|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 15, 2009 14:33:02 GMT -5
Henry turtsatas samuti naerma, kuigi tema naer jäi tunduvalt lühemaks. "Tore, et me sellega nüüd lõpetatud saime. Tead, lolli paaviani pole üldse lihtne mängida. Ooot, nii naljakas see nüüd ka ju ei olnud!" noormees manas näole sügavalt solvunud ilme, kui Sophie edasi naeris.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 15, 2009 14:36:54 GMT -5
Sophie lõpetas naermise ja jäi Henryle vabandavalt otsa vaatama. "No tõesti vabandust, noorhärra Henry," sõnas ta siis ja manas enda näole irve, "Nagu sa tead, siis mina oma lolli peaga naeran kõikide asjade üle." Neidis hoidis natuke aega enda kõhust kinni, kuid lasi siis lahti ja vaatas uudishimulikult ringi, proovides kutile jälle ühte tibi leida.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 15, 2009 14:43:41 GMT -5
"Vabandus vastu võetud." ütles Henry peale lühikest vaikust ja jälgis Sophie't. "Jääb ära. Mul on nendest barbie'dest kõrini, selge?" küsis/ütles noormees neidise mõtteid aimates ja pikka aega maas passinud palli kätte võttes.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 15, 2009 14:48:57 GMT -5
Kergelt muiates viis Sophie enda pilgu Henryle ja jälgis teda uudishimulikult. "Noh, ma otsin siis sellise, kes ei ole selline barbie-tüüp, eks," ütles ta ja pilgutas kutile silma ning kõndis mingi teise tibi juurde. "Kuule, ega sa selline barbie moodi pole?" küsis Mar tüdrukult ja muigas endamisi, kui pilgu korraks Nick'le viis. Võõras tibi kergitas kulmu ja vaatas Sophiet suht imelikult ning pomises midagi enda nina ette ja pööras Mar'le selja.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 16, 2009 7:22:40 GMT -5
"Noo jäta nüüd." Henry raputas pead, kui Sophie uue tibi juurde kõmpis. Kui see aga talle selja pööras, irvitas Nicholas lõbusalt. "Paistab, et mul praegult ei vedanud." märkis noormees pead vangutades.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 7:25:19 GMT -5
Irvitades kepsles Sophie tagasi Henry juurde ja vaatas enda ümber ringi, et jälle uusi tšikke leida. "No kuule, me peame sulle ju ometigi tüdruku otsima," sõnas ta ja vaatas kutile paluvalt otsa, "Sa ei saa koguaeg niiiii üksik olla."
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 16, 2009 7:29:17 GMT -5
Nicholas tegi käega tõrjuva liigutuse. "Rahu, küll ma üle elan, eksole?" Ta raputas endamisi pead ja viskas siis kossupalli Sophie poole, käsi seejärel irvitades risti asetades. "Mis sa üldse minu pärast sellel teemal muretsed? Jätad enda ju sedasi üldse tähelepanuta." mainis noormees.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 7:34:41 GMT -5
"Sest ma olen paljudele üksikutele kuttidele tibid otsinud," sõnas Sophie kergelt muiates ja viis pilgu Henry'le. Seejärel raputas tüdruk pead ja silmitses kutti halvakspanevalt. "Minul ei ole praegu poissi vaja, eks. On ka tähtsamaid asju, näiteks kool ja nii edasi," muigas neidis ja hammustas õrnalt alahuulde, kui käe korraks läbi enda juuste viis.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 16, 2009 10:55:38 GMT -5
"Haha." pomises Henry ja hüppas korraks ühe kohapeal üles-alla. "Kuule, millal ma üldse mainisin, et mina nende üksikute kuttide alla kuulun?" küsis noormees äkki, huviga Sophie poole vaadates.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 10:59:05 GMT -5
Sophie kergitas kulmu ja tema näole ilmus uudishimulik muie. "Sul on siis tüdruk olemas või?" küsis ta ärevalt ja hammustas alahuulde. Tüdruk keksles väga Henry lähedale ja jäi talle otsa vaatama.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 16, 2009 11:04:51 GMT -5
Nicholas kallutas pead veidike viltu ja naeratas siis arulagedalt. "Võib-olla isegi on." ütles noormees seejärel, käsi lollilt lapsiku õhinaga kaks korda kokku lüües ja Sophile otsa vaadates.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 11:08:29 GMT -5
Marianne itsitas ja võttis siis maast palli. Ta saatis selle korvi poole teele ning mingi ime kombel läks see sisse. Tütarlaps sörkis pallile kerge muigega järele, võttis siis selle enda näppude vahele ja viskas Henry'le. "Äge," ütles ta selle tüdruku jutu peale viimaks ja sulges korraks silmad.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 16, 2009 11:14:35 GMT -5
"Võib-olla." ültes Henry uuesti, avastades, et sedasi oli kõige lihtsam mitte midagi mõelda ja samal ajal ka rääkida. Noormees silmitses palli enda käes, ajas siis keele hammastevahel veidi välja, ja viskas palli korvi poole. Mööda. "Iluuuus." venitas Nick irvitades.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 16, 2009 11:20:57 GMT -5
Näol õrn muie, sammus Sophie kuti juurde ja istus siis tema lähedal olevale pingile. "Räägi midagi ägedat nüüd," lausus Marianne naeratades ja sirutas enda jalad välja. Ta heitis pilgu Henry'le.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 9:36:06 GMT -5
"Mina? Ägedat? Njem-njem-njem..." Nicholas asetas käed vahetili ja kõigutas ennast edasi-tagasi. "Te teate ju, et ma pole selles osav, preili Sophie." ütles Henry nüüd vabandavalt õlgu kehitades.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 9:43:52 GMT -5
Sophie noogutas ja kehitas siis samamoodi enda õlgu nagu Henry. "Aga räägi siis vähemalt sellest tüdrukust. Milline ta on?" küsis ta väääääga uudishimulikult ja jäi kutile paluvalt otsa vaatama.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 9:52:22 GMT -5
"Sinisilme blondiin, kes lisab iga lause lõppu wä." vastas Henry irvitades palli juurde sörkides, selle maast üles võttes ja Sophie'le söötes. "Okei-okei. Ta on minu eelmiste sõnade TÄIELIK vastand." lausus noormees kiirelt.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 9:57:00 GMT -5
Sophie koputas mõtlikult nimetissõrmega endale oimu kohale ja püüdis siis palli kinni. "Kui tohib küsida, siis mis on sinisilmse vastand?" küsis ta ja jälgis ärevalt Henryt.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 10:01:43 GMT -5
Henry kallutas pead väheke viltu, pilk kaaluvalt Sophie'l. "Sinisilmse vastand... Näiteks... ee... sina." sõnas nooruk lõpuks, endale näole lõbusat muiet lubades.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 10:10:53 GMT -5
"Mina? Kuidas saan mina sinisilmse vastand olla?" küsis Sophie, kui pingilt püsti hüppas ja Henry juurde keksles. Ta jäi poisile väga uudishimulikult otsa vaatama ning viskas vahepeal palli korvi.
|
|