|
Post by Lavender G. Strep on Mar 16, 2009 5:42:38 GMT -5
Lavender heitis pilgu enda mahlaklaasile ning pomises midagi: ,,Ma nii lootsin,'' sarnast. Sõbranna järgmiste sõnade peale tõstis tütarlaps pilgu ning saatis selle estiti Christo'le ja siis Sophie'le. ,,Nooohh.. Oleneb nüüd, mida sa kuulda soovid,'' lausus Lavender aeglaselt.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 5:44:41 GMT -5
"Nii, räägi mulle, kust ja kuidas sa selle asjanduse said," sõnas Sophie itsitades ja jäi uudishimulikult Lavender'le otsa vaatama. Ta võttis ühe tükikese enda koogist ja pistis selle suhu ning jõi peale õunamahla.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 16, 2009 5:53:52 GMT -5
Gabrielle muigas lõbusalt. ,,Noh, kui kohe nii puust ja punaseks, siis..'' mõmises tütarlaps ning heitis veel ühe pilgu Christo'le, kes paistis täna tõepoolest kuidagi kahtlaselt vaikne. ,,Selle sa oled vist igatahes ära arvanud, kellelt ma selle sain,'' lausus Lavender aeglaselt, sõnu hoolikalt enne välja ütlemist keelepeal veeretades. ,,Vaata, me suht läksime Christo'ga tülli.. Väga tobe vahejuhtum oli.. Aga meil oli juba eelmisel päeval õhtusöök kokkulepitud. Sa tead ju, et ma oma lubadusi ei murra.. Igatahes.'' ta peatus ning rüüpas enda mahlaklaasist ühe lonksu. ,,..Christo oskab kohutavalt hästi süüa teha..'' tütarlaps peatus jälle ning saatis Christopherile ühe naeratuse. ,,Nooh, paistis, et ta oli kõik läbi mõelnud.. nii pea, kui ma söömise lõpetasin, tõusis ta püsti, laskus minu ette ühele põlvele.. ee.. ei hakka vist muidu peensustesse laskuma.'' Lavender hammustas lõbusalt huulde. ,,Kujutad ette, et ta oli isegi ilutulestiku muretsenud?'' lõpetas tüdruk viimaks kuidagi.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 5:58:13 GMT -5
Sophie silmad läksid pärani ja ta oli väga-väga-väga imestunud. "Sa ikka oskad neid valida," puterdas ta ja heitis ühe pilgu Chris'le ning seejärel uuesti Lavender'le. Ta võttis jälle ühe sõõmu enda õunamahlast. "Te olete väga kena paar," sõnas Marianne siis ja naeratas. Tõesti, Lavender ja Christopher sobisid väga hästi kokku. "Ja kutsute ikka mind ka pulma, eks?" irvitas Mar ja vaatas Christopherile ja Lavender'le kordamööda otsa.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 16, 2009 6:04:44 GMT -5
,,Ah, mis sa nüüd,'' lausus Lavender lõbusalt naeratades ning viis siis kergelt käega läbi enda punakate juuste. ,,Ei, me mõtlesime sind selleks ajaks vanatädi Sally juurde saata,'' sõnas tütarlaps ning vangutas siis pead. ,,Jessash, tibuu, sa vist ikka ei pea minust midagi, kui sellist küsimust esitad,'' lausus Lavender etteheitvalt.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 11:17:52 GMT -5
"Äge.." sõnas Sophie ja vaatas muigega paari, "Ma tulen siis kindlasti, eks. Ja ma toon teile hästi hästi hästi suuuuure kingituse.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 16, 2009 11:21:27 GMT -5
Lavender muigas lõbusalt, kuid raputas siis kiiresti pead. ,,Ei koma ei koma ei punkt,'' lausus tütarlaps ülikiiresti ning mõtles siis korraks. ,,Ma rääkisin jälle kirjavahemärkidega, onju?'' uuris Gabby, näole vabandavat ilmet manades. Nii juhtus. Varem muidugi tihedamini, kui viimasel ajal, aga juhtus.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 11:24:25 GMT -5
Sophie noogutas itsitades ja vaatas kohvikus ringi. "Mõni tuttav sul siin ka on või? Ma mõtlen, et nagu üleüldse Portlandis, mitte siin kohvikus," küsis ta ja manas enda näole kerge muige. Ta võttis viimase ampsu enda koogist ja see sai otsa. Marianne jõi ära enda õunamahla ja tõstis mustad nõud kõrvale.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 16, 2009 11:28:12 GMT -5
,,Muidugi on,'' vastas Lavender säravalt naeratades. ,,Charlotte't mäletad? Mu nõbu? Ta elab ka siin! Ja siis veel Rose, Dylan - mingi Jorru sõber, Vicki andis ennast ka eile näole, aga tema on ainult läbi sõidul,'' rääkis Gabrielle lõbusalt ja rüüpas lonksukese enda ananassimahlast.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 11:31:44 GMT -5
Sophie noogutas, kui Lavender Charlotte'st rääkis. "Ja kui Rose siin on, siis peab ju ometigi Libby ka siin olema? Nad on ju parimad sõbrad," imestas ta ja vaatas Lav'le küsivalt otsa.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 16, 2009 11:35:13 GMT -5
Chris pööritas silmi ja läks natuke vihaseks, kui jutt Libby-le läks, sest tema pärast oleks Lavender'i ja Christopher'i sõprus peaaegu purunenud.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 16, 2009 11:37:34 GMT -5
Lavender kritsutas nägu, kui Sophie Libby kohta küsis. Heitnud ühe pilgu veel Christo'le, hammustas tütarlaps huulde. ,,Oojaa, ta on siin, ja kuidas veel,'' pomises Lavlii, kelle meeleolu muutus oli vägagi märgatav.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 11:40:07 GMT -5
Sophie meeleolu tõsines kohe, kui oli näinud Christopheri ja Lavenderi reaktsiooni. "Mis juhtus?" küsis ta, kui käed lauale toetas ja murelikult parimat sõbrannat ning tema kutti silmitses.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 16, 2009 11:43:38 GMT -5
,,Ma ju mainisin sulle enne, et me Christo'ga läksime suht tülli,'' surus Lavender läbi hammaste. ,,Asi oli selles, et Libby väitis, et Chris on tema kutt. Pealegi oleks ta mulle peaaegu kallale tulnud. Jumal tänatud, et Rosel veel mõistus alles on,'' rääkis tütarlaps, silmi laua pinnal hoides.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 3:02:46 GMT -5
Sophie kortsutas kulmu ja heitis väga kahtlustava pilgu Christopheri poole. "Noh, ja mis sina sellest arvad? Äkki räägibki tõtt," sõnas ta. Neiut ei huvitanud, kuidas Chris nüüd temast mõtleb, tähtis oli ikka ju enda parima sõbranna heaolu.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 17, 2009 9:40:06 GMT -5
Lavender pigistas ühe silma kiirelt kinni ning toetas ennast toolil tahapoole, selg vastu seljatuge, käsi rinnal risti asetades. ,,Noooh, mina ei tahaks eriti selle tõesust uskuda..'' tütarlaps peatus ning heitis ühe pilgu Christo'le. ,,..ega ei usugi,'' lõpetas Gabrielle viimaks kindlalt.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 13:16:12 GMT -5
Sophie Marianne kehitas õlgu ja heitis pilgu paarile. Tema näole tekkis muie ja ta hammustas tugevalt alahuulde. "See Libby on üks vastik hoor, tead," ütles neidis siis ja kortsutas kulmu, "Iga poiss, kellega ta kohtub, on kohe tema oma."
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 17, 2009 13:20:37 GMT -5
Lavender noogutas tõsimeeli. ,,Täpselt. Mäletad neljandas klassis. Vaene Fredy peitis ennast lõpuks WC-sse,'' rääkis tütarlaps põske hammustades ning siis pilku kohviku aknale viies.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 13:23:49 GMT -5
Sophie hakkas naerma, kui ta enda mõtted Fredyle viis. Tõesti, Libby oli nagu takjas tema küljes ja lõpuks peitis poiss ennast tema eest koguaeg WC-sse. "Muidugi mäletan," ütles ta muige saatel ja saatis enda pilgu aknast välja.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 17, 2009 13:28:07 GMT -5
Lavender avas just suu, et teema vahetust pakkuda, kuid see jäi tal õige lollilt paokile, kui kohviku uks lahti läks. ,,Juudas, vaata, kes just sisse astusid, Soph,'' mõmises tütarlaps sõbrannale suunurgast. Joseph koos oma kullakalli Eliisega suundusid leti juurde. Jäi täpselt selline mulje, nagu Eliise lihtsalt ripuks Jossu küljes.
|
|