|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 15:28:26 GMT -5
"Kindel? Su ema ja vend ja isa pahandama ei hakkaks, et sa juba poisse koju tirid?" küsis Christopher uudishimulikult. Ta viis pilgu veel korraks uksele ja avas akna, ronides sellest poolenisti välja.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 15:32:31 GMT -5
,,Juba? Hallo Christo.. Ma olen kuusteist, mitte tita. Ja sa tõesti ei taha seda teha!'' teadvustas Lavender üle toa akna juurde tormates ning üritades Christopheri tagasi sisse tõmmata.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 15:38:38 GMT -5
Chris ronis sisse tagasi ja muigas. Ta ronis aknast välja ainult selleks, et näha, mida Lavender nüüd teeb. "Noh, vaatame, mida su vend nüüd teeb," ütles ta siis irvitades ja võttis Gabby käest kinni ja hakkas teda trepist alla tirima. Lõpuks nad jõudsid alla ja Christopher suundus kööki, nähes seal ühte inimest. See oli arvatavasti Lavender'i vend. Chris tegi tüdruku vennale sügava kummarduse ja ütles: "Mina olen Chris ja ma olen su õe boyfriend, nii et ütle enda sõpradele, et nad Lav'ist käed eemale hoiaks, eks?" Christopher pilgutas tüdrukule kergelt naeratades silma ja kõndis esikusse.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 15:44:15 GMT -5
Lavender oli kergendatult ohanud, kui Christo tuppa sisse tagasi ronis. Poisi järgmiste sõnade peale aga kergitas tütarlaps kulmi. Juba taris Christopher ta trepist alla ning kööki, kus Jordan lasanje taldriku taga istus. Lavender avas just suu, et midagi öelda, kui aga oli Christo rääkima hakanud. Lavlii suu jäi väheke paokile seisu. Siis oli kutt aga juba köögist kadunud ning Gabby oli vennaga kahekesi kööki jäänud. Viimane kergitas tüdruku poole küsivalt kulme, kahvel käes, poolel teel lasanje poole. ,,Yeahh.. ma liigun,'' mõmises Lavlii näost punaseks minnes ning köögist välja esikusse, otse Christole otsa, tagurtades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 15:48:57 GMT -5
Christo oli just endale skeite hakanud jalga toppima, kui miski ta otsa tagurdas ja poiss koperdas, kuid ei kukkunud. Irvitades pööras ta ennast ümber ja libistas enda käed Lav'i õlale ning pööras ta enda poole. Christopher kergitas väheke kulmu ja muigas, kui nägi, et tüdruk on näost üleni punane. "Esiteks, vaata, kuhu sa tagurdad või kõnnid või mis iganes ja teiseks, mis sinuga juhtus, et sa näost nii punane oled?" küsis ta irvitades, kuid ta aimas juba vastust. Chris lükkas endale teise skeidi jalga ja silmitses nüüd küsivalt Lavenderit.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 15:58:16 GMT -5
Lavender pigistas oma silmad kinni ning hingas siis sügavalt sisse. ,,Esiteks..'' ta avas silmad, vaatas Christopherile otsa, ning tõstis ühe sõrme üles. ,,..olin ma praegult liialt ametis liikumisele keskendumisega ja vabandan siiralt, et sulle otsa koperdasin.. Ja teiseks..'' tütarlaps tõstis teise sõrme õhku. ,,..sarnanen ma praegult tomatile sellepärast, et üks kohutavalt nunnu tüüp ütles äsja midagi täiesti ootamatult mu vennakesele.'' lõpetas Gabrielle ning hingas siis pahinal välja, tundes samas korraks ka imeõrna peapööritust.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 16:01:35 GMT -5
"Ma ei mõelnud seda ju tõsiselt.. Vist," pahvatas Chris ja raputas pead, kui Lav'i venna poole pilgu heitis. Ta mõtles mingi uue teema võtta. "Ee, mis sa homme teed, muidu?" küsis ta irvitades, endal väga salakaval nägu peas. Ta vaatas murelikult Gabby'le otsa, kui see kuidagi uimane tundus olevat ja libistas enda käed jälle tüdruku õlgadele ning küsis: "On sinuga ikka kõik korras?"
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 16:07:30 GMT -5
,,Tõsiselt, või mitte, aga ma pean teda nüüd terve õhtu välja kannatama,'' pressis Lavender hammaste vahelt ning võttis siis mõlema käega peast kinni, mis oli veelgi rohkem ringi käima hakanud. ,,Midagi vist,'' mõmises ta õrna õlakehitusega vastuseks Christo esimesele küsimusele. Teise küsimuse peale noogutas Lavlii suht mitte veenvalt ning huuled kõvasti kokkiu.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 16:12:14 GMT -5
Chris kehitas õlgu ja muigas. "Noh, ma võin talle ju öelda, et ma valetasin, kui sa soovid, eks," sõnas ta kergelt naeratades ja murelikult Lav'i silmitsedes võttis ta tüdruku piha ümbert kinni ja hoidis teda kõvasti. Seejärel hakkas ta aeglaselt lähima tooli juurde liikuma ja mõne hetke pärast aitas Christopher neiu sellele istuma. "Kindel, et sul pole midagi viga?" küsis ta muretsevalt ja istus tüdruku kõrvale maha, temast ikka veel kinni hoides.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 16:17:10 GMT -5
,,Usu mind.. Jorru ei jää uskuma,'' pomises Lavender vaikselt, kui Christopher ta istuma aitas. Tütarlaps lasi oma peast lahti ning toetas siis selle hoopis tooli pehmele seljatoele, pea vähekene kuklas. Muidgi ei teinud selline asend olukorda mugavamaks. Pigem pani lihtsalt kurgu veidi pitsitama. ,,Ma ütlen jah, aga kas sa usud mind?'' küsis Gabby, silmi kinni pigistades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 16:22:42 GMT -5
Christopher raputas pead ja katsus siis igaks-juhuks tüdruku laupa. Ta võpatas, kui tundis, et Lav'i laup on tulikuum. Tüdrukul oli palavik, see oli kindel. "Sul on palavik," ütles ta siis ja silmitses Gabby't väga murelikult. Ta haaras tüdruku enda sülle ja hakkas trepist üles astuma. "Ruttu voodisse," sõnas ta kergelt muiates ning hoidis neiust kõvasti kinni, kui ta teda mööda treppi üles tassis.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 16:29:45 GMT -5
Lavender hoidis endiselt silmi kinni, kui Christo jahe käsi vastu tema laupa puutus. Kuuldes aga siis poisi sõnu, lõi tüdruk kohe silmad lahti. ,,Ei saa olla,'' lausus ta kiirelt, kuid juba oli kutt ta sülle võtnud. Kummalisel kombel tundis Lavender ennast vastu punnimiseks liiga väsinuna. ,,Pole vaja lapsevanemat mängida,'' pomises tüdruk, pea vastu Chrisi toedatud.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 16:34:23 GMT -5
"Lepi sellega, et täna istun ma sinu kahjuks terve päeva su voodi juures," sõnas Chris irvitades ja peagi olid nad Lavender'i toas. Christopher kõndis tüdrukuga voodi juurde ja asetas ta sinna pikali ning tõmbas talle teki peale. Poiss võttis endale ühe tooli ja pani selle voodi kõrvale ning istus siis sellele. Uudishimulikult jäi ta neiut silmitsema.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 16:42:26 GMT -5
Lavender ohkas vaikselt, kui Christopher talle tekki peale pani ning siis voodi kõrvale tõmmatud toolil istet võttis. Järgmisel hetkel kostis väike potsatus. Tuhkur oli voodi peale hüpanud, üle voodi jooksnud ning viimaks Christopheri süles peatunud. ,,Sa ei pea midagi sellist tegema,'' lausus Lavender vaikselt Chrisi sõnade peale ja lisas lihtsalt, tuhkru poole noogutades. ,,Jo-Jo.'' Tütarlaps tõmbas endale teki rohkem ümber.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 16:49:44 GMT -5
Christopher naeratas, kui tuhkur tema sülle istus. Õrnalt hakkas ta Jo-Jo'd silitama, pilk Lavender'il. "Aga ma tahan," ütles ta jonnakalt ja kavatses tõesti terve päev siin istuda, isegi siis, kui Lav oleks ta lihtsalt uksest välja peksnud, aga ta oleks ikka tagasi tulnud. Poiss tõusis koos tuhkruga püsti ja pani ta tüdruku teki peale ning hakkas ukse poole jalutama. "Ma tulen kohe tagasi, eks," sõnas Chris siis ja astus uksest välja. Mõne minuti pärast oli ta tagasi, kaasas kraadiklaas, tablett palaviku alandamiseks ja tee. Ta asetas need asjad öökapile, et need neiule käepärast oleks, ja kõndis radiaatori juurde ja lülitas selle maksimaalse peale. Seejärel võttis ta voodi kõrval olevale toolile istet.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 16:54:16 GMT -5
Lavender jälgis, kuidas Christopher toast kadus ning siis peagi tagasi tuli koos.. ülla-ülla, kraadiklaasi, tee ja tabletiga. ,,Niiet mul on siis täna isiklik hooldaja?'' sõnas ta suht küsivalt, pead sügavamale patjadesse toedates ning tõstis siis käed tekialt välja, hakates ühe käega Jo-Jo'd silitama. ,,Kusjuures, ma ei tahaks, et sa mingi pisiku külge saaksid,'' lisas tütarlaps Christo'le õrnalt naeratades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 16:58:20 GMT -5
"Pisikutest on mul ükskõik ja ma palun vabandust," sõnas Chris ja naeratas Lavender'le ning viis pilgu korraks tuhkrule ja siis tüdrukule tagasi. "See on minu süü, et sina siin voodis lamaskled ja sellises olekus oled."
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 17:01:11 GMT -5
,,Mesasja?'' küsis Lavender äkitselt, ennast suht kiirelt istukile ajades. Jo-Jo turtsatas halvakspanevalt ning hüppas voodilt maha, pugedes teises toa otsas oleva punutudkorvi padjahunniku vahele. ,,See ei saa ju kuidagi sinu süü olla,'' teatas Gabrielle, uuesti peapööritusest välja tegemata.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 17:06:38 GMT -5
Chris raputas pead ja jälgis tuhkrut, kes toa teise otsa jooksis. "Muidugi saab see minu süü olla. Kes akna lahti tegi ja sellest poolenisti välja ronis ning tuppa tekkis sellest tuuletõmbus ja sina tirisid tagasi ja hingasid külma õhku sisse ja," vuristas ta ning istus voodi äärele ja lükkas Lav'i õrnalt pikali tagasi ning sättis talle teki paremini peale.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 17:09:41 GMT -5
,,See oli kõigest tortsuke värsket õhku. Palavik ei saa ju sellise pisiasja peale nii kiiresti tõusta. Pigem külmetasin ma ennast kossust tulles,'' rääkis Lavender kindlalt ning tegi siis veel ühe katse istuli tõusta. ,,Sina ei ole süüdi, Christopher.''
|
|