|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 18, 2009 11:12:11 GMT -5
"Minu järgmiseks meheks on arvatavasti mr. Surm," lausus Lotte vihaselt. Ta oli hullem kui panda.. Tema ripsmedušš oli kõik laiali. Kui Alex ta diivanile tõukas tõusis ta sealt ruttu püsti..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 18, 2009 12:58:35 GMT -5
Alex turtsatas. Ta lükkas Lotte tagasi diivanile ja istus uuesti tema kõrvale, ,,Looda sa!" sosistas ta Charlottele täpselt kõrva. Ta võttis ta randmetest väga tugevalt kinni, nii, et ei oleks olnud võimalik Charlotte'l end vabaks tõmmata. Võlutult oma kihlatut silmitsedes suudles ta teda vägisi. Aga kuna ta oli täiesti täis ei tulnud see tal eriti hästi välja.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 18, 2009 16:11:43 GMT -5
Lotte rabeles kõigest väest. Lõpuks ta hammustas Alexit huulest.. Mitte aga väga valusasti vaid õrnalt. "Ma ei abiellu suga," ütles Lotte vihaselt..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 19, 2009 4:32:26 GMT -5
Al muigas kergelt. Ta ei tundnud oma alahuules erilist valu, see hakkas ainult veidikene kipitama. ,,Seda tahaks näha!" kuulutas Alexander tühjalt irvitades ning lisas: ,,Küll sa varsti mu juurde ROOMATES tagasi tuled!"
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 19, 2009 4:38:58 GMT -5
"Ainult siis kui ma surnud olen," lausus Lotte..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 19, 2009 5:39:39 GMT -5
,,Tahaks näha," sõnas Alexander laialt irvitades ja Charlotte't omale lähemale tõmmates. Tema haare oli väga tugev ja miski ei oleks hetkel Lotte't võimalik lahti kiskuda.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 19, 2009 5:50:42 GMT -5
Lotte rabeles kõigest väest.. Tal oli valus ja paha ja ta tundis jälkust..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 19, 2009 6:21:10 GMT -5
,,Oota, ma tean küll. Kui ma nüüd uksest välja lähen, siis tuleb su Stuartike kapist välja. Ma nägin teda täna linnas!" lausus Alex pahameelt tundes. ,,Charlotte, vii mind kusele! Mai tea, kus vets on!" ütles ta veidi aja pärast vihaselt.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 19, 2009 7:24:57 GMT -5
"Ma vihkan Stuartit. Kui me temaga koos olime siis korra ta lõi mind, aga vahet pole.. Sind nagunii ei huvita see," lausus Lotte kõrvale vaadates. Muidu oleks ta lihtsalt nutma hakanud. Kulldes, et tüüp vetsu tahab tõusis ta ja tiris Alex'i teisele korrusele vetsu.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 19, 2009 7:30:53 GMT -5
Kui nad teisele korrusele jõudsid, vaatas Alex suurte silmadega ringi, endal peas nägu "kas-mina-elasin-siin?". Paarikümne sekundi pärast avanes vetsu uks ja Al seisis jälle koridoris. ,,Paak tühjendatud!" teatas ta veidi kainema häälega, endal võluv nägu peas.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 19, 2009 7:34:30 GMT -5
Lotte istus koridoris vannitoa ukse kõrval ja kuivatas nägu. Kui Alex välja tuli läks ta sinna ise ja lasi kraanist vee jooksma. Kogunud kätele vett viskas ta selle endale näkku..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 19, 2009 7:36:37 GMT -5
Noormees järgnes muiates Charlottele, ,,Hmm, mida sa teed?" küsis ta ja istus vannitoa põrandale, hakates omaette midagi imelikult laulma. Pilk endiselt kihlatule suunatud tundis ta, kuidas ta silm vaikselt kinni vajub ja pea otsas täiega lõhub.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 19, 2009 9:35:01 GMT -5
"Pesen oma laiali läinud meiki maha," lausus Lotte. Kui t6alle meelde tuli, et ühisvannitoas ta näo puhastus asju pole ta ohkas ja läks oma tuppa ja sealt läbi vannituppa. Neidis võttis kraanikausi kõrvalt vatitupsu ja pani sellele natuke meigi eemaldajat. Sellega hõõrus ta oma näo üle, pesi näo puhtaks ja viskas vatitupsu kraani alla olevasse prügikasti..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 19, 2009 9:37:36 GMT -5
Alex naeratas, kui Charlotte korraks ära läks ja siis ära tuli. Kuidagimoodi tõusis Alexander natukese aja pärast püsti ja kõikus magamistoa poole. Ta tahtis magada, sügavalt magada. Olgugi, et Charlottele nagunii ei meeldinud, et Alexander tuleb, jääb siia magama, ärkab, läheb jälle jooma jne, jne, jne, ei hakanud Al praegu koju minema. End kõhuli voodile pikali visates vajus ta silm otsekohe silmi, kuid ta ei maganud veel.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 19, 2009 9:40:38 GMT -5
Ohkega istus Lotte aknalaual olevale istumis kohale ja vaatas aknast välja. Ta ei saanud aru miks kõik nii pidi minema.. Ainuke küsimus mis ta peas kummitas oligi ainult MIKS?
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 19, 2009 9:42:07 GMT -5
,,Sa ei tulegi?" päris Alexander uimaselt, aga imestunult Charlotte poole vaadates. Ta vaatas kahetsevalt enda kõrvale ja siis uuesti Charlotte't.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 19, 2009 9:44:32 GMT -5
Lotte vaatas vaatas Alexi poole. Ta raputas pead ja võttis voodi kõrvalt kapilt oma telefoni. Pannud ühe kõrvaklapi kõrva istus ta tagasi ja klõpsis telefoni. Peagi hakkas ta kuulama Emilie Autumn'i I want my innocence back'i..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 19, 2009 9:47:53 GMT -5
Alexander turtsatas ja kortsutas kulmu. Mitte just väga Charlottelik värk ju!!! ,,Miks?" küsis ta vaid, kuid ei oodanudki vastust. Seda ei oleks ju nagunii tulnud...
...ning ega Alex ei viitsinud nii, et Lotte temaga ei räägi. Ta tõusis, sõnagi lausumata tõmbas ta voodi alt oma spordikoti välja ja hakkas asju sinna sisse pilduma.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 19, 2009 9:49:56 GMT -5
"Sa teed mulle nagunii haiget ju jälle," lausus Lotte. Üle ta põse voolas üks pisar. Neidis pühkis selle ruttu ära ja vaatas nähtavalt nuttu tagasi hoides aknast välja...
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 19, 2009 12:33:13 GMT -5
Poiss turtsatas. ,,Nagu mina tahaks olla kohas, kus püüdakse äge olla ainult sellepärast, et ta ema rikkur on!" nähvas Alex. Tuhmpruun silmapaar jõllitas Charlotte't, kui Al riidekapini jooksis ja kõik oma riideid kotti sisse viskas. Paotades ühe ohke üle oma huulte korjas ta ära ka vannitoast oma hambaharja. Ta ei imestanudki, kuidas kõik asjad ÜHTE spordikotti ära mahtusid. Ei, ta isegi ei mõelnudki sellele! ,,...ja sellepärast ma kaongi sinu ja sinu lapse elust," lisas ta pisut vaiksemalt. Ta hoidis oma kätt tugevalt ümber kotirihma. Purjus inimese kohta rääkis ta päris kainet juttu.
|
|