|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 8:37:28 GMT -5
Punane porcshe sõitis maja ette. Lotte astus välja kahe korraliku poekotiga ja lükkas auto ukse jalaga kinni. Kuidagi vajutas ta jubinal olevat nuppu ja lukustas auto uksed. Lotte kõndis maja ukse juurde ja pani ühe koti maha. Neidis avas ukse ja astus kahe kotiga sisse. Jällegi lükkas ta jalaga ukse kinni ja pani siis kotid maha, kergelt ähkides.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 8:39:41 GMT -5
Alex kuulis uksepauku, ja ta otsustas asja uurima minna. Kui ta oli köögiuksest välja esikusse jõudnud, nägi ta Lotte't väga vaevaliselt kottidega mässamas. Abivalmilt jalutas ta tüdrukuni ja võttis mõlemad kotid kätte: "Heii," lausus ta tervituseks, kui Charlottele põsemusi tegi.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 8:41:32 GMT -5
"Jou! Ma vihkan toidupoes käimist," tunnistas Lotte ja tegi ka Alexi põsele musi..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 8:44:17 GMT -5
"Kas oli abi vaja?" päris Alexander. Selle lause all mõtles ta seda, kuidas Charlotte nende kottidega vist komberdanud oli. Ta jalutas kööki ja silmitses maiustusi laual. Seejärel pani ta kotid maha.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 8:50:01 GMT -5
"Kottide pärast ma poes käiku vihkangi," tles Lotte kööki sammudesja istudes toolile, et rahulikumalt hingata. Siis ta aga märkasmaiustusi..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 8:52:58 GMT -5
Alex turtsatas vaikselt, kui kotid toolidele tõstis. Ta tahtis just Lottele midagi öelda, kuni nägi ta klammerdunud pilku maiustustel, "Need on sulle," ütles ta rahulikult.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 12:53:34 GMT -5
"Kassa hellitad mind ära, sest mina hellitasin sind eile?" küsis Lotte itsitades..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 12:55:40 GMT -5
Alex muigas, "Jaaa, sellepärast ka, aga need maiustused nägid seal riiuli peal poes nii üksikud välja," lausus Al piiksuva häälega, kui Lottele ühe armsa pilgu saatis.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 13:02:42 GMT -5
"Ma tänan kallis," tles Lotte ja tõusis. Ta tegi Alexi põsele musi ja hakkas siis ühest kotist asju välja laduma..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 13:05:11 GMT -5
"Pole tänu väärt," sõnas Alexander õlgu kehitades. Ta võttis teise koti, kui nägi, et Charlotte oli esimese kallal, ja hakkas sealt asju lauale panema. Alex tegi seda kiirelt, kuid hoolikalt ja varsti oli terve laud koos maiustustega asju täis.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 13:09:24 GMT -5
Lotte avas külmiku ukse ja ladus osad asjad sinna. Ta pai sinna 2pakki piima, paki segumahla, vorsti, joogijogurti paki ja juustu paki. Saia ja leiva pani ta ühte teise kappi ja paki hommikuhelbeid pani ta omakorda teise kappi.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 13:20:09 GMT -5
"Usu mind, sinust saab hea emme... Seda on ju praegugi näha," lausus Alexander ja kinnitas oma vastust Lottele ühe õrna suudlusega..
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 13:23:51 GMT -5
"Loodame," tles Lotte kui oli suudlusele vastanud ja naeratas pannes kätt kõhule.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 13:29:23 GMT -5
"Mitu päeva on jäänud su ema Itaaliast tulekuni?" päris Alex.. Ta viis pilgu käekellale ja see näitas, et kell on 13:48. Hmm. Uudishimuliku pilgu viis ta Lottele, enne, kui oma käe Charlotte käele pani..
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 13:31:43 GMT -5
"Üheksa," ütles Lotte napilt ja pani oma käe Alexi käe peale hoopis.
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 13:33:25 GMT -5
Al muigas. "Oih jah... Kui ta varem tuleb, siis on "äge"..." teatas Alexander ja vaatas enda ette, kui oma valged hambad Lottele paljastas..
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 13:36:32 GMT -5
Lotte noogutas ja kujutas juba ette seda draamat. See oleks olnd draamade draaaaaaaaama.......
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 13:48:29 GMT -5
"Kujuta ette... Tuleb homme hommikul... Meie magame... Ühes voodis... Ja ta ei teagi, mis varem toimus," rääkis Alexander irvitades.
|
|
|
Post by Charlotte C. C.-Fithout on Mar 20, 2009 14:12:20 GMT -5
"Ma olen siis sama surnud kui sina," lausus Lotte itsitades..
|
|
|
Post by Alexander Fithout on Mar 20, 2009 14:15:33 GMT -5
"Usutav," lausus Alexander irvitades, kui pilgu Charlotte'l peatas ja teda silmitses.
|
|