|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 14, 2009 9:45:57 GMT -5
Lotte magas oma toas. Alexander polnud veel kodus ja neidis oli otsustanud puhata. Ta oli suht sügavas unes..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 14, 2009 9:49:01 GMT -5
Alexander lõi jalaga ukse lahti ja lõi selle enda järel ka pauguga kinni. Ta silmad olid pahupidi, kui ta poriste jalanõudega trepist üles komberdas ja Charlotte toa ukse lahti lõi. Selle enda järel sulgedes -mis siis, et väga tugeva löögiga- märkas ta, et Lotte magas, kuid see ei heidutanud teda. Järgmisel hetkel oli ta oma mustade jalanõudega voodis ja embas Charlotte uinunud keha.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 14, 2009 9:51:07 GMT -5
Lotte ärkas. Ta tundis viski, õlle ja igasuguse muu alkoholi lõhna. "Alex sa oled joonud?" lausus Lotte küsivalt. Neidis üritas end noormehe haardest vabastada, aga ei suutnud..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 14, 2009 10:14:41 GMT -5
,,Mina?! Ja joonud? OLED SA HULL?" küsis Alexander pahaselt ja tegi oma haaret ümber Charlotte tugevamaks. Jah, ta oli täis, ta oli maani täis. Ta peaks kusagil nurgas magama, aga ei, ta ei olnud sellist tüüpi, kohe üldse mitte. Ta surus oma huuled naeratades Lotte kaelale ja vaikis.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 14, 2009 10:16:23 GMT -5
"Sa oled küll joonud," ütles Lotte. Tal hakkas valus. "Alex palun ära tee! Mul on valus," lausus Lotte pahaselt..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 14, 2009 10:19:16 GMT -5
Alexander turtsatas, ,,Haha! Sa ütlesid seda hetkel ainult selleks, et minust lahti saada..." Ta libistas oma käe Lotte särgi alla. ,,...pealegi teeb see sulle ja su lapsele AINULT head!" lisas ta mesimagusalt naeratades.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 14, 2009 10:22:41 GMT -5
"Alex lõpeta! Mul on tõsiselt valus ja usu see ei tee ei mulle ega lapsele head!" oli Lotte juba vihane. Tal oli esiteks valus ja teiseks tundis ta hetkel ainult vastikust. "Lõpeta ära!" karjatas Lotte..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 14, 2009 10:35:05 GMT -5
,,Kas siis ei olegi või?" päris Alex laialt irvitades. ,,Muidu sulle küll meeldis... Uus mees, jah?" Ta küsis seda kõike mõnitava häälega. Vägisi surus ta Charlotte käed oma tugevatesse kätesse ja hoidis neid kõvasti kinni, kui ta mõtlematult Charlotte kaela edasi suudles.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 14, 2009 10:37:20 GMT -5
"Võibolla meeldis jah, aga sa polnud siis purjus ja mul pole mitte kedagi," lausus Lotte vihaselt. Ta ohkas väga raskelt. "Lase lahti!" karjus Lotte ikka ja jälle..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 14, 2009 10:39:32 GMT -5
,,Mitte kedagi? Isegi mind mitte?" Ta komberdas väsinult voodist välja ja kõikus sügava kõnnakuga trepi poole, et sealt alla minna. Kuidagi moodi sai ta sealt ilusti alla ja natukese aja pärast vedeles ta raskelt sisse hingates elutoa diivanil.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 14, 2009 10:41:16 GMT -5
Lotte tormas talle pahaselt järgi. "Miks sa jõid? Palun ütle mulle,"nõudis Lotte rahulikult..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 14, 2009 10:43:29 GMT -5
Alex vaatas Lotte't, endal silmad pahupidi, silma-alused sinised ja nägu lubivalge. ,,Ma.. ma.." pomises ta ja koheselt oli aru saada: Alexandri keel oli sõlmes. Isegi, kui ta oleks saanud, siis ei oleks ta Lotte küsimusele vastanud. Ta lükkas end vaevaliselt üles ja kõikus akna poole.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 14, 2009 10:47:36 GMT -5
Lotte pööritas silmi. Tal oli nutt kurgus.. "Ma tahan teada," ütles Lotte. Ta vajus põrandale istuma. Tema silmist valgusid pisarad. "Kas sellisena kujutadki sa meie tulevikku ette?" lausus Lotte väga vaikselt..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 14, 2009 12:31:25 GMT -5
Al saatis Charlottele ühe külma pilgu, kui tema juurde kõikus ja ta pead patsutas. ,,Hüvasti, mu linnupojakesekesekesekene! Mina lähen nüüd jooma!" Ta avas ukse ja järgmisel hetkel midagi oma nina alla ümisedes tuikus ta suvalises suunas edasi.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 14, 2009 12:34:47 GMT -5
Lotte puhkes ahastusest nutma.. Ta röögatas pikalt ja täiest kõrist. Neidis võttis oma sõrmest sõrmuse ja viskas selle teise toa nurka.. Nii jäigi ta põrnadale lihtsalt nutma..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 14, 2009 12:50:31 GMT -5
Alex ainult turtsatas, kui kuulis Lotte't karjumas. Ta keeras tuldud teele selja ja jalutas tagasi Lotte majja. ,,Kas tead, musike, et su ema tuleb homme koju?" päris ta naerma hakates, kui nägi nurgas olevat sõrmust. Hetkel, täis peaga, ei arvanudki ta selle väärtust, haaras selle pihku ja surus taskusse. Seejärel lausus ta Charlottele naeratades: ,,Sa tips, vaata, et sa last ära ei tapa oma röökimisega!"
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 14, 2009 13:03:03 GMT -5
"See on vaid sinu pärast ja ma teen endaga mis tahan.. Tahan tapan end kasvõi ära," lausus Lotte läbi hüsteerilise nutu..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 15, 2009 11:44:03 GMT -5
Alexander vaatas Charlotte't imelikult. Ta viibutas neiu poole sõrmega, ,,Sa, plika... soovitan: HOIA OMA SÕNU...!!!" Selle ütlemine oli talle üsna raske ja ta kukkus istuli.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Apr 16, 2009 6:15:21 GMT -5
"Vaat kes räägi," ütles Lotte silmi pööritades ja pilku mujale viies.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Apr 16, 2009 7:25:37 GMT -5
Noormees vaatas Lotte't pahuralt, ajas end püsti ja kõikus Charlotte poole. Ta tõmbas teda käest, ,,Kui ma peaks kuulma, et sina, raisk, omad uust meest, siis sa elama ei jää!" Alexander jõllitas neiut ja tõmbas ta püsti, lükates ta diivanile.
|
|