|
Post by Christopher Strep on Mar 12, 2009 14:30:21 GMT -5
Christopher ohkas raskelt, kuid raputas siis pead ja tõusis püsti. "Unusta parem ära, eks. Sina ei mõtle nii, nagu mina mõtlen ja ma usun, et sa ei hakkagi nii mõtlema," sõnas ta ja kõndis ukse juurde ning avas selle.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 2:28:41 GMT -5
Lavender kortsutas poisi jutu peale kulme. Kui Christo püsti tõusis ja ukse juurde liikus, libistas tütarlaps ennast kiirelt temast mööda ning seisis talle teepeale ette, muutudes nõnda poisi edasi liikumise võimatuks. ,,Kuidas sina siis mõtled?'' küsis Lavlii vaikselt, Christopherile otsa vaadates. ,,Ning ära tee mingeid nõmedaid ennatlikke järeldusi,'' lisas tüdruk.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 11:25:49 GMT -5
Christopher kortsutas kulme, kuid naeratas siis Lavenderile säravalt. "Mina mõtlen.. Teistmoodi," sõnas ta ja heitis pilgu korraks aknast välja. "Ja need nõmedad järeldused.." lausus Chris siis ja ei lõpetanud enda lauset. Mõne sekundi pärast viis ta pilgu tüdrukule ja jäi tema silmi vaatama.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 13:47:57 GMT -5
Lavender surus käed suht jonnakalt rinnale risti, endiselt Christopheril ees seistes. ,,Jaaaah?'' utsitas tütarlaps Christo't rääkima, vastates samas ka kindlalt kuti pilgule.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 14:20:51 GMT -5
Chrisi näole tekkis kerge muie ja ta ei kavatsenudki enda lauset lõpetada. "Usu mind, mul on kogemusi olnud," sõnas ta siis ja astus tüdrukust mööda ning sammus uksest välja ja jäi seisma ning vaatas Gabby poole. "Nii lihtne see oligi!" lausus Chris naeratades.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 14:24:35 GMT -5
Lavenderi näole ilmus mossis ilme, kui Christo temast mööda põikas ning uksest välja sammus. Koheselt kaotas aga tüdruk selle mossis ilme, sammus otse kuti juurde ning võttis kahe käega tema käest kinni, jäädes suurte silmadega talle otsa vaatama. ,,Kuidas sa mõtled?'' küsis Lavlii uuesti.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 14:27:17 GMT -5
Kergelt muiates vaatas Christopher tüdrukule otsa ja pööritas silmi. "Kui aus olla, siis ma ei saa sulle seda öelda," lausus ta irvitades ja vaatas sama armsalt Lavender'le otsa.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 14:32:06 GMT -5
,,Ähh.'' Lavender manas esile kergelt solvunud ilme. ,,Paluuuun ütle, või muidu mina ei ütle, kuidas m i n a mõtlen,'' pakkus tüdruk välja ning hammustas õrnalt huulde.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 14:35:42 GMT -5
Muiates võttis Christopher Lavenderi kätest kinni ja hakkas ennast vaikselt kõigutama. "Oo," ütles ta siis ja tegi imestunud näo. "Noh, ma mõtlen sinu ilusast korterist ja sinu magamistoa aknast," valetas Chris ja naeratas vabandavalt.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 14:38:59 GMT -5
,,Mina mõtlen, et see oli ainult pool sinu vastusest,'' lausus Lavender vastu naeratades ning tagurdas tagasi tuppa, tõmmates ka Christo't kättpidi endaga kaasa. ,,Ja et seda ka, et sa oled suht cute,'' lisas tüdruk lõbusamalt.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 14:43:48 GMT -5
Christopheri suunurgad vajusid alla. "Suhteliselt? Mitte päris? No jah siis," ütles ta kurvalt, kuid peagi ta juba naeris. Poiss kõndis akna juurde ja proovis sealt näppudega mingeid mõõte võtta, pannes ühe silma kinni.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 14:47:29 GMT -5
,,Nooh, vast isegi kohe päris-päris cute,'' mõmises Lavender jälgides, kuidas Christopher akna juurdes seisis, ise samas ennast kandadel kõigutades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 14:49:54 GMT -5
"Noh, siis on ju tore," irvitas Chris ja viis pilgu Lavenderi poole ning silmitses teda hindavalt. "Sa ka," sosistas ta siis ja muiates istus ta aknalauale, pilk ainult tüdrukul.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 14:58:02 GMT -5
Lavender kummardas kergelt. ,,Noo ma tänan,'' lausus ta naeratades ning kõndis siis samuti aknalaua juurde, kuhu Christo ennast istuma oli seadnud, toedates ennast vastu poisi põlvi, näoga tema poole.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 15:00:19 GMT -5
Chris muigas kergelt ja tõusis püsti ning surus seejärel Lavenderi õrnalt enda vastu. "Nagu ma näen, siis sa vist ikka otsid minu lähedust," sõnas ta irvitades ja jäi tüdrukut niimoodi "embama".
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 15:05:24 GMT -5
Lavender naeratas kergelt. ,,Võib-olla.. Natukene.. Alateadlikult,'' mõmises tütarlaps aeglaselt ning viis siis käega kergelt läbi oma punakate juuste.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 15:11:03 GMT -5
Christopher lasi koheselt Lavender'st lahti ja ristas enda käed, vaadates solvunud pilguga tüdrukule otsa. "Olgu," mõmises ta siis ja saatis pilgu aknast välja ning kuulis, et keegi astub just korteri uksest sisse. Ta heitis pilgu neiu toauksele ja viis pilgu Lav'le.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 15:19:10 GMT -5
Lavender silmitses Christo't, kes paistis olevat suht kenasti solvunud. ,,Ma'i mõelnud midagi halba ju selle..'' kuid ta jättis lause lõpetamata, kuuldes alt elutoast häält oma nime hõikamas. ,,Üks hetk,'' pomises tüdruk vabandavalt Christopherile ning jooksis kiirelt toast välja, peatudes trepi juures. ,,Hei Jorru.. Mamps jättis kirja kööki.. Lasanje peaks külmkapis olema, teed ise soojaks, onju?'' hõikas ta samas all olevale vennale ning sööstis siis enda tuppa tagasi, näost kergelt õhetades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 15:23:49 GMT -5
Kergelt irvitades jälgis Christopher tütarlast, kes uksest välja tormas. Kui ta aga tagasi oli, kergitas poiss kulme ja vaatas Lav'le küsivalt otsa. "Kas sul ei tohi poisid külas käia?" küsis ta sosistades, "Noh, ma mõtlen seda, et kas ma pean nüüd aknast alla ronima või midagi sellist?"
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 15:26:07 GMT -5
,,Kui sa sealt aknast välja ronida kavatsed, ronin mina järgi,'' lausus Lavender ähvardavalt nimetissõrmega vibutades ning muigas siis. ,,Muidugi võin ma külalisi vastu võtta,'' sõnas ta lihtsalt, kergelt silma pilgutades.
|
|