|
Post by Christopher Strep on Mar 17, 2009 13:37:02 GMT -5
Christopher pööras enda pilgu ukse poole ja ta nägi seal sisse astumas ühte paari. Oli see nüüd kutt nüüd Sophiega seotud või hoopis Lavenderiga? Kuid siiski ei tahtnud noormees tüdrukute juttu segada ja pigem kuulatas, mida nad räägivad.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 13:39:45 GMT -5
Ka Sophie pööras enda pilgu ukse poole ja nägi seal enda ekspoissi Josephit koos enda uue tüdrukuga. Marianne pööritas silmi ja tõi kuuldavale raske ohke. Ta jälgis koguaeg kutti, kuid kui Joseph juhtumisi neiu poole vaatas, pööras viimane kohe pilgu tagasi Lav'le ja Chris'le. "Kõigest kaks lollakat," sõnas ta ja naeratas.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 17, 2009 13:47:04 GMT -5
Lavender torutas mõtlikult huuli ning silmitses mõtlikult sõbrannat. ,,Ma arvan, et sa võiksid Hentsuga asja käima veeretada.. Josh vahib sind,'' pomises tüdruk äkki, silma nurgast Josephi poole vaadates. Ellukesekesekene oli mingi tibiga rääkima kukkunud ning Jossu oli oma pilgu nende laua poole suunanud.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 14:04:05 GMT -5
"Ammu teada," sõnas Sophie muiates ja vaatas ikka veel Lavenderi ja Chrisi poole. Seejärel heitis ta pilgu aknast välja, sest ta ei julgenud lihtsalt hetkel Josephi poole vaadata.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 17, 2009 14:23:01 GMT -5
Lavender pööras nüüd enda näo nähtavalt korraks Josephile. Poiss keeres selle kohe eemale, tagasi oma praegusele tüdruksõbrale. ,,Ja ma mõtlesin nagu päriselt päriselt, et sa võiksid Hentsule midagi mainida, või siis vähemalt vihjata. Või ma helistan talle ise täna õhtul,'' lausus tüdruk pilku tagasi sõbrannale keerates.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 14:32:03 GMT -5
"Me rääkisime temaga metsas sellel teemal. Võinoh, kui Joseph mu maha jättis, siis ma läksin metsa tönnima ja Henry tuli ka juhuslikult metsa ning ta lohutas mind ja ma rääkisin, et mu ekspoiss Joseph jättis mu maha ühe hoora nimega Eliise pärast," ütles Sophie võimalikult kõvasti, et ka Joseph ja Eliise tema juttu kuuleksid. Ta heitis "kuumale" paarile vihase pilgu ja vaatas jälle enda parima sõbranna poole.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 17, 2009 14:36:14 GMT -5
Lavenderi suu vajus sõbranna jutu peale veidike paokile, kuid ta surus alla naeruturtsatuse, kui ta silmanurgast Josephi nägu märkas. Eliise paistis ise olevat enda sõbranna vestlusesse nii süvenenud, et ei pannud midagi tähele, kuid Jossu tujumuutus oli silmaga nähtav. ,,Ja mis Hentsu selle peale ütles?'' uuris tüdruk huvitunult ennast ettepoole toedates.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 14:39:39 GMT -5
"Henry ütles selle peale, et Joseph on siga," sõnas Sophie võimalikult kõvasti ja pani käe suu ette, et mitte naerma hakata. Silmanurgast piilus ta Josephit ja viis pilgu seejärel Lavenderile.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 17, 2009 14:47:34 GMT -5
Lavender tõstis kiirest mahlaklaasi huultele, et hoiduda mitte naerma puhkemast. Jossu oli näost täiesti punaseks läinud ning tüdruk ei oleks imestanud, kui kuti kõrvadest oleks nüüd auru kaa veel välja paiskunud. ,,Kümme punkti Hentsule selle peale. Nõustun täielikult,'' lausus Lavlii mahlaklaasi tagasi lauale asetades ning tunnustavalt noogutades.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 14:51:30 GMT -5
Sophie hammustas alahuulde, et mitte naerma hakata ja noogutas siis nõustuvalt. Ta heitis hävitava pilgu korraks Josephi poole ja viis seejärel pilgu aknast välja.
|
|