|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:17:15 GMT -5
OT: Ainult Alexander ja Layla, eks!? ___________________________________________________________
Alex sammus ees kohvikusse, kui jäi ukse poole vaatama ja Layla't ootama. Ta silmitses juba letti ja toetas end käed rinnale toppides ühele jalale. Kergelt köhatades mõtles ta, mida ta seekord tellida võiks.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:22:01 GMT -5
Layla sisenes samuti kohvikusse ning liikus siis vaikselt leti juurde. Seal jäi ta menüüd vaatama. "Kuuled, osta mulle üks pirni siider palun" lausus tüdruk siis hetke pärast, kui raha vaikselt Alexi taskusse poetas. Seejärel pöördus ta leti taga oleva inimese poole. "Üks kartulisalat ja apelsinimahl palun" lausus neiu ning muigas kergelt, kui vajaliku summat arvutama hakkas.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:25:02 GMT -5
Alexander silmitses juhmilt Layla't, kes talt kohe ühte siidrit välja pinnima hakkas. Veel tummemaks jäi ta, kui Layla kohe edasi vapralt leti poole suundus. Alexander läks tema taha järjekorda. "Üks segumahl, üks siider ja karamellisaiakesed," ütles Alex, kui süütult enda ette vaatas ja ühele teisele baaridaamile vajaliku summa andis. Siidriraha, mille Layla oli talle andnud, jättis ta hetkel endale. Selle oleks ta nii kui nii hiljem tüdrukule tagasi andnud.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:28:55 GMT -5
Layla sai peagi makstud. Ta muigas kergelt ning võttis oma mahla. Neiu vaatas Alexi poole, kes tema kõrval ka makstud sai. "Kuhu lauda istume?" küsis tüdruk, kui kohvikus ringi vaatas, seistes, klaas käes, noormehe kõrval.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:31:25 GMT -5
Alex muigas, kui oma asjad kohe kätte sai ja neid käes hoides ringi vaatas. "Mulle sobib seal," lausus Alexander, kui viipas peaga kaugel olevale väikesele kahesele nurgale. Koheselt seadis ta oma sammud sinna ja pani asjad lauale. Koolikoti lasi ta tooli kõrvale maha prantsatada ja istus siis.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:35:29 GMT -5
Layla noogutas ning järgnes siis Alex'ile. Neiu asetas oma mahla lauale, pani koti toolileenile ning istus siis ise noormehe vastu. "No räägi, kuidas läheb" lausus tüdruk siis hetke pärast, kui oli küünarnukid lauale asetand ning pea kätele pannud. "Ma pole sind päris tükk aega koolis kohanud" lisas ta ning muigas kergelt, kui noormehe vastust ootas.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:39:09 GMT -5
Alexander lükkas Layla ette tema siidriklaasi ja lisas sinna kõrvale raha, mille tüdruk oli talle ennem siidri ostmiseks andnud. "Jah, ma polnud päris pikka aega koolis," lausus Alex, kui kuivalt naeratades hindavalt karamellisaiakesest ampsu võttis.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:42:47 GMT -5
Layla vaatas raha, mille Alex talle tagasi andis. "No aga kuidas läheb?" küsis ta siis hetke pärast, kui laualt raha võttis ning selle taskusse toppis. Neiu raputas samalajal vaevumärgatavalt pead ning muigas endamisi. Peagi tõstis ta pilgu ning vaatas Alexile otsa. Neiu pruunid silmad uurisid poisi omi. Peagi toodi tüdruku salat. Neiu võttis ühe suutäie ning ootas siis ikka noormehe vastust. "Ma ju igatsesin sind.." lisas neiu siis peagi. See lause võis tunduda irooniana, kuid selles oli ka pisut tõde. Taaskord võttis Layla ühe suutäie salatist.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:45:04 GMT -5
"Igatsesid...?" pomises Alex, kui hetkeks pilgu kõrvale keeras ja ta näolt võis näha õrna punastust. See aga kadus peatselt ja ta sai jälle rahulikult oma pilgu tõsta. "Normaalselt läheb... Noh, tavaliselt," vastas Alex aga siis Layla küsimusele, kui segumahla klaasi ava oma suule asetas.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:49:32 GMT -5
Layla muigas. "Muidugi" lausus ta igatsuse küsimuse peale. "Ilma sinuta võib vahel ikka päris igav olla" lisas Layla siis mõtlikult, kui oma mahlaklaasi silmitses ning siis järgmise ampsu oma salatist võttis.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:50:59 GMT -5
"Hehh," lausus Alex viimaks, kui oli pikka aega ühe koha peal olnud ja lihtsalt mõelnud. Siis ta aga sirutas käe teise karamellisaia poole, kuna esimene oli imeliku kiirusegas hävitatud. Lüües hambad saia viis ta pilgu Laylale.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:53:27 GMT -5
Layla muigas ning vaatas mõned hetked Alexi poole. Peagi võttis neiu lonkse oma mahlast ning lõpetas ka salati söömise. "Mida sa vahepeal teinud siis oled?" küsis Layla, kuna tundis, et vaikus hakkas pisut piinlikuks minema. Tüdruku mahl oli samuti otsas ning ta hakkas vaikselt oma siidriklaasi tühjendama.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 16, 2009 15:54:55 GMT -5
Alex kergitas kulme, kui märkas, et Layla salat ja mahl olid juba otsa saanud. "Ah, haige olin," ütles Alexander lihtsalt. Ta ei tahtnud sellest hetkel rääkida, kuid selle parandamiseks ta naeratas Laylale õrnalt.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 16, 2009 15:59:14 GMT -5
Tüdruk noogutas vaid, kui vaikselt mõttesse jäi. Layla lürpis vaikselt oma siidrit, kui enda tühja mahlaklaasi jälgis. Peagi suunas ta oma pilgu Alexile kes tema vastas istus ning sõi. Layla vaatas teda ning see tõi kerge naeratuse ta näole.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 4:09:33 GMT -5
Peagi sai Alexander ka teise karamellisaia lõpetatud. Ta võttis paar lonksu oma segumahlast, kui siis tundis, et Layla vaatab teda. Sellest mitte välja tehes võttis ta viimase saia, mis oli ühtlasi ka kolmas, ja lõi oma hambad sellesse. Ta mälus seda tükki kaua. Viies pilgu Laylale ta irvitas kergelt. "Öhhh.... Mis on?" küsis Alex, kui Layla oli teda tõsiselt kaua jälginud juba.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 4:17:17 GMT -5
Layla hammustas kergelt alahuulde, naeratas endamisi ning pööras siis pilgu ära. Neiu võttis taaskord paar lonksu oma siidrist. "Ma pole küll sind ammu näinud ja.. me pole ammu koos olnud, kuid.." rääkis Layla. Laused tulid tal poolikud, kuna neiu ei osanud õiget lauset koostada. "Kõige õigem on vist öelda, et.." lisas ta, kuid ei lõpetanud lauset. Layla hingas sügavalt sisse ning välja. ".. sa meeldid mulle ikka" lisas ta ning muigas kergelt, kui oma pilgu lõpuks tagasi Alexile viis.
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 4:20:20 GMT -5
OT: nõus. ____________________________________________________________________________________
Alexander istus veidi aega tummalt, kui siis pilgu oma sülle viis. "Meeldin või?" küsis ta lõpuks, kui sõbrannat silmitses ja mõtlikult oma kukalt kratsis. Ta ohkas. Muid reaktsioone tema poolt ei tulnud...
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 4:22:22 GMT -5
Layla turtsatas kergelt, kui kuulis Alexi vastust, kuid jäi seetõttu ka piinlikusse olukorda. ".. kas ma pean seda uuesti ütlema?" küsis Layla siis üle, kergelt kõhkleval toonil ning õrnalt turtsatades. Neiu arvas, et Alexil on temast puhta ükskõik, seega põdes ta, mida poiss arvata või teha võib.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 17, 2009 4:27:59 GMT -5
"Ääääääääääää," pobises Alexander, kui süütu näoga aknast välja vaatas. "Mida ma talle ütlen?! Mida ma tallllleee üüütleeen?!?!?" paanitses Alex aga enda mõtetes ja vaatas Layla't poole silmaga.
|
|
|
Post by Layla Resist on Mar 17, 2009 4:30:08 GMT -5
Layla muigas vaid, kui sai aru, et Alex midagi öelda ei oska. "Pole hullu, kui sa ütled, et sa ei tunne minu vastu enam midagi" lausus ta. Layla arvas, et Alex üritab välja mõelda midagi viisakat, kuidas ära öelda. Tüdruk rüüpas siidrit ning jälgis veel mõned hetked Alexit, kuid suunas oma pilgu peagi oma siidriklaasile, mis ta käte vahel oli.
|
|