopher pigistas õrnalt Lavenderi kätt, kui too tema käest kinni võttis ja teda teisele korrusele tiris. Kui nad ukse juures peatusid ja tüdruk selle lahti tegi, lükkas Chris Gabby õrnalt sisse ja muigas ning astus ka ise tüdruku tuppa. "Daamid enne," sõnas poiss uhkelt ja tegi Lav'le silma. Ta surus enda käed taskusse ja kõndis lähima akna juurde, vaadates sellest välja ning mõeldes, et kuhu ilmakaarde Lavenderi tuba jääb. Niimoodi on ju kergem öösel talle serenaadi laula.ot: irw..
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 14:02:06 GMT -5
Lavender muigas lõbusalt, kui Christo ta siiski tema ees sisse lükkas. Kui poiss akna juurde suundus, potsatas tütarlaps ise samas enda voodile rätsepaistesse istuma, jälgides kutti naeratuse saatel. ,,Keegi jäi nüüd mõttesse,'' märkis Gabby viimaks, peale mõningast vaikust.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 14:07:55 GMT -5
Christopher muigas endamisi. "Mjah, ega sa ei oska öelda, mis ilmakaarde su aken jääb?" küsis ta vaikuse lõhkumiseks naeratades Lavenderilt, kuigi ta kavatses selle ise välja mõelda, "Ma kavatsen tulla ja sulle öösel serenaadi laulda."
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 14:12:27 GMT -5
,,Idasse..'' vastas Lavender pikemalt mõtlemata ning ajas ennast siis voodist püsti ja astus samuti akna juurde. ,,Serenaadi? Oeh, tead, et ma ei soovitaks seda teha,'' lausus ta vaikselt ning naeratas kergelt. ,,Jordanile ei meeldi, kui ta üles äratatakse,'' lisas tütarlaps.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 14:15:26 GMT -5
Christopher oli nördinud. "Ma teadsin, et sul on poiss olemas," rääkis ta kurvalt ja astus aknast paar sammu eemale ning istus Lavenderi voodile, "Aga ma tulen ikka."
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 14:17:29 GMT -5
,,Tolvan,'' pomises Lavender lõbusalt, Christopheri kõrvale istuma potsatades ning siis ennast pikali visates, pilk lael. ,,Jordan on mu v e n d,'' lausus tütarlaps aeglaselt, viimast sõna eriti rõhutades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 14:22:28 GMT -5
Christopheri nägu muutus rõõmsaks ja tema suunurgad tuksatasid ülespoole. "Oojess, siis on mul ju võimalus, kas pole?" sõnas ta irvitades ja jäi Lavenderit uudishimulikult vaatama.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 12, 2009 14:26:35 GMT -5
,,Ohh, muidugi,'' mõmises Lavender hajameelselt, kuid tõusis siis üsna kiiresti istukile, suured pruunid silmad Christohperile pööratud. ,,Võimalus? Mida?'' Tütarlaps oli üllatavalt ruttu segadusse sattunud.
ot. ma minema nüüd.. Bunny lööb mu muidu maha..
|
|