|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 15, 2009 15:32:09 GMT -5
Kellukese helina saatel astus kergel naeratusel Italian Cafe uksest sisse Sophie. Ta suundus otsemaid leti juurde ja silmitses kooke hindava pilguga. Lõpuks ta valis endale šokolaadikoogi ja õunamahla ning ulatas müüjale täpse raha. Neidis võttis enda koogi ja mahla ning kõndis laua juurde, mis asus müüja silmaulatusest kõige kaugemal. Mar istus toolile ja riietas ennast üleriietest lahti ning hakkas kooki sööma.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 15, 2009 15:33:39 GMT -5
Chris avas Italian Cafe ukse ja viisakusest ootas ta, kuni Lavender esimesena sisse astub. Ta naeratas tüdrukule ja ulatas talle enda käe, aidates neiu kohviku uksest sisse.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 15, 2009 15:37:23 GMT -5
Lavender naeratas kergelt, Christo käest kinni võttes ning kohvikusse astudes. Tütarlaps toetas enda pea korraks kuti õlale ja suundus siis leti poole.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 15, 2009 15:39:09 GMT -5
Christopher võttis Lavenderi piha ümbert kinni ja tõmbas ta enda vastu, jalutades koos neiuga leti juurde. Ta võttis enda rahakoti taskust välja ja vaatas tüdrukule naeratades otsa. "Nii, mis sa soovid?" küsis ta, kui pilgu kookidele ja jookidele viis.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 15, 2009 15:41:00 GMT -5
Sophie ei heitnud mitte ühtegi pilku paari poole ja sõi naeratades enda kooki edasi. Ta võttis väikese sõõmu enda õunamahlast ja pistis järjekordselt koogitüki suhu ning hakkas seda mäluma.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 15, 2009 15:42:04 GMT -5
Lavender torutas esiti pahuralt huuli, justkui hakkaks ta kohe vastu vaidlema asjaolule, et Chris maksab. Nooh, ta teeks seda niikuinii., jõudis Lavlii siiski mõtetes otsusele ning ei hakanud protestima. ,,See šokolaadikook tundub kohutavalt isuäratav.. ja.. ananassimahl, ma arvan,'' vastas tütarlaps aeglaselt, pisukeste mõtlemispausidega ning naeratas kergelt.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 15, 2009 15:44:30 GMT -5
Käsi ümber Lavender'i piha, noogutas Chris ja kõndis müüja juurde. "Nii.. Palun meile üks šokolaadikook ja ananassimahl," sõnas ta, kui tõmbas neiut natuke rohkem enda kaissu ja sulges korraks silmad. Christopher ulatas müüjale raha ja võttis koogi enda kätte, ananassimahla ulatas ta Lav'le ning vaatas kohvikus ringi ja mõtles, et kuhu istuda.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 15, 2009 15:48:44 GMT -5
Lavender silmitses Christo't hetkeks hukkamõistvalt. ,,Kas sa siis endale ei võtagi midagi?'' uuris ta veidi solvunud häält tehes, kuid ei jäänud vastust ootama, sest ta oli just kedagi kõige kaugema laua ääres istumas näinud. Üllatavalt kiiresti sik-sakitas tütarlaps laudade vahelt läbi ning peatus siis kogu aeg silmas olnud laua juures. ,,Sophiiiee!'' kiljatas Lavlii, ananassimahla käest pannes ning laskmata sõbrannal püstigi tõusta, kui ta juba teda tervituseks embas.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 15, 2009 15:51:30 GMT -5
Sophie tundis kohe tuttava hääle ära ja embas Lavender'it vastu. "Lavliiiiiii!" hõikas ka tema ja hakkas kergelt naerma, "Mis sina siin teed?" Mõne hetke pärast nägi Mar parima sõbranna sõrmes olevat sõrmust. Ta ohhetas ja silmitses seda uudihimulikult. "Ossaaaa," sõnas ta ja hammustas alahuulde.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 15, 2009 15:52:37 GMT -5
Chris järgnes Lavender'le ja kergitas kulmu, kui ta võõrast tüdrukut nägi. Ta kõndis Lavli kõrvale ja heitis uudishimuliku pilgu neiu sõbrannale.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 15, 2009 15:56:08 GMT -5
,,Noh, me Christo'ga..'' alustas Lavender, kuid juba oli sõbranna tema sõrmes olevat sõrmust märganud. Tütarlapse põskedele kerkis kerge puna. ,,Vahele jäime,'' pomises Gabrielle ning naeratas õrnalt, kätt Christo peopessa libistades ja Sophiele tähendusrikast pilku heites.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 15, 2009 15:59:31 GMT -5
Tüdruk itsitas. "Okei, te ei pea mulle sellest rääkima, kui ei taha, eks," sõnas ta, kuid ta juba aimas, millest jutt käib. Lavender ja Christopher olid kihlatud. "Igatahes, te võite siia istuda," lausus ta ja näitas käega enda lauas olevatele vabadele kohtadele. Sophiele tundus, et Lav on endale tõsiselt vaikse poisi otsinud.
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 15, 2009 16:01:08 GMT -5
Christopher noogutas ja pigistas enda peos olevat Lavender'i kätt ning aitas tüdruku istuma. "Nagu ma näen, et Lavender mind ei tutvusta, siis ma tutvustan ise. Christopher olen," lausus poiss ja naeratas ning heitis pilgu Lav'le.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 15, 2009 16:04:02 GMT -5
Lavender võttis istet ning heitis siis Christopherile väheke etteheitva pilgu. ,,See oli mul just kavas,'' mõmises tüdruk ning naeratas siis kergelt. ,,Ja see on ametlikult minu parim sõbranna Sophie Marianne,'' sõnas Lavender, just kui selle näitamaks, et ta saab tutvustamise värgiga hakkama küll.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 15, 2009 16:06:21 GMT -5
Sophie noogutas ja naeratas. "Okei, teist aitab nüüd küll, eks," sõnas tüdruk ja viis pilgu parimale sõbrannale, "Nüüd räägime natuke ka minust, kui see sobib, loomulikult."
|
|
|
Post by Christopher Strep on Mar 15, 2009 16:09:25 GMT -5
Christo noogutas jälle ja jäi huviga tüdrukute juttu kuulama.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 15, 2009 16:10:12 GMT -5
Lavender muigas lõbusalt. See oli NIII Sophie moodi. ,,Deal, minule sobib. Niiet Jossu jättis su maha, aga sinul on sellest kama, sest sinu mõtetes on nüüd meie pisike Hentsu, eks?'' vuristas tütarlaps kogu endale teada oleva loo ette, kuna jah.. ta oli hiljuti päris pikalt sellist teemat telefoni otsas kuulanud.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 15, 2009 16:12:26 GMT -5
"Jaaa.." sosistas Sophie nii, et mitte keegi v.a Chrisi ja Lavli ei kuulnud. Ta hammustas õrnalt alahuulde ja vaatas enda parimale sõbrannale otsa. "Tead? Ma olen vist armunud," mõmises ta ja tema näole ilmus kerge puna.
|
|
|
Post by Lavender G. Strep on Mar 15, 2009 16:23:51 GMT -5
Lavender lõi lõbusalt käsi kokku ning rüüpas siis lonksu enda ananassimahlast. ,,Seda oligi arvata.. Kuulee.. Kas Hentsu on muutunud kaa? Ma mõtlen.. vaata, millal mina teda viimati nägin.. Nichole mainis, et ta olevat enda juuksed roheliseks värvinud.. muidugi usun ma, et see oli nali, sest toona oli ta venna peale suuht vihane. Eiijahh.. Nii nunnu, et sina ka lõpuks meepoti kallale asusid,'' rääkis tüdruk sõbrannat muigega silmitsedes.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 3:52:05 GMT -5
Sophie näole ilmus väga lõbus ja imelik irve, kuid see kadus kohe. "Ee.. Minuarust on tal täiesti tumepruunid juuksed, aga ma võib-olla olen ma värvipime," lausus ta ja heitis enda pilgu Christopheri poole, "Nii, te võiksite nüüd enda sõrmusekesest rääkida."
|
|