|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 17:12:57 GMT -5
Christopher kehitas jonnakalt õlgu ja surus tüdruku uuesti maha tagasi. "Saad aru? Sa oled praegu haige ja pead olema pikali, muidu külmetad istuli olles," sõnas ta hoolitsevalt ja võttis öökapilt kraadiklaasi ning ulatas selle Lav'le, et too ennast kraadiks.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 17:19:56 GMT -5
Lavender torutas jonnakalt huuli, kuid pani siis endale kraadiklaasi alla. ,,Sa ei taha ju öelda, et ma pean t e r v e päeva s i i n pikali olema? Kujutad sa ette, et ma üldse suudan nii kaua paigal olla?'' küsis tüdruk Christopheri käest äktiselt.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 17:24:11 GMT -5
Christopher irvitas, kuid surus siis enda huuled Lavender'i laubale. "Mina olen ju siin," ütles ta muigega ja heitis pilgu tuhkrule, kes toa teises otsas enda toimetusi tegi, "Noh, ma tean, et ma ei ole eriti lõbus ega midagi, aga äkki ma kutsun su venna või klassivenna või klassiõe siia, et ta sind lõbustaks?"
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 17:37:02 GMT -5
Lavender turtsatas. ,,Käi ära, sinust täiestii piisab, onju?'' tütarlaps naeratas õrnalt ning võttis siis kraadiklaasi alt ära ja ulatas selle Christo'le. ,,See on nüüd juba piisavalt all olnud,'' märkis Lav ning pilgutas väheke uniselt silmi. Tuba oli ilmselgelt soe, plus oli tüdruk veel ka teki sisse mähitud, kuid ta tundis endiselt, nagu oleks tal külm.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 17:46:56 GMT -5
Chris muigas ja võttis vastu kraadiklaasi ning vaatas seda. "38,9.. Paha lugu," sõnas ta siis ja ulatas Lavender'le tableti ja tee, et ta tableti sisse võtaks. Poiss nägi ja teadis, et tüdrukul on kindlasti külm, nii siis ta kadus korraks veel teise tuppa ja tuli tagasi paksu vatitekiga. Ta sättis selle Gabby peale ja jäi teda murelikult silmitsema.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 17:53:05 GMT -5
,,Või veel,'' pomises Lavender kergelt köhatades ning siis taaskord enda käsi tekkialt välja koukides, et tablet teega alla loputada. Aeglaselt istukile tõusnud, pistis tütarlaps tableti suhu, krimpsutas siis nina ning neelas rohu teega alla. ,,Vastik,'' pomises ta kommentaariks.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 17:55:27 GMT -5
Chris muigas Lav'i kommentaari kuuldes ja istus voodile ning haaras tüdruku enda embusesse. "Kas sul on külm?" küsis ta murelikult, kui mõlemad tekid rohkem neiu ümber mähkis.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 17:59:08 GMT -5
Lavender toetas enda pea vastu Christopheri õlga, kui viimane teda kallistas. ,,Natukene.. Kuigi mitte nii palju, kui ennist,'' mõmises tütarlaps vastuseks, kui tõepoolest üks külmavärin üle ta keha jooksis.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 18:05:13 GMT -5
Chris asetas Lavender'i enda kätele nii nagu väikese lapse ja jäi talle ärevalt otsa vaatama. Ta võttis tüdruku käe ja pistis tema näpud enda sõrmede vahelt läbi ning naeratas. Poiss vajutas enda huuled õrnalt Gabby laubale ja viis uudishimuliku pilgu tütarlapse silmadesse.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 18:10:05 GMT -5
Lavender surus ennast nii palju Christopheri vastu, kui sai. Tema näole ilmus väike naeratus. ,,Palju-palju-palju soem,'' pomises tüdruk nüüd, hetkeks silmi kinni pigistades, kuid neid peagi ühe mõtte välgatuse saatel avades. Kusjuures tüdruku mõte jooksis tõega aeglasemalt, kui tavaliselt. ,,Ma küsin sult midagi ning palun luba, et sa vastad täiesti asualt,'' sõnas Lavender vaikselt.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 18:13:24 GMT -5
Chris noogutas, pigistades õrnalt tüdruku kätt enda peos ja tema laubale järjekordse maasika tehes. "Olgu," ütles ta kerge naeratuse saatel. Ta ei olnud mitte kunagi Lavender'le valetanud ja ta ei valeta tulevikus ka.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 18:16:38 GMT -5
,,See, mis sa Jorrule all ütlesid..'' alustas Lavender, samas kui tema näole kuidagi moodi muie valgus. ,,Sa mainisid küll, et lähed ja ütled talle, et sa valetasid, aga kas sa muidu mõtlesid seda tõsiselt?'' lõpetas tütarlaps küsivalt, palavikust tavalisest vähekene suuremate silmade pilk Christopheri silmades.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 18:19:56 GMT -5
Christopheri näole tekkis tahtmatu muie ja ta turtsatas endamisi. Peale lühikest vaikust ta viis enda pilgu aknast välja ning siis jälle Lavender'i silmadesse ja ütles: "Jah.."
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 18:25:49 GMT -5
Gabrielle pilgutas kergelt silmi, kuid naeratas siis mingitviisi rahulolevalt. ,,Nii ma arvasingi,'' mõmises tüdruk, ennast veidike näoga vastu Chrisi nühkides, suht unise häälga.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 18:29:36 GMT -5
Chris irvitas vaikselt endamisi ja jälgis Lavender'it. "Ma arvan, et sa peaksid nüüd natuke magama," sõnas ta siis ja tõstis tüdruku pea padjale ning istus toolile, pilk ainult Gabbyl.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 18:33:16 GMT -5
,,Ei, ma saan üleval oldud küll,'' vaidles Lavender lihtsalt vaidluse pärast vastu, kuigi ta oli isegi suht kindel, et jääb kohe-kohe magama. Silmalaud lihtsalt tundusid niiii pagana rasked, kuigi ta võitles siiski täiest jõust magamajäämise vastu.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 18:36:11 GMT -5
Kergelt naeratades silmitses Christopher tüdrukut. Tal endal ei olnud kavaski magama jääda ja seepärast ta valvas Lavender'it.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 18:38:47 GMT -5
Lavander üritas veel silmi lahti hoida ning haigutas siis, pilk voodi kõrval toolil istuval Chrisil. ,,Kaissu?'' kostus suht ootamatult küsimus üle tüdruku huulte, kui ta silmad korraks uniselt kinni vajusid, kuid hetk hiljem jälle lahti löödi.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 13, 2009 18:43:34 GMT -5
Chris raputas pead ja vaatas naeratades Lavender'it. "Ei, aitäh. Ma eelistaksin sind siit valvata," selgitas ta ja pilgutas tüdrukule silma.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 13, 2009 18:46:43 GMT -5
Lavenderi silmad hakkasid taaskord kinni vajuma. ,,Palun?'' mõmises ta, paremat kätt silmade juurde tõstes ning neid uniselt hõõrudes, ise samas ka haigutades.
|
|