|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 13:17:28 GMT -5
Henry silmitses Mariannet mõtlikult. "Hm. Mõtleme nüüd. Esiteks pole sinu silmad sinised, vaid pruunid. Teiseks pole sa kohe kindlasti mitte blond. Kohuke võib-olla, aga blond mitte... Ja kolmandaks. Sa pole kohe kindlasti selline Ä mina wä-tüüp." loetles Nicholas enda sõrmedel ja naeratas siis laialt.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 13:20:56 GMT -5
Sophie kergitas kulmu ja tema näole tekkis väga kahtlane naeratus. "Ma küsisin sinult enne selle tüdruku kohta. Kas see ongi sinu vastus?" küsis ta ning jäi Henry'le pingsalt otsa vahtima.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 13:31:30 GMT -5
Nick noogutas tähtsalt. "Juhtumisi jah. See ongi minu vastus. Sinu oma see ju polnud." ütles nooruk lihtsalt ja pilgutas kavalalt Sophie'le silma.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 13:35:05 GMT -5
Kergelt muiates kergitas Sophie kulmu. Tema tunneb ju Henry vastu sama, aga miks ta seda ei öelnud? "Äge," sõnas tüdruk ja hammustas tugevalt alahuulde.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 13:46:34 GMT -5
Henry manas näole väheke solvunud ilme. "Lihtsalt äge?" kordas nooruk. Enda arust oli ta küll öelnud üle pika aja midagi täit loogikat sisaldavat. Või noh. Pigem midagi, millest ta isegi aru sai. "Ma muidugi mõikan, kui see näide sulle nüüd sedasi ei istunud janii.." pomises Nick viimaks ja sörkis siis pallile järgi.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 13:52:20 GMT -5
Sophie pööritas silmi ja jooksis Henryle järele. Lõpuks võttis ta poisi käsivarrest kinni ja sikutas seda natuke, et too seisma jääks. "Kuidas nüüd öelda.." pomises ta, kui lõpuks tuli neiule mõte, "Noh, Henry, vaata, sa meeldid mulle ka. Ja VÄGA, aga asi on selles, et.. Preili Sophie arvab, et sul on tüdruk olemas."
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 14:07:44 GMT -5
"Suur ja räpakas punkt." pomises Nicholas ja vaatas siis kulme kergitades Sophie poole. "Moi? Tüdruk? Minul? Jessas, sa teed nalja eks? Teed ju?" viimase küsimuse ajal oli Henry'l juba üsna totakas ilme näol.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 14:13:28 GMT -5
Tüdruk kortsutas kulmu ja silmitses muigega Henryt. "Endaarust küll mitte," lausus ta ja hammustas alahuulde. Seejärel libistas ta käe enda juustesse ja hakkas neid sasima.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 14:17:05 GMT -5
Henry pigistas silmad korraks kinni, tegi need siis uuesti lahti ja pigistas siis uuesti kinni, tehes need siis jälle lahti. "Mõtle nüüd natu-natukene. Kes minu-minusugusega käia tahaks?" Nicholas astus Sophiest kaks sammu eemale ja osutas käega ise endale, näol eriti arulage ilme.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 14:24:18 GMT -5
"Ega sa nüüd nii kole ka pole," ütles Sophie naeratuse saatel ja astus Henryle kaks sammu lähemale.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 14:31:30 GMT -5
Nicholas naeratas kergelt, vedas siis pea viltu, pilk uurivalt Sophie'l. "Arvad?" küsis noormees huvitunult.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 14:35:24 GMT -5
"Ma ei arva, see on fakt," sõnas Sophie muigega ja astus Henryle võimalikult lähedale ning võttis ta käest kinni. Ta heitis pilku JUHUSLIKULT kõrvale ja nägi, et temast umbes kümne meetri kaugusel seisab tema ekspoiss Joseph, kes teda vihaselt vahib. "Oh issand," pomises tüdruk ja pööritas silmi.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 14:45:12 GMT -5
Henry piilus silmanurgast sinna, kuhu Sophie vaatas. "Ära tee tast väljagi." pomises nooruk tüdrukule vaikselt huuli peaaegu liigutamata ja pigistas Marianne kätt õrnalt.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 14:49:27 GMT -5
"Saad aru? Ta helistab mulle päevas umbes kümme korda ja ütleb, et jättis Eliise maha ja palub nüüd vabandust ja tahab mind tagasi," sõnas Sophie ja näitas Josephile keelt ning sõlmis enda käed ümber Henry kaela. "Ära muretse, ma ei tee seda ainult selle pärast, et Josephile armukadedust tekitada," jätkas ta ja pilgutas Nicholasele silma ning asetas enda pea vastu kuti õlga.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 14:55:37 GMT -5
Nicholas kortsutas Marianne jutu peale kulme, pilku korraks veel Josephi-tüübile heites. "Siga." pomises nooruk vaikselt. Kui Sophie siis aga käed ümber tema kaela põimis, muigas Henry vaevumärgatavalt. "Ega ma ei arvanudki." märkis Nick väikese lõbusa rahuloluga ja kergitas siis Sophie pead, seda enda poole pöörates, väheke kummardades, ja siis õrnalt tüdruku huuli enda omadega riivates.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 15:06:00 GMT -5
Sophie muigas, kui nende huuled korraks kokku puutusid ja heitis pilgu kõrvale. Ta nägi, et Joseph juba tormab Henry poole ja tõukab kutti nii, et viimane oleks peaaegu pikali kukkunud. "Sophie on minu oma, saad aru?" nähvas ta ja vaatas Nicholasele vihaselt otsa. Sophie pööritas silmi ja astus Henry'le ette, näoga Josephi poole ja hüüdis: "Ma ei ole sinu oma, saa ometi aru! Mine ome Eliisekese juurde!"
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 15:09:29 GMT -5
Henry koperdas tahapoole. "Ou-ou kutt. Polnud vaja nüüd sedasi ka ju närvi minna." ütles noormees kulme kortsutades Josephit vahtides, samal hetkel kui Sophie tema ja tüübi vahele astus. Tüdruku sõnade ajal asetas Nick käed kaitsvalt Marianne õlgadele.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 15:15:46 GMT -5
Omaette naeratades võttis Sophie Henry kätest kinni ja viis Josephile vihase pilgu. "See oli ainult suudlus või noh, õigemini riivang. Saa üle," ütles ta seejärel ja pigistas korraks Henry käsi.
|
|
|
Post by Henry Nicholas Pine on Mar 17, 2009 15:22:11 GMT -5
Henry astus Sophiele sammukese lähemale, samas kui Joseph neid silmi kissitades vahtis. "Oli, mis oli, sa lihtsalt ei tohi lasta sellel hoora pojal ennast puutuda!" teadvustas Josh vihaselt, üht ähvardavat sammu neile lähemale astudes, kuid paistis, et kallale ta siiski minna ei julenud, kartes nähtavasti Sophie'le midagi teha. "Vaata, keda sa siin hoorapojaks nimetad." sisistas Nicholas läbi kokkusurutud hammaste. "Pealegi on Sophiel õigus ise otsustada, mida ta teeb või kellega ta suhtleb. Sinul pole selle suhtes midagi teha." ütles Henry kiirelt.
|
|
|
Post by Sophie M. Flippers on Mar 17, 2009 15:28:19 GMT -5
Sophie mõtles Josephist mitte välja teha ja astus Henry kõrvale ning võttis kuti käesti kinni. Ta tiris Henry enda ekspoisist kaugemale ja pani ta ühele pingile istuma. Ise istus ta Nicholase sülle, põimis käed ümber kuti kaela ja asetas enda näo Hentsu põse juurde.
|
|